[VAND] set AC pentru Solenza
![]() ![]() ![]() |
[VAND] set AC pentru Solenza
wrcristi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 December 06 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|||
wrcristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 December 06 From: pitesti ![]() |
le vand si separat
AC la pret de 3400 RO all inclusiv |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
BuNu' |
![]()
|
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu merge pus si la solenza diesel nu-i asa?
|
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu-i asa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
wrcristi |
![]()
|
nu merge
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
BuNu' |
![]()
|
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Spor la clienti in continuare, eu mai ramane doar sa-mi pun un dus in masina, altceva n-am ce sa-i fac, de dat nu se merita pt ca e super ingrijita si asta e, cu tot codul asta rosu pe care l-au decretat astia...
Scuze de off topic dar ma mir ca nu se inghesuie lumea, daca as fi avut benzinara nu as fi stat prea mult pe ganduri! |
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|
wrcristi |
![]()
|
in pretul de 3400 RON sunt incluse:
montaj incarcare instalatie cu freon verificare proba de drum |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
wrcristi |
![]()
|
pretul pentru directie asistata solenza scade la 800 ron cu montaj si ulei
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
S.S.I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 December 06 ![]() |
salut...directia asistata este noua? ma intereseaza daca se poate monta pe solenza care are directia mecanica?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 / CLIMA
- B - 97 - SOS
|
|
wrcristi |
![]()
|
salut
da, se poate monta ti-am trimis date pe pm-ul tau |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
wrcristi |
![]()
|
se poate monta
iti trebuie suport AC si DA,curea accesorii,intinzator curea-ca piese si daca ai un meserias bun pentru montaj:trebuie modificata coloana volan,gaura din planseu pedalier si gaurile din cadru GMP restul e floare la ureche |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
wrcristi |
![]()
|
pretul la AC scade la 3200 RON
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
soringoleanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Doua intrebari:
1) AC si DA vin second de pe masina ta!? 2) Care sunt meseriasii despre care ai scris ca le vor monta? Baieti din service sau...? As fi interesat. Lipsa lor, de fapt a AC, m-a facut sa trec Solenza mea la vanzare. This post has been edited by soringoleanu: 6 Sep 2007, 14:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus - albastru marine
iulie 2007
- B 80 CWI Proverbe 21:31šCalul este pregătit pentru ziua bătăliei, dar biruința este a Domnului.š
|
|
wrcristi |
![]()
|
salut
ac-ul este nou ca de altfel si da-ul,dar da-ul l-am promis la un client pentru saptamana asta; baietii care monteaza sunt profesionisti dar nu din service,o sa te convingi pana acum nu am avut nici o reclamatie |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
soringoleanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc de info. Ma gandesc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat Plus - albastru marine
iulie 2007
- B 80 CWI Proverbe 21:31šCalul este pregătit pentru ziua bătăliei, dar biruința este a Domnului.š
|
|
wrcristi |
![]()
|
bine,eu oricum pana pe data de 24 septembrie nu sunt disponibil
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 03:45 |