Pa Pa RCD
![]() ![]() ![]() |
Pa Pa RCD
f_zoltan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 31 March 03 From: Petrosani ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SN Confort
- HD 13 FMZ
|
|||
bgs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 September 03 From: Bucuresti - Dr. Taberei ![]() |
Ce parere aveti ?
www.xdata.ro http://www.xdata.ro/cart/description.php?I...194.102.249.110 este cu 800.000 mai ieftin ca la Digitalword. Aveau si mp3-uri, dar s-au vandut |
--------------------
Renault
Clio III
1.5 dCi Privilege
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Parerea mea este ca nu. 70W PMPO inseamna cel mult 5 W reali. Cam subtire.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
florin.c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveti putina rabdare va lamuresc ce este cu cd-ul auto de mai sus(daca cumva linkul nu este gresit):
-MD 9050 citeste doar cd-uri audio,nu si MP3,iar puterea lui reala este de 4x7W(RMS) -MD 9060 stie si de MP3-uri,dar are aceeasi putere -Parerea mea :exista un cd auto care stie si MP3 la o putere reala (sinus,RMS,cum vreti sa-i spuneti) de 4x25W si care se cheama REDSTAR RCD001(parca). Dupa ce mi-au furat si mie casetofonul original (am o SN clima 2001)am luat REDSTAR-ul de care sunt foarte multumit,mai ales ca a costat doar 3.500.000lei,chiar de la firma la care lucrez (Nest Electronic ,B-dul Uverturii 106,tel 4341828) CD-ul are buffer doar pt. MP3-uri,dar cu CD-uri audio nezgariate nu am avut niciodata probleme la gropi,iar la MP3 nici atat. Fata de Medion (am avut si noi la vanzare)au urmatoarele avantaje: -clemele care prind fata nu se rup (la Medion se rup destul de usor)pt ca au alt sistem,mult mai destept -pe radio vara,s-ar putea ca Medion-ul sa cam sara programele memorate(se incalzeste fffff.tare si tunerul este ffff. sensibil ) -putere marita -afisaj mai vizibil ziua(sau mai bine spus lizibil) Cam asta-i tot.Daca cumva ceva de mai sus suna a publicitate ,rog moderatorii sa editeze postul meu P.S.:Eu sunt cel caruia i-au taiat hotii chederul de la luneta si a gasit luneta intreaga langa masina ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Clima Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
si ti-au lasat luneta???? foarte ciudat.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
florin.c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Luneta era sa mi-o arunce femeia de serviciu la gunoi (chederul taiat era deja aruncat
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Clima Intotdeauna este ceva de reparat......doar un alt motiv pentru a-ti cumpara o scula noua
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:47 |