Tunning exterior Solenza, Unde pot tuna pe exterior masina ??
![]() ![]() ![]() |
Tunning exterior Solenza, Unde pot tuna pe exterior masina ??
BZ-23-SAM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 4 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6Mpi,VW Golf 1.9 TDI
2007
- BZ-23-SAM
|
|||
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am si eu o intrebare:
daca mi-am montat pe solenza eleron cu stop pe frana si proiectoare ... de la pitesti luate , dar nu originale dacia , o sa am probleme cu RAR sau alte chestii ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
speed_CsN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 June 06 ![]() |
QUOTE(TBonu @ 20 Sep 2007, 12:00) speed_CsN: eu nu stiu sa lucrez in fibra si nu cred ca am destui bani ca sa fac prea multe incercari sa invat ma poti ajuta tu?? complicat nu este, dar problema e ca eu sunt din Sibiu ![]() referitor la pret o sa iesi oricum mult mai ieftin si faci si ceva unicat si dupa gustul tau nu al altuia de la care cumperi bodykit-ul gata facut This post has been edited by speed_CsN: 15 Oct 2007, 14:41 |
--------------------
Dacia
Solenza / SuperNova
2003 / 2001
- SB i'm not driving fast, i'm flying low...
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
am citit cam toate posturile
![]() ![]() hai ziceti rpd cat e un eleron ... si niste praguri ![]() cam ce preturi sunt in vitan ... ca mi`a cerut unu pe un eleron mi`a zis ca imi ia 230 ron cu tot cu montat ( mi se pare enorm ) si pt praguri ... 180 ron + montat ( iar cam scump ) ma insel cu preturile de mai sus ? daca stiti voi undeva mai ieftin .. ascult propuneri ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și de aia ai scris cu BOLD?
This post has been edited by Lostboy: 28 Feb 2008, 15:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
offtopic : Lostboy , scriu cu bold ca vreau
![]() ![]() inca astept propuneri ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Și cu IRC-ul la fel?
Tot că ai tu chef? Ai citit regulamentul? QUOTE d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor. |
--------------------
.
.
.
|
|
Fantomas |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca atat ti-a spus pt eleronul de Scala , crede-ma ca e putin ! Daca e altul care-l sufla vantul e enorm , iar cu pragurile ... in 100 ron iti iei pragurile si prelungirile dupa cate stiu eu , dar sunt din targ si ... cu cat sunt mai prost finisate si ieftine , cu atat mai multa munca e la instalare , vopsire , prindere si restul .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Fantomas |
![]()
|
QUOTE(marius80_eugen @ 3 Mar 2008, 00:06) Daca atat ti-a spus pt eleronul de Scala , crede-ma ca e putin ! Daca e altul care-l sufla vantul e enorm , iar cu pragurile ... in 100 ron iti iei pragurile si prelungirile dupa cate stiu eu , dar sunt din targ si ... cu cat sunt mai prost finisate si ieftine , cu atat mai multa munca e la instalare , vopsire , prindere si restul . si de unde stiu eu ca nu sunt niste plasticuri si sunt "originale" dacia ? ![]() asta e buba ... ca ei imi pot zice ca sunt cele mai originale si mai bune praguri si prelungiri ![]() ![]() in aceasta prinviinta am eu dubii ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Fantomas si eu suntinteresat de niste praguri, poate daca ai timp mergem amandoi in targ si ne dam cu parerea la niste plasticuri pe acolo ca ma gandesc ca poate facem mai multa treaba amandoi decat singuri.
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
Fantomas |
![]()
|
TBonu oricand vrei tu in week`end ca numai atuncea am liber
![]() eu ma gandeam ca poate gasesc ceva frumos la pitesti ... pe langa fabrica dacia , daca sunt magazine de piese ... habar nu am , ca daca aveam nu mai intrebam pe forum ![]() niste ploape ... de unde fac rost TBonu ? ![]() This post has been edited by Fantomas: 3 Mar 2008, 14:33 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Pleoaple si iau de aici http://www.prostreet-tuning.ro/ toata lumea de pe forum stie acest site deci imi permit sa il mai pun si eu o data.
Dupa cum vezi eu sunt din Pitesti si nu prea am gasit lucruri interesante pt SLZ, dar nu am cautat prin Mioveni, dar nici acolo nu cred ca e lapte si miere. This post has been edited by TBonu: 3 Mar 2008, 14:49 |
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fantomas @ 3 Mar 2008, 09:26) si de unde stiu eu ca nu sunt niste plasticuri si sunt "originale" dacia ? ![]() asta e buba ... ca ei imi pot zice ca sunt cele mai originale si mai bune praguri si prelungiri ![]() ![]() in aceasta prinviinta am eu dubii ![]() ![]() Nu am vazut eleroane contrafacute ! Daca arata ca cel de Scala , este cel original , altfel oricum nu mai conteaza daca e sau nu original , tot ce conteaza maie ste pretul si finisajele ! Am vazut intrebarea , asa ca raspund aici : preturile pt un eleron de Scala sunt pe la 3 mil . Deci sincer , daca ai oferta la acel pret si e de scala , ia-l ! Ai grija sa nu fie crapat , rupt , lipit ... !!!! This post has been edited by marius80_eugen: 4 Mar 2008, 11:45 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Fantomas |
![]()
|
si un pret ? ca in targ mi`au cerut 135 ron
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
la ce pret gasesc si eu praguri si un spoiler? cat credeti ca sunt? si aveti idee unde pot gasi in cta? merg maine pe "poporului" sa vad daca gasesc pe acolo. aveti alta sugestie?
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
sad |
![]()
|
![]() membru stang Group: Members Posts: 189 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
deci pana la urma ? toti intrebari. nimeni nu zice nimic ... nasol .. si eu sunt interesat de niste praguri ... deci daca stie cineva sa zica la toti
multumesc ![]() ![]() This post has been edited by sad: 15 May 2009, 20:33 |
--------------------
Dacia Solenza
Confort
2004
- ct-06-zkb
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
50 ron 1 pereche praguri vitan
60 ron 1 bucata eleron |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(Fantomas @ 28 Feb 2008, 15:08) am citit cam toate posturile ![]() ![]() hai ziceti rpd cat e un eleron ... si niste praguri ![]() cam ce preturi sunt in vitan ... ca mi`a cerut unu pe un eleron mi`a zis ca imi ia 230 ron cu tot cu montat ( mi se pare enorm ) si pt praguri ... 180 ron + montat ( iar cam scump ) ma insel cu preturile de mai sus ? daca stiti voi undeva mai ieftin .. ascult propuneri ![]() QUOTE(andr3y_yoo @ 15 May 2009, 20:50) La 50 ron pragurile,mai dai 35-40 sa le finisezi bine si sa le vopsesti... Eu am avut praguri si le-am dat jos pt. ca tineau noroi si apa. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
costine ti-am vazut masina saptamana trecuta. treceai dinspre nicolae titulescu spre gara de nord. te cam grabeai c-ai luat-o pe linia de tramvai
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(slider2 @ 18 May 2009, 10:37) costine ti-am vazut masina saptamana trecuta. treceai dinspre nicolae titulescu spre gara de nord. te cam grabeai c-ai luat-o pe linia de tramvai ![]() Nu pot decat sa-ti multumesc pt. aprecieri. SE pare ca sunt vazut tot mai des in ultimul timp de catre mambrii forumului...am primit si poze... Nu poate decat sa ma bucure ca sunt remarcat,masina mea.Bafta!!! |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:24 |