DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Marsul suporterilor

avathan
post 12 Sep 2007, 14:40
Post #91

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(andreiutzu @ 11 Sep 2007, 21:11)
si eu am dreptul sa intru pe stadion cu un steag, cu o japoneza, sta stau lanaga un prieten de-al meu pe alt loc decat cel ce este inscris pe bilet, am dreptul sa aprind o torta sau o fumigena!
de ce militianul de dragomir vrea sa imi ia aceste drepturi!
si sa nu imi spuna mie cineva ca nu a ainjurat cand a fost pe stadion! la stadion nu este la teatru!
nu stiu cand s-au intamplat lupte de strada intre suporteri in Romania(cu exceptia meciului rapid-steaua).apoi si in vest daca esti reperat cu tricoul rivalei pe tine 101% te "fardeaza" baietii! nu mai fiti ipocriti si nu mai dati cu noroi pt ca peste tot este la fel!
*

QUOTE(andreiutzu @ 11 Sep 2007, 21:51)
@FireChief ceea ce sustii in ultimul post, sunt probleme care exista doar in Romania??
*

@Andreiutu un exemplu:
la CM 98 (?) din Franta unii dintre cei mai temuti suporteri au fost tinuti la respect
cum?
la inceput li s-a atras atentia public ca daca fac pe nebunii for fi tratati ca atare.
au devastat niste baruri, iar francezii au stiut sa trateze cu ei ,au batut la ei ca la fasole :nemti,englezi si alte categorii de suporteri violenti.metoda e excelenta .
la violeta se raspunde cu violenta daca nu se poate altfel.
E o problema pe mai multe stadioane din Europa dar acolo nu au ocazia sa faca pe nebunii fara sa stie ca cineva le va sparge capetele.Daca as auzi ca 100 de suporteri fanatici si violenti au fost spitalizati in urma interventiei prompte a jandarmeriei ar fi perfect dar la noi jandarmii intai incearca sa previna ... prea mult ...

Libertatea de expresie vine cam asa...:

Articolul 30.6 din Constitutia Romaniei
Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la propria imagine.

Nu mai discutam despre altele cum ar fi lovirea,prejudicierea sanatatii altora,distrugerea...

This post has been edited by avathan: 13 Sep 2007, 09:59

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vi_escu
post 12 Sep 2007, 16:38
Post #92

Membru somnambul

Group: Members
From: republica procurorilor

QUOTE(andreiutzu @ 11 Sep 2007, 21:11)

nu stiu cand s-au intamplat lupte de strada intre suporteri in Romania(cu exceptia meciului rapid-steaua)
*

Sigur nu faci confuzie?

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
Sudsemnatu
post 13 Sep 2007, 14:01
Post #93

Membru Huligan

From: Bucuresti

hajduk split
&NR=1

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
FireChief
post 13 Sep 2007, 21:24
Post #94

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

prostia si violenta sunt universale

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
bulan
post 14 Sep 2007, 11:22
Post #95

Membru autentic

Pe mine nu ma pasioneaza fotbalul nici cat negru sub unghie!Bineinteles ca-i dezaprob pe suporterii violenti dar nici cu jandarmii nu sunt de acord.Strategiile lor in actiune dau gres de fiecare data.Suporterii oricum sunt niste inconstienti dar jandarmii din motive necunoscute noua intai pun putin gaz pe foc si apoi trec la represalii crunte.Daca pompierii se pot evidentia in lupta cu focul jandarmii in lupta cu suporterii gresesc facand exces de zel mereu.Acum nu mai sunt la moda grevele salariatilor care protesteaza pentru diferite revendicari salariale.Insa jandarmeria de cate ori a fost chemata sa evacueze grevistii din diferite locatii a actionat fara pic de discernamant!Grevistii nu erau huligani dar jandarmii constient sau nu au pus gaz pe foc dupa care au trecut la represalii de fiecare data fara sa mai conteze ca majoritatea grevistilor erau trecuti de 40 de ani.
Asa ca noi toti trebuie sa ne revizuim atitudinea dar in mod special institutiile statului care lucreaza cu cetatenii.

--------------------
a b c
+
avathan
post 14 Sep 2007, 11:29
Post #96

eu.

Domnii Andrei si Sudsemnatu v-ati mai gandit cum e cu libertatea aia de expresie?

This post has been edited by avathan: 14 Sep 2007, 11:29

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
bulan
post 14 Sep 2007, 12:44
Post #97

Membru autentic

Tocmai urmaream stirile la protv de la ora 13 si confirmarea ca jandarmii sunt niste frustati care rabufnesc din senin mi s-a confirmat.Un sofer beat mort acroseaza o masina a jandarmeriei,nu opreste la locul accidentului si dupa 300 metri intra in spatele unei masini care astepta verde la semafor.Cursa se incheie aici iar soferul se da in spectacol in timp ce politia face ancheta accidentului.In finalul reportajului TREI JANDARMI vor sa-l bage pe soferul beat mort in masina lor.Soferul chiar sa fi vrut sa protesteze nu ar fi putut!Unul din jandarmi rabufneste si devine violent iar colegii pe un ton scazut ii spun colegului:calm acum ca...si restul nu se mai aude.Apoi in ultima secventa a reportajului se vede fata desfigurata de ura a jandarmului.
Puteti urmari reportajul si la orele 19 ca sigur va fi in reluare si veti vedea cu ochii vostrii adevarata fata a jandarmilor care ne pun pe noi toti in aceiasi oala cu suporterii de fotbal.
Jandarmul respectiv este demn de tot dispretul!!!
Iar daca in confruntarile suporteri jandarmi sunt macar 10 specimene ca cel din reportaj gazul pe foc nu va lipsi garantat.
Sunt profund indignat de atitudinea jandarmului si nu pot lua masuri eu fiind un fir de praf intr-un ceasornic urias.

--------------------
a b c
+
Sudsemnatu
post 14 Sep 2007, 14:22
Post #98

Membru Huligan

RAZBOI !!!! STARE DE ASEDIU !!! CINEVA SA INTERVINA !!!!

p.s. poza e facuta la un meci dintre doua echipe din provincie

14 Sep 2007, 15:25:
Si ceva caterinca...binenteles din ziare.trist dar adevarat!

This post has been edited by Sudsemnatu: 14 Sep 2007, 14:25

Attached thumbnail(s)
1035micakx2.jpg ( Size: 203.99k ) Number of downloads: 40
6_177310820f711d475ffb2_450_337_.jpg ( Size: 194.2k ) Number of downloads: 34
2_1773108175e5ad800a385_450_409_.jpg ( Size: 205.98k ) Number of downloads: 35

--------------------
+
vi_escu
post 14 Sep 2007, 14:39
Post #99

Membru somnambul

Pe un stadion, nu conteaza unde, in pauza unui meci intru in vorba prin gard cu un jandarm mai.... de varsta mea. Cum discuta doi oameni (civilizati zic eu) cand se vad pentru prima oara: de unde suntem, cat am facut pe drum, daca merita, de familie, copii, etc. Apare insa un animal mustacios, se vede treaba mai mare in grad, si il ia pe bietul om: "ce p@#$a mati faci ma, fraterzezi cu dujmanu' f@&@&i mata-n....". Si ca sa fie mai convingator tranteste un bulan in gard in dreptul capului meu. Cam asta e jandarmeria romana!

.... cea mai proasta meserie este la jandarmerie. ...

Ce este cu cusca aia pe ghencea? O vor lua cu ei si cand merg in deplasare?

This post has been edited by vi_escu: 14 Sep 2007, 20:56

--------------------
+
andreiutzu
post 15 Sep 2007, 10:41
Post #100

Membru autentic

QUOTE(vi_escu @ 14 Sep 2007, 15:39)
Pe un stadion, nu conteaza unde, in pauza unui meci intru in vorba  prin gard cu un jandarm mai.... de varsta mea. Cum discuta doi oameni (civilizati zic eu) cand se vad pentru prima oara: de unde suntem, cat am facut pe drum, daca merita, de familie, copii, etc. Apare insa un animal mustacios, se vede treaba mai mare in grad, si il ia pe bietul om: "ce p@#$a mati faci ma, fraterzezi cu dujmanu' f@&@&i mata-n....". Si ca sa fie mai convingator tranteste un bulan in gard in dreptul capului meu. Cam asta e jandarmeria romana!

.... cea mai proasta meserie este la jandarmerie. ...
Ce este cu cusca aia pe ghencea? O vor lua cu ei si cand merg in deplasare?
*

in capitala esti luat de jandarmi cand incerci sa le semnalezi ceva, ca esti atacat de suporterii adversi, ca iti fac ei un abuz ti se spune:" sa nu mai vii in bucuresti ma f#@&%-i gura cenzurat sa-ti f%$!@. aici nu e ca la tine in provincie ai inteles ba p*^! sa nu mai calci pe aici"
p.s cusca aia din ghencea e pt protectia rapidistilor, sa nu se arunce in ei cu torte sau obiecte contondente de catre stelisti! modelul este preluat din italia!

--------------------
Dacia Logan Laureate 2009 - DJ-04-ANN
+
bulan
post 15 Sep 2007, 13:56
Post #101

Membru autentic

Am un var primar,care este locotenet colonel la jandarmi,intr-un oras resedinta de judet,pe la care ma mai duc in vizita toamna,cand sta mustul din fiert.Cat timp stam impreuna in week-end,suna telefonul lui ca la informatii CFR si bineinteles ca se enerveaza.Iar daca mai si pleaca de acasa,pleca un pachet de nervi.Ce va fi facand la serviciu,el stie,dar in mod sigur ordinele pe care le da pe acolo,vor fi umbrite de nervii cu care a plecat de acasa.
Am asistat la Berlin,la o confruntare de strada,intre scutieri si o multime de pusti,imbracati in pantaloni bleumarin de salopete cu tricouri verzi.Fortele de ordine,erau in numar mult mai mare decat manifestantii.Insa nu am vazut sa fie lovit vreun pusti.Scutierii,sareau cate trei patru pe cate un pusti si doar il imobilizau,dupa care ii legau mainile la spate,cu niste coliere de plastic,de unica folosinta si apoi il bagau in duba.
Sigur ca atunci cand bravii nostri jandarmi lovesc in stanga si in dreapta fara discernamant ii scoate din minti pe ceilalti manifestanti,suporteri,grevisti si etc.
Nu imi mai aduc aminte bine,dar am vazut la televizor,cum la Galati,pensionarii care protestau pentru nu stiu ce cauza,au cam fost batuti de jandarmi si asta este inadmisibil din absolut orice punct de vedere.
Sa speram ca cei de la conducerea jandarmeriei,vor mai iesi la pensie,ca altfel nu vad cum ar putea fi clintiti din functii.Iar cei mai tineri care le vor lua locul sa schimbe ceva din mentalitatile lor de batausi in slujba statului.

--------------------
a b c
+
Sony
post 15 Sep 2007, 14:41
Post #102

Membru autentic

From: Ban Land

Din pacate si jandarmii tineri sunt frustrati rau de tot! sad.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
puiu82
post 15 Sep 2007, 17:05
Post #103

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Bulan,Germania e departeeeeeeeeee.......
Pe stadion nu au cum sa fie mai multi jandarmi decat suporteri,dar si in inferioritate numerica tot au castig de cauza[uniforma,bulan,spray,caini ,sunt uniti].
Unii dintre ei dau de frica sa nu o fure,altii doar pt. ca pot si le face placere sa bata un pusti,sau un batran care e vinovat ca a venit la meci.

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
FireChief
post 16 Sep 2007, 18:48
Post #104

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

uite aici "vinovati'...
macelul continua...huliganii se manifesta din nou mad.gif
ULTIMĂ ORĂ: Incidente violente pe stadionul Ghencea
Duminică 16 septembrie 2007, 19:37

Jandarmii au reținut mai mulți suporteri rapidiști și steliști în urma unor ciocniri care au avut loc în Drumul Taberei și în care o agentă de poliție a fost rănită, înaintea derby-ului Steaua-Rapid.

Aproximativ 60 de suporteri steliști au atacat cu pietre, în dreptul magazinului Billa din Drumul Taberei, grupul de suporteri rapidiști care se îndrepta spre stadionul Steaua. În urma ciocnirilor, o agentă de poliție a fost rănită, iar peste zece fani din cele două tabere au fost reținuți.

Cu aproximativ două ore înainte de începerea derby-ului Steaua - Rapid, în zona pasajului Lujerului, au avut loc incidente între suporterii celor două echipe. 5 suporteri rapidiști au fost bătuți de steliști.În incidente au fost implicați și simpli trecători.
Sursa: Realitatea TV

This post has been edited by FireChief: 16 Sep 2007, 18:48

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
os
post 16 Sep 2007, 20:26
Post #105

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Chief,

am mai spus eu - asa-i ca le facea bine o baie?

Acuma serios: sper ca (si mi-e teama ca nu se va intimpla) cei 60 sa fie amendati bine de tot. Eu le-as da pe deasupra de exemplu munca in interesul comunitatii in ziua de meci, la ora meciului, sa curete stadionul echipei adverse - sau, ma mai gindesc, poate trotuarele/parcurile de pe linga stadion (in cazul de fata la Rapid) - sub supraveghere dubla: de la Justitie si de la clubul advers...n-ar fi misto?

A.. nu le convine? Sa nu mai faca.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
avathan
post 17 Sep 2007, 14:22
Post #106

eu.

Sudsemnatu... e echipament de protectie si probabil un lansator de gaze iritante... dupa tine ar trebui sa infrunte o multime mult mai numeroasa incalzita de prostie si alcool, cu piepturile goale...

nu mi-ai raspuns inca cum e cu libertatea aia de expresie de care ziceati ? referitor la pasajul postat din Constitutie.Sa inteleg ca ati terminat argumentele si ati inceput sa va legati de Jandarmerie ... inteligenta miscare ... sau nu ?!

Referitor la ce a postat bulan :
Jandarmul care s-a oprit din batutul soferului care l-a agresat trebuie sanctionat.Trebuia sa-l imobilizeze daca l-a atacat,faptul ca era o camera acolo NU trebuia sa-l afecteze.Cat despre pipitele care nu au avut loc pe centura si s-au facut ziariste , despre cei care le dicteaza direct sau indirect cum sa puna problema ... nu mai are rost sa discutam.

later edit:
nu am vazut reportajul dar daca in imaginile prezentate s-a vazut soferul agresand jandarmul si pe urma ce a povestit bulan ... e valabil ce am zis mai sus daca nu,trebuie vazut cat de mult s-a dat pe post inainte... pentru ca pentru senzational televiziunile isi construiesc materialele in asa fel incat sa se sublinieze doar ceea ce vor.

This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 16:13

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
red_dog 4 ever
post 17 Sep 2007, 14:24
Post #107

DINAMO BUCURESTI

From: Constanta

Suporterii, bataia de joc a fortelor de ordine

Acum o saptamana, mai multe sute de suporteri au marsaluit pe strazile Bucurestiului pentru a-si striga nemultumirea ca drepturile omului sunt incalcate in proiectul de lege propus de senatorul Dragomir si aprobat de Senatul Romaniei. Au fost prezente galeriile echipelor din prima liga Dinamo, Steaua, Rapid, U Craiova, Poli Timisoara, UTA, Farul, Vaslui, Iasi si Galati, dar si reprezentantii divizionarei B Delta Tulcea, si a divizionarei C CSM Petrolul Ploiesti.
Bineinteles, pe tot parcursul, fortele de ordine au flancat coloana, asigurand desfasurarea in bune conditii a manifestatiei.

Cu aceasta ocazie, printr-o colaborare dinamovisto -stelisto-rapidista, s-a realizat un fleyer sub titlul "Ultras, nu huligani". Pe parcursul mitingului, fetele de la Power Puff (Dinamo), Granata Girls (Rapid) si Banatica (Poli Timisoara) au impartit trecatorilor cele cateva sute de exemplare care au fost realizate. In saptamana care a urmat s-a hotarat de reprezentantii majoritatii galeriilor prezente la miting, ca fleyerul de la miting sa fie impartit si la meciurile etapei a 7-a din Liga 1. Publicul tinta au fost trecatorii si suporterii (cu exceptia celor din peluza) si s-a realizat atat de galeria gazdelor in drum spre stadion, si pe stadion, cat si de cea a oaspetilor in drum spre stadion.
Ca de obicei, principalii "agenti publicitari" au fost fetele din peluze si prietenele lor. Totul a decurs OK, s-au impartit cateva mii de exemplare, lumea a citit, unii au inteles ceva, altii au pus seminte in foaia tiparita. Dar, ca sa nu uitam ca traim in Romania, la Constanta s-a intamplat un lucru incredibil. Ceva desprins din filmele cu prosti, in care personajele negative au fost, ca de obicei, cei platiti ca sa ne apere. Dupa ce cateva fete din South Girl au impartit o parte din exemplarele xeroxate pe strada spre stadion, ajunse la poarta stadionului au fost retinute de jandarmi, deoarace le-au vazut ca imparteau ceva la cei care intrau pe stadion. Dupa ce s-au uitat pe fleyer, au citit din el, jandarmii au hotarat "Ia du-le la colonelul S...". Unul dintre jandarmi le-au luat pe cele 2 fete si le-au dus la o alta poarta, acolo unde se afla acest colonel de politie, impreuna cu cativa subalterni.

Acolo, colonelul si cativa politisti dupa ce s-au uitat incruntat si amenintator la fete, au rasfoit fluturasul si le-au intrebat ce e cu acel document si cine le-a platit ca sa faca asta, ca "nu faceati voi asta de capul vostru". Raspunsul a venit normal "este un fleyer care a fost impartit la mitingul suporterilor de la Bucuresti, si a fost facut de membrii ai acestora". Reactia politistilor a fost stupefianta, le-au suit in masina si le-au dus la Sectia 1 de Politie. Ca ultimii infractori, noroc ca nu le-au pus si catuse!

La sectie, aceleasi priviri incruntate, urmate de rasfoirea fluturaselor si aceeasi obsedata intrebare "cine v-a platit sa faceti asta?", dar si "geniala" interogatie "aveti autorizatie sa impartiti asa ceva?". Normal ca fetele au explicat ca sunt aceleasi fluturase care au fost impartite si la mitingul de la Bucuresti, dar acest lucru nu i-a impresionat pe politisti si acestia au hotarat sa le dea amenzi de 200 RON. Asa ca le-au cerut actele fetelor si, exact cand se pregateau sa completeze formularele amenzilor, a aparut (probabil) un ofiter care, dupa ce a citit si el fleyerul a conchis "Hai dati-le un avertisment si duceti-le la stadion". Asa s-a si intamplat, dupa cca 30 de minute petrecute la sectie, fetele au fost duse inapoi la stadion. Dar nu inainte ca sa li se zica "sper ca v-ati invatat minte, si o sa o lasati mai moale cu galeria". Fetele, desi speriate si suparate, atat pentru cele patite, cat si pentru ca au pierdut prima repriza, au avut puterea si curajul sa le raspunda "Asta niciodata!".

In final, trebuie sa le multumim vajnicilor aparatori ai legii din Constanta, pentru vigilenta si intransigenta de care au dat dovada in acest caz, si ne-au dovedit astfel ca putem fi siguri ca toti acesti huligani care incalca legea vor fi aspru sanctionati! Cum sa isi permita niste "neica nimeni" sa imparta asemenea materiale propagandistice legionaro-comunisto-anarhisto -teroristo-mafioto-anticonstitutionalo-huligano..... Asemenea gesturi obscene trebuie oprite din fasa. Aceste elemente nesanatoase ale populatiei trebuie tinute in tarcuri si trebuie sa li se interzica dreptul de a umbla pe strada. Ele fac de rusine radacinoasa sanatoasa a neamului romanesc. Numai asa, copii nostri vor trai intr-unn mediu sanatos, si vor avea o copilarie lipsita de griji. RUSINE FETELOR! CINSTE POLITISTILOR! "Ale, Politia ale, cantam pentru tine..."

degady64@dinamo-online.net

--------------------
VW POLO HAPPY,Logan ABS plus 2009,2009 - xxx
+
avathan
post 17 Sep 2007, 14:30
Post #108

eu.

Reactie corecta:
Imparteau ILEGAL, pe proprietate PRIVATA fluturasii iar ceea ce faceau putea avea drept rezultat rascularea si incitarea masei de jigodii(nu ma refer la oamenii sanatosi la cap) de pe stadion.Dar desigur unii se lasa impresionati de capacitatea de a scrie compuneri ale unor pamfletari ca ziaristi nu sunt.

un pic in GLUMA referitor la:
Cu aceasta ocazie, printr-o colaborare dinamovisto -stelisto-rapidista, s-a realizat un fleyer sub titlul "Ultras, nu huligani". Pe

Asta suna a asociere in vederea obtinerii dreptului de a comite nelegiuiri (am ales cuvantul sper suficient de bine ca sa nu dau nastere la divagatii)

This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 14:39

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
vi_escu
post 17 Sep 2007, 14:37
Post #109

Membru somnambul

Nu zau!
Dar scumpirea painii, de exemplu nu "putea avea drept rezultat rascularea si incitarea masei " si nu se sinchiseste nimeni!

Apel inutil pentru federatie, liga, patroni de cluburi, jucatori:
DATI INAPOI FOTBALUL SUPORTERILOR!

This post has been edited by vi_escu: 17 Sep 2007, 15:00

--------------------
+
red_dog 4 ever
post 17 Sep 2007, 15:16
Post #110

DINAMO BUCURESTI

VALI BADEA ARE DOSAR PENAL !Luni, 17 Septembrie 2007
Grave acuzatii au fost lansate la adresa lui Vali BadeaAtacantul echipei Steaua București, Valentin Badea, a lovit, duminică, un suporter giuleștean, după acesta l-a înjurat pe fotbalist, informează site-ul oficial al grupării "alb-vișinii".

"Cu aproximativ o oră și jumătate înaintea începerii meciului Steaua - Rapid, în zona Pieței Moghioroș s-a petrecut un fapt mai mult decât regretabil (ca să fim eleganți) al cărui erou negativ a fost jucătorul stelist Valentin Badea. Acesta a fost înjurat de un suporter rapidist, aflat în autoturismul personal alături de alte patru persoane. Chiar dacă stelistul avea motive să fie deranjat, nu avea, în niciun caz, voie să reacționeze în felul în care a făcut-o ulterior. Pentru că Badea s-a dat jos, a deschis portiera mașinii respectivului suporter și l-a lovit bestial, cu pumnul, umplându-l de sînge. Imediat, a apărut la fața locului un bodyguard al stelistului, care, dintr-un pumn, a spart geamul portierei mașinii în care se afla victima lui Badea!", se menționează pe site-ul fcrapid.ro

Suporterul giuleștean a depus plângere la Secția 22 Poliție, având și imagini, făcute cu telefonul mobil, care dovedesc agresiunea jucătorului stelist. "Acesta și-a contactat, a doua zi, victima și i-a propus ajungerea la o înțelegere amiabilă. Ceea ce, logic, înseamnă că și-a recunoscut vina, nu?", a adăugat site-ul giuleștean.

Ca urmare a plangerii, lui Badea i s-a întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe. Legea prevede că părțile pot ajunge la o înțelegere, caz în care urmărirea penală încetează.prosport

--------------------
+
avathan
post 17 Sep 2007, 15:30
Post #111

eu.

Scumpirea painii nu se face doar pe un stadion plin ochi cu elemente care se stie ca au iesiri violente.Observ ca nu te-ai legat deloc de aspectul legat de proprietatea privata si de faptul ca probabil fetitele alea nu imparteau cu autorizatie de la proprietarul stadionului fluturasii,deci o faceau ilegal.

Iar referitor la comentariul tau deloc pertinent am rugamintea sa te mai documentezi inainte de a-ti permite sa emiti idei numai de dragul de a posta :

http://www.jandarmeriaromana.ro/resurse/do.../lg_60_1991.pdf
http://www.jandarmeriamobilatomis.ro/60.html

ART. 9
Sunt interzise adunarile publice prin care se urmareste:
a) propagarea ideilor totalitare de natura fascista, comunista, rasista, sovina sau ale oricaror
organizatii terorist-diversioniste, defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la ura nationala sau
religioasa, incitarea la discriminare, la violenta publica si la manifestari obscene, contrare bunelor
moravuri;
cool.gif organizarea unei lovituri de stat sau altei actiuni contrare sigurantei nationale;
c) incalcarea ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor ori
punerea in pericol a sanatatii acestora

ART. 26

Constituie contraventii urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa intruneasca elementele constitutive ale unor infractiuni:

a) organizarea si desfasurarea de adunari publice nedeclarate, neinregistrate sau interzise;

cool.gif nerespectarea orelor de desfasurare, traseelor de deplasare sau locului si perimetrului destinat adunarii publice;

c) neluarea de catre organizatori a masurilor de intrerupere a adunarii publice, cand constata ca au intervenit fapte de natura celor prevazute in art. 2;

d) participarea la adunari publice nedeclarate sau interzise si urmate de refuzul parasirii locurilor de desfasurare a acestora, la avertizarile si somatiile organelor de ordine facute potrivit legii;

e) instigarea prin orice mijloace, initierea sau recurgerea la actiuni violente sau alte manifestari, cu intentia de zadarnicire ori tulburare, in orice mod, a adunarilor publice;

e o lege a tarii asteia sau nu se aplica lor ca sunt suporteri ? deh... au libertate de expresie ... cum ziceau niste persoane pe aici care habar nu aveau ce presupune libertatea aia de expresie...

This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 15:46

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
vi_escu
post 17 Sep 2007, 15:44
Post #112

Membru somnambul

Stimate avathan, tot comentariul tau se bazeaza pe cuvantul probabil! Cat despre pertinenta comentariului meu ar fi politicos sa te abtii, nu de alta dar posturile tale au un usor iz de ... jandarmerie.

--------------------
+
avathan
post 17 Sep 2007, 15:52
Post #113

eu.

Stimabile vi_escu in raspunsurile mele sunt citate din legi.

daca organizatorul meciului ar fi aprobat asa ceva :

1.fetele nu ar fi fost chestionate.
2.organizatorul ar fi fost tras la raspundere.

Iar referitor la comentariile dvs. sunt de-a dreptul idioate,imbecile,si total nefondate .Ma refer la comparatia dintre scumpirea painii si ceea ce se discuta aici.

Referitor la comentariile mele ... daca nu va convin legile din care v-am citat aveti libertatea de a va lua frumos bagajele si a va muta undeva unde legile sunt pe placul dvs.

offtopic
nu lucrez pentru niciuna dintre institutiile de mentinere a ordinii din tara,si sunt constient ca sunt departe de a fii normale acele institutii dar nu este o scuza.

ca sa ma exprim in stilul lui driverx :
Ti-ar fi placut ca niste meseriasi incitati de gagicutele cu fluturasii sa vina sa-ti pocesca mutra sa iti scoata cativa dinti pentru ca le-ai parut a fi pro legile de pe stadioane ? Eventual la iesire sa it scrie cu cateva cuie pe capota la masina o urare pentru un oficial ... (nu mi-a iesit tot driverx are un "Je ne sais quoi.")
sau poate ar fi murit niste oameni... nu rade ca sunt chestii serioase.
Este o chestie psihologica stiuta si de bun simt nu te duci sa inciti o multime, oamenii rationali au tendinta de a se comporta precum oile d'apoi niste elemente a caror ocupatie e mersul la meci ...

This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 16:38

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
vi_escu
post 17 Sep 2007, 16:11
Post #114

Membru somnambul

QUOTE(avathan @ 17 Sep 2007, 15:52)
Iar referitor la comentariile dvs. sunt de-a dreptul idioate,imbecile,si total nefondate din punct de vedere legal.
offtopic
nu lucrez pentru niciuna dintre institutiile de mentinere a ordinii din tara.
*

Exact asta am vrut sa spun! La fel procedeaza si jandarmeria: bate un tramvai intreg (inclusiv femei care ies din schimbul 2 de la Apaca) pentru ca un imbecil a scuipat pe geam. Si apoi iti pun in fata un pdf-ul cu minunatele legi ale tarii.
Probabil ca exista vre-o lege (pe care in ignoranta mea nu o cunosc) care iti permite sa faci astfel de aprecieri. Cand nu ai argumente treci la jigniri. Asta o face si tembelul din galerie, cand nu mai intelege nimic, azvarle cu piatra.

Cat despre acest forum am crezut ca este unul serios, pe care se poti schimba pareri fara a se ajunge la insulte. Pesemne ca m-am inselat. Mi-ar fi utila parerea unui dintre moderatori.

--------------------
+
avathan
post 17 Sep 2007, 16:23
Post #115

eu.

Ai optiunea REPORT pe fiecare post foloseste-l cu incredere.
Va vedea unul dintre moderatori.Eu nu vad cu ce te-am insultat.
Ti-am aratat clar ca ceea ce sustii e aiurea, ti-am argumentat cu texte de lege de ce.Personal consider comparatia ta total imbecila si neavenita...asta e ...

ARGUMENTE:

Constitutia Romaniei ;
LEGEA 60/23.09.2001 (republicata) privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice

Referitor la femeile batute in tramvai banuiesc ca toate au depus plangere si au si certificate medico legale/martori care pot sustine afirmatiile tale nu ?Pentru ca daca nu au facut-o cei care le-au administrat bataia au scapat nepedepsiti,si iarasi nu am obtinut nimic bun.Am indoieli mari de tot ca vreun jandarm va urca sa bata un tramvai intreg (desi NU este imposibil, specimene am intalnit si eu destule) pentru ca a fost scuipat pe geam.Daca mai adaugi si o piatra si un tramvai devastat s-ar putea sa fii mai aproape de adevar...si te asigur ca femeile din schimbul 2 de la APACA evita tramvaiele cu acest gen de suporteri pentru ca stiu ce le poate pielea.la fel cum evita si cei de pe linia lui 41 si cei care-si muta masinile din zona Ghencea inainte de meciuri si cei care pleaca de acasa cand e meci pe Stefan cel Mare ...

Eu inteleg ca probabil e usor sa gandesti asa in "Comanesti - BC" dar te asigur ca nu e deloc usor dupa ce te intalnesti cu "oamenii" aia pe strada.

This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 17:00

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
Sudsemnatu
post 17 Sep 2007, 16:40
Post #116

Membru Huligan

Avathan cred ca esti un jandarm care e platit din banii nostrii.
Tie iti e rusine asa un pic?
Zi-mi daca ai vreun pic de bun simt ! Sincer .

17 Sep 2007, 17:41:
Apropo Avathan .Am povestit o intamplare mai devreme ..care o adresesam lui FireChef...aceeasi intrebare ti-o pun si tie .
Va credeti zmei ..pur si simplu fapt ca aveti uniforme? Dar oamenii nevinovati?????

This post has been edited by Sudsemnatu: 17 Sep 2007, 16:41

--------------------
+
avathan
post 17 Sep 2007, 16:48
Post #117

eu.

Pana una alta Sudsemnatu esti dator cu un raspuns referitor la libertatea de expresie, taci malc ?

nu lucrez pentru stat,dar am precizat deja asta.

Dar am precizat asta si mai sus.

Faptul ca nu suntem de accord si ca eu am unele argumente nu ma face lipsit de bun simt.

Referitor la oameni aia nevinovati ... cumva aia care ataca galeriile adverse politia,jandarmeria,trecatorii,devasteaza stadioanele,tramvaiele autobuzele,din cauza carora nu pot sa ies cand e zi de meci sa ma plimb, din cauza carora Bucurestiul e sub asediu la fiecare meci ... la aia te referi sau la altii, ca sa stiu...

pentru idei ar trebui sa-mi fie rusine sau pentru ce ... aha deci doar suporterii violenti au drepturi am inteles... noi restul trebuie sa ne supunem si/sau sa ne temem 124.gif

This post has been edited by avathan: 17 Sep 2007, 16:57

--------------------
a Rosu 1800 - @
+
os
post 17 Sep 2007, 16:55
Post #118

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

O sa va traduc eu atitudinea onorabililor colegi, ca vad ca domniile lor nu au curajul s-o faca:

"Legal e ce vreau eu. Daca nu-i legal, legea e comunista. Democratie inseamna sa fac eu ce vreau." [repetarea nu e a fost o greseala].

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
red_dog 4 ever
post 17 Sep 2007, 16:58
Post #119

DINAMO BUCURESTI

ph34r.gif

Attached thumbnail(s)
IMG_008.jpg ( Size: 53.24k ) Number of downloads: 25

--------------------
+
vi_escu
post 17 Sep 2007, 18:30
Post #120

Membru somnambul

QUOTE(avathan @ 17 Sep 2007, 16:23)
Eu inteleg ca probabil e usor sa gandesti asa in "Comanesti - BC" dar te asigur ca nu e deloc usor dupa ce te intalnesti cu "oamenii" aia pe strada.
*

Stimabile, nu te supara, nu intelegi nimic. Si iti editezi posturile in draci (un lucru bun, vezi ca faci gafe si le mai dregi). Un c.v. al meu te-ar face probabil sa constati cu mirare ca am locuit in Bucuresti mai mult timp decat ai trait tu pana acum. Dar, desigur asta nu intereseaza pe nimeni, si nici domiciliul nu este o virtute!
Iti propun un experiment. Alege o galerie, care vrei tu si mergi cu ei in toate deplasarile in acest campionat. Vei invata si vei intelege multe. Unii strang timbre, altii beau, altii merg la peste, la curve, etc. Eu merg la meciuri. Eu sunt unul din "oamenii" aia cu care este foarte usor sa te intalnesti pe strada. Atata timp cat nu dai cu pietre, cat nu injuri sau nu imi arati un anume deget. Dar la varsta mea iti dai seama ca nu pot accepta ca un putoi (chiar daca este bucurestean de 25 ani) sa-mi "dea cenzurat" pentru ca nu tin cu echipa lui. Si personajul risca sa primeasca de la mine ce nu a primit de la taicasu' in primii 7 ani de viata. Viata difera foarte mult de legile in format pdf, seamana mai degraba cu semnificatia primei litere din abreviere.

Initial am vrut sa-ti scriu asta ca pm, dar am zis ca poate este util sa citeasca si altii.

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 01:16
Forum Renault