Clinica particulara in Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Clinica particulara in Bucuresti
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi aici o clinica particulara sau aici alta clinica particulara sau aici alta clinica... si mai sunt o caruta.
Sper sa nu se considere reclame, am incercat doar sa ajut! Numai bine!!! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
medicover ar mai fi ...
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca mai bine la o policlinica cu plata, e mai ieftin si nu e aglomerat. Una ar fi la Cutitul de argint. Daca nu aflu si iti zic preturile de la clinica nr 2 din exemplul colegului
![]() ![]() This post has been edited by SerbanS: 7 Sep 2007, 19:37 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am eu un prieten neurochirurg. Daca iti poate fi de folos si te pasioneaza zi-mi si vorbim cu el.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:00 |