electric shifter, schimbator electric
![]() ![]() ![]() |
electric shifter, schimbator electric
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Gheorghedracu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
Pai vad ca chiar la pagina la care te duce linkul pus de deschizatorul subiectului e o poza cu kitul pentru masina? Nici macar prin linkurile voastre nu va uitati pin la capat?
|
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Noi nu stie engleza
![]() 7 Sep 2007, 18:21: Sau zici de "masina" aia cu motor de motocicleta? ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 7 Sep 2007, 17:21 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
E simplu. Kitul din stinga e pentru motorbike, banuiesc ca aia stie ca si-a dat seama ca e vorba de motociclete. Poza de alaturi e pentru altceva decit motociclete, nu? Pai nu mai sunt multe chestii cu cutii de viteze, in afara de triciclete, trotinete, avioane, barci, aeronava prezidentiala, naveta spatiala si scaunu cu rotile a lu fane spoitoru. Daca nu e niciuna din astea atuncea e o sansa buna sa fie pentru masini?!
|
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Unde neica?
Eu nu vad decat kit-ul cu un actuator care schimba inainte si inapoi, pentru cutiile secventiale tip motocicleta... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se refera la ultimele 2 poze de jos ,cea din dreapta.
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ala-i pt. masini cu motor de motocicleta, gen Caterham Seven.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Pai atuncea s-a rezolvat. Vine si masina la kit?
|
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1) La cutia de moto poti schimba in sus fara ambreiaj, la Dacie nu prea
2) Renault si Opel au cutii manuale robotizate (dar cautatorul e actionat hidraulic). Cautatorul de pe Corsa Easytronic se poate monta pe cutia de Cielo (carterul si furcile semana la perfectie). Asta cat priveste masinile mai ieftine, ca mai exista si maserati sau ferrari care au cutii automatizate de Magnetti Marelli si care costa cu vreo 9000 de euro mai mult ca versiunea manuala. This post has been edited by einstein1984: 7 Sep 2007, 21:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Maserati... 9.gif
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Repet pentru disperatii anonimi care mi-au dat minus. Berlina nu este o masina!
![]() This post has been edited by IRONICK: 8 Sep 2007, 10:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca nu mai mesteci in benzina
![]() i-ati cutie automata si mai scapi si de pedala de ambreiaj ca poate la unii este cam greu de condus ca trebuie apasate 3 pedale cu 2 picoare si omul se poate incurca in ele asa ai 2 pedale pentru cele 2 picoare ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Ursul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 28 August 07 ![]() |
Am citit cu atentie.
Privind partea de elecronica va pot ajuta si eu. Si eu sunt dispus sa fac modificari care nu afecteaza siguranta circulatiei. Nu sunt bun cunoscator al mecanicii, dar am retinut cateva lucruri. Degeaba cumperi Kitul, pentru ca la Dacie se schimba mult mai greu decat la oice masina "decenta". Oricum e prea scump. Electronica e o banaliatea. Asta se poate face, ba car s-ar putea schimba automat vitezele la o anumita turatie, citind turatia electronic. Sa "tragi de ambraiaj cu un servomotor se poate face. Dar cum schimbi viezele ? Asta mi se pare la limita realizabilului. Pentru ca spre deosebire de o masina "normala", Dacia are maneta scimbatorului foarte luga. De ce oare ? Nu cumva e nevoie de o forta mult mai mare pentru schimbarea vitezei ? Parca asa era in mecanica ..... Ce motor electric, fie el si pas cu pas, ar avea suficineta forta sa miste "chestia" ( nu stiu cum se numeste) din botul cutei. Daca rotatia acelui servomotor ar trebui divizata mecanic e si mai crancen. Apoi de unde stii cat a miscat motorul pe o axa a lui H ? Ca si motarele pas cu pas pot pierde pasi ? Iti trebuie niste senzori ca a ajuns la capatul cursei sau un encoder. Oricum, daca rezolvati partea mecanica cu motoarele care reusesc sa miste "schimbatorul", eu Garantez ca pot face restul inclusiv schimbarea automata la o anumita viteaza. Ce cutie de R12 ?! Pai nu mai bine iti iei alata masina ? |
--------------------
DACIA
1310
1997
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
asta e un fel de home made hidramata ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
eu unul nu vad rostul la artizanalele astea la cutie, va anunt ca renault 12 a fost facut si hidramat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
unde dai si unde. ....ajunem! batem campii cu prostii la masini de epoca! idea e sa le pastram cat, da cat mai originale...evental mici imbunatatiri electrice! of topic..demult!
|
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
cred ca te paste un concediu mai lung sau pensie pe viata
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:08 |