Probleme cutie Dacia 1310 Li, cam deranjanta....
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie Dacia 1310 Li, cam deranjanta....
puikan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 Li
iunie 2004
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
asa mai pateste si a mea.
incearca sa nu o bagi in viteza cu miscari lente, ci cu o miscare brusca la mine merge de fiecare data cu metoda asta |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand bagi in treapta 1 si nu intra, masina sta pe loc?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
o fi schimbat patina aia care zici tu ca-i aproape noua si o fi fost montata prost.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La introducerea in viteze problema este de pozitie in care este schimbatorul cand introduci. Poti sa dai si cu ciocanul sau ranga, daca nu e pe pozitia potrivita treptei respective nu va intra ci vei strica ceva. E ceva aiurea reglat pe acolo.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
puikan |
![]()
|
Nush ce sa mai zic, in dim asta am venit cu ea de la munca si mi-a mers perfect.Nu stiu cat o fi faza cu pozitia schimbatorului pentru ca da-o incolo doar stiu unde este treapta unu,ca-s obisnuit cu ea, mai probabil sa fie ceva dereglat pe acolo.Si apare pb asta cand si cand, fie in mers fie la plecarea de pe loc.Oricum zilele astea trebuie sa fac schimbu la ulei, filtru si o sa iau si pentru cutie, iar cu ocazia asta o duc si la un service, pentru ca de la revizia de 25.000 nu a mai vazut-o nici un mecanic, in rest masina merge foarte bine pentru o dacie .
![]() |
--------------------
DACIA
1310 Li
iunie 2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
te intrebam pentru ca in mers chiar si incet e normal sa nu intre usor in treapta 1.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
puikan |
![]()
|
De exemplu la semafor, o scot pe liber, si cand sa plec de pe loc, ma trezesc ca ma claxoneaza aia din spate ca nu plec mai repede (asta cand nu vrea sa intre), da se rezolva ca dau repede a 2-a si dupaia a 1-a repede si asa intra,si chestia asta mi se poate intampla si de cateva ori pe zi.
|
--------------------
DACIA
1310 Li
iunie 2004
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ambreiajul pe unde iti tine? sus/jos ?
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
puikan |
![]()
|
tine destul de sus, plus ca este foarte tare, mi s-a spus ca este placa de presiune neuzata.Oricum orice ar fi o sa ma duc cu ea la service.
|
--------------------
DACIA
1310 Li
iunie 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 08:56 |