Cum se programeaza o alarma Hornet 736T, are functii pe care as dori sa le schimb
![]() ![]() ![]() |
Cum se programeaza o alarma Hornet 736T, are functii pe care as dori sa le schimb
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) 736T_instalation_guide.jpg ( Size: 599.15k ) Number of downloads: 1668 |
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Pai nu spui cu ce vrei sa fii ajutat... Vrei sa iti programeze cinava functiile? Pai mergi la orice dealer falcon si te poate ajuta. Sau spune ce nu intelegi, pt ca vad ca ai manualul alarmei.
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
am facut tot ce zice in manual si nu pot sa programez nimic
am intrebat aici deoarece nu mi se pare chiar asa de greu sa activezi sau dezactivezi cateva functii ale unei alarme. Daca cineva a mai facut asta la o alarma Hornet poate sa-mi spuna dupa manual cum sa procedez ca poate am inteles eu gresit ce scrie acolo |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Pai vad ca are si un cod pin, poate ti l-au schimbat cand au montat alarma..
1. Pui si iei contactul de doua ori, apoi pui iar contactul (in 7 sec) 2. Ledul are sa clipoceasca rapid timp de 3 secunde 3. Dupa 3 secunde de clipocit, urmeaza o pauza de o secunda, apoi incepe iar sa clipoceasca cu frecventa de o clipoceala pe secunda. 4. Acum incepi sa numeri aceste clipoceli (cu frecventa de o clipoceala pe secunda) si iei contactul dupa un nr. de clipoceli egal cu codul pin (default parca e 1, deci o singura clipire) 5. Pui iar contactul si apesi butonul "armare/dezarmare" pt a accesa FUNCTIA 1 6. Folosesti butonul "armare/dezarmare" pt a trece la functia urmatoare si butonul "steluta" pt a trece la functia precedenta. Ca sa-ti dai seama la ce functie esti in sirena se vor auzi un nr. de beep-uri egal cu nr. functiei. 7. Ledul alarmei este aprins daca functia respectiva este activata , sau stins daca functia este dezactivata. 8. Pt. a schimba starea functiei (activa sau inactiva) apesi simultan ambele butoane ale telecomenzii: "armare/dezarmare" si "steluta" 9. Cand ai terminat de programat, iei contactul si astepti 10 sec pt a iesi din modul de programare Asa ai facut? This post has been edited by marianrec: 16 Mar 2007, 23:34 |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
am si eu o intrebare..scuze ca postez pe topicul omului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
adipo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 88 Joined: 20 September 05 From: Pitesti ![]() |
Salutare,
Ghidul de mai sus ar putea functiona si pentru Hornet742T? Sau are cineva asa ceva si pentru tipul meu de alarma? |
--------------------
Dacia
1410
1996 / 1600cmc
- AG-XX-XXX + Peugeot 206 Sedan Plus (2007)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 16:17 |