ce benzina e mai potrivita?
![]() ![]() ![]() |
ce benzina e mai potrivita?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Sharky_D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 September 07 ![]() |
Va recomand o benzina buna, faci si consum mic cu ea, knd am descoperito am ramas mut
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1995, 1410 .... CS-01-WSR, love of my life ....
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
Acum, cati oameni tot atatea pareri. Cred ca nu se poate generaliza la nivelul unei firme sau a alteia, situatia calitatii benzinei unui distribuitor sau altul se pare ca difera de la o zona la alta, sau chiar de la o statie la alta, in cadrul aceleiasi localitati. Aprecierile sunt subiective, pentru conducatorul auto cutare este cea mai buna benzina cu care ii merge bine masina. In general iti formezi niste obisnuinte si iti vine mai greu sa faci schimbari, chiar daca situatia incepe sa mai scartaie, dar cand patesti ce am patit eu ieri...te duci incotro vezi cu ochii...
O sa incerc si eu cu efixul asta de la Rompetrol, sa vad cum merge. Referitor la ce am acum in rezervor, azi dimineata am scos busonul ca sa torn un paharel de alcool tehnic...condens cat cuprinde pe interiorul lui, picaturi de apa in toata regula ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Auziti, da' la 1310 Li nu se uzeaza pt ca merg cu benzina fara pb?? E acelasi motor numai ca i-au pus injectie
This post has been edited by Uncle-Sam: 24 Sep 2007, 16:35 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cica nu, ca nu stiu ce metale din nu mai stiu ce componente ale motorului au fost inlocuite. Citisem pe undeva, dar nu mi stiu exact. Parca era legat chiar si de supape care-s facute din altceva la astea pe injectie.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |