Unde sa-mi fac RCA, daca am casco la ASIBAN?, tot la ASIBAN, desi e mai scump?
![]() ![]() ![]() |
Unde sa-mi fac RCA, daca am casco la ASIBAN?, tot la ASIBAN, desi e mai scump?
Deshteptu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|||
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca la bcr este cel mai ieftin.nu conteaza unde aveai inainte.eu nu am avut ce face si la-m facut la astra unde este cel mai scump ca de avusesem tot acolo.mi-a parut rau. daca am fost prost iti recomand sa faci la cel mai ieftin si cred ca la bcr sau carpatica sau uitate aici http://www.raspunderecivilaauto.ro/index.php?pg=tar
This post has been edited by fl7: 30 Mar 2007, 22:43 |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
In tentativa ta de a-ti face RCA gandeste-te sa o faci eventual la o companie cat de cat serioasa ca sa nu te umple de "bucurii" vreun sofer in mom in care ai , doamne fereste, un accident...
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Bun, dar totusi e vreun avantaj daca am si CASCO si RCA la aceeasi firma?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
niciunul, n-au legatura unul cu altul, nici macar nu se aplica aceleiasi masini.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.547 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
ba da, exista! Daca ai RCA la aceeasi firma la care ai casco beneficiezi de asigurare GRATUITA contra furtului atunci cand mergi cu masina in strainatate. La cererea ta iti va face o polita separata pentru aceste cazuri, dar gratis. Cunosc pe cineva care nu a facut acest lucru iar in Bulgaria a ramas fara masina.Si azi o cauta................!!!!!
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Multumesc. Am incheiat la BCR Asigurari pt ca e mai ieftin, 96 de lei pt 6 luni. Putin probabil ca in urmatoarele 6 luni sa ies cu masina din tara.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
QUOTE(bogdanbiciusca @ 31 Mar 2007, 11:07) ba da, exista! Daca ai RCA la aceeasi firma la care ai casco beneficiezi de asigurare GRATUITA contra furtului atunci cand mergi cu masina in strainatate. La cererea ta iti va face o polita separata pentru aceste cazuri, dar gratis. Cunosc pe cineva care nu a facut acest lucru iar in Bulgaria a ramas fara masina.Si azi o cauta................!!!!! Nu este adevarat...poate la o anumita firma, dar nu este o regula.... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Eu mi-am facut anu asta RCA la Omniasig, m-a costat cu 50 lei mai putin decat la Asirom si am primit si asigurare gratis pt locuinta ...si harta europei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
gabi1759 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 6 November 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 31 Mar 2007, 06:53) In cazul asiguratorului Asiban e un avantaj. Astfel, daca ai CASCO la Asiban si inchei si polita RCA tot la ei esti asigurat pentru furt pe tot teritoriul uniunii europene si inca niste state (scrie in polita de casco). Daca ai Casco la Asiban si RCA in alta parte, atunci esti asigurat complet doar pe teritoriul Romaniei (si avarii si furt), iar pe teritoriul UE doar pentru avarii, fara ca asigurarea sa acopere si furtul masinii. In aceasta situatie sunt si eu. Am CASCO la Asiban (am credit prin BRD) si RCA la Omniasig. |
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
chicano |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
nu stiu daca am nimerit tocmai bine cu intrebarea ce va urma, dar nu am stiut exact unde sa postez:
am achizitionat anul trecut prin rci leasing (persoana fizica) un logan 1,4. Am platit prima polita de asigurare RCA in valoare de 377 lei (in octombrie 2006 am luat masina) azi primesc prin posta un plic de la RCA care contine factura pentru urmatoarea perioada de RCA (12 luni) dar in valoare de 646 lei. am ramas putin socat ca RCA-ul a venit asa de scump si am incercat sa gasesc explicatii, dar la ora asta tarzie...doar aici cred ca voi gasi raspunsul. mentionez ca asigurarea este la Omniasig. cecinu meu are o solenta de 1,4 si el zicea ca a platit 120 lei pe tot anul... intrebarea, ca sa nu o mai lungesc mult...de ce costa asa de mult acest RCA? aproape de doua ori mai scumpa decat anul trecut... |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
- B-00-OOO under construction
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai ... ar spoune unii din cauza de UE - cas acum e valabila in toata UE
piata RCA a fost liberalizata ... fiecare companie isi stabileste "scorurile" ... cel mai bine este sa te informeszi din timp. a ... si inca ceva e bine sa-ti faci pe perioada maxima .... RCA-ulk se scumpeste luna de luna This post has been edited by tarzy: 21 Sep 2007, 21:55 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil din cauza de carte verde. Felicitari, oricum, e un tarif record!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdanbiciusca @ 31 Mar 2007, 12:07) Daca ai RCA la aceeasi firma la care ai casco beneficiezi de asigurare GRATUITA contra furtului atunci cand mergi cu masina in strainatate. La cererea ta iti va face o polita separata pentru aceste cazuri, dar gratis. subscriu! casco la asirom/rca la bcr cand am plecat la bulgari m-a costat 80 ron casco pentru furt in afara tarii pe 2 saptamani.daca aveam si rca-ul la asirom nu plateam nimic ![]() daca stii ca pleci in afara tarii merita ambele la aceelasi asigurator |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
chicano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(vijelie @ 21 Sep 2007, 21:54) da, are si carte verde, dar nu stiu de ce mi-o impun si pe aceasta. atasez si o poza cu asigurarea primita (scuzati calitatea dar e facuta acum cateva minute, oboseala, graba...) omniasig.jpg ( Size: 427.53k ) Number of downloads: 24 |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la alt asigurator oare platesti aceeasi suma?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Doamne ce jecmaneala pe fata. Ma gandesc ca are legatura cu leasingul ca n-are cum sa coste atat. Eu am platit RCA pe 6 luni la masina din semnatura 120 de lei pe 6 luni, asta incluzand cartea verde, ca inca era obligatorie, am vazut ca la cateva zile cred, s-a scos. Si in banii astia mi-au dat aia de la Omniasig un rahat de bon de 25 de lei, dar macar zici ca scutesti si tu niste bani, si o asigurare d-aia dubioasa pe casa care oricum ma indoiesc ca are vreo utilizare reala. Tin minte ca asta vara daca faceam pe un an erau vreo 220 de lei parca, si dadeau bon de benzina de 100 de lei. Mi-a parut rau ca practic ieseam decat un pic mai scump ca n-am facut pana la urma pe un an, dar plecasem in slapi de acasa(masina era in service
![]() Sa platesti RCA-ul cat ai platit tu, de zici ca e CASCO, mi se pare furt pe fata. Ce ofera ei in plus ca platesti triplu? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
chicano |
![]()
|
s-au scumpit asigurarile RCA...mai multe detalii despre acest subiect aici
|
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intelege ca si aia 337 de lei sunt enrom de multi, cel putin 100 de lei bagati in pretul care era anul trecut. Chiar mai mult tinand cont ca atunci nu era obligatorie cartea verde si mi se pare ca la Dacie 1300 puteai sa faci asigurarea cu vreo 120 de lei. Pe un an.
In poza atasata de tine pe celalalt topic scrie jos acolo ceva interesant, la punctul 4. Si real in acelasi timp. ![]() This post has been edited by Merced: 22 Sep 2007, 00:04 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:31 |