mi-a picat cutia 1.5 dCi, mi-a picat cutia 1.5 dCi
![]() ![]() ![]() |
mi-a picat cutia 1.5 dCi, mi-a picat cutia 1.5 dCi
Miker |
![]()
|
||
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, cum sa nu, sunt un pitecantrop al cutiilor de viteza de la Dacia. Pe cand alea de pe Loganul diesel sunt un fel de homo sapiens, bag sama.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
dupa cate am inteles eu de pe la prieteni ar fi diferit raportul de la a 5 a...
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
am abandonat proiectul cu pus alta cutie . . . pt ca nu se poate:
-am incercat cutie de megane 1.5 dci 2007 dar nu se potriveste imbinarea cu planetara, tre taiat din capacul cutiei, tre sudata o prindere -ma incercat cutie de logan euro 4 tot cu comanda pe cabluri nu pe tija cum am eu si iarasi nu se potriveste caseta cutiei are alta forma pt ca electromotorul este pozitionat in alta parte PROIECT ABANDONAT TOTAL => s-a anulat si schibmarea turbinei => s-a anulat si montarea intercoolerului |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
si totusi ce ai bulit la ea?si din ce cauza...
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
Miker |
![]()
|
au sariti cativa dinti de pe placa mare de comanda din cutie si de pe una mai mica
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
crabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 January 07 ![]() |
Si pana la urma cam cat te costa sa o faci?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 DCI
- B-96- [B]Laureate DCI[/B]
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la cat te-a dus reparatia?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Miker |
![]()
|
nu stiu inca e cam 7 mil doar manopera acum tre doar sa gasesc cutie la dezmembrari care e pe undeva pe la 10-11 mil daca am noroc
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
te-ai coafat de vro 2000 ron...bafta la cautari si succes in negocierea pretului
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Miker |
![]()
|
merci sa fie . . .
![]() |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Miker |
![]()
|
la fel si cele de 70
![]() |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Dap, poza si la ala de 70CP cu electromotorul in fata ....
IMG_3288a.jpg ( Size: 81.5k ) Number of downloads: 239 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Miker |
![]()
|
asta e deci nu pot pune altceva decat JH3 mai exact ea vine cu JH3 053
![]() |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
Miker |
![]()
|
cutia am desfacut-o in cele din urma si am 2 dinti de la blocul conic sparti si rulmentul mare am atasat o poza mai jos cu piesele avariate
Attached thumbnail(s) cutie.JPG ( Size: 56.17k ) Number of downloads: 243 |
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
TIulian |
![]()
|
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
Scuze daca sunt un pic offtopic.. la cutia mea se intampla se se blocheze treapta a 3-a pe sincron un pic agatat si de pinion, astfel incat sare cateodata din viteza si caraie de ma doare sufletu cand aud.. m-i s-a intamplat pana acum de vreo 3 ori - daca am grija cand bag a 3-a si imping pana la capat merge ok, dar se mai intampla sa am nevoie sa schimb rapid, si nu realizez pe moment ca nu s-a dus pana la capat.. Acuma pentru o masina de mers "normal" probabil ca e o cutie ok, dar mie m-i se pare nasoala rau din start (intra greu si cu zgomot in viteze, si nu numai la a mea..)
|
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:42 |