Dotari SN Confort/Rapsodie, nu cunosc diferentele
![]() ![]() ![]() |
Dotari SN Confort/Rapsodie, nu cunosc diferentele
gcristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
- b-01-xxx
|
|||
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
DSN Rapsodie are in plus fata de Confort bare parasoc vopsite in culoarea caroseriei, tapiterie din plus, radio-casetofon si ... cam atat cred. Mai citisem in prezentarea modelului ca ar fi preechipata pentru instalarea de aer conditionat, dar nu stiu ce inseamna asta si nici nu stiu daca e adevarat.
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mai are si proiectoare si bandouri laterale(rapsodie in plus fata de confort)
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, corect. Am uitat. Eu am adus confortul meu la exterior la nivelul standard de Clima imediat ce l-am luat (09.2001) si nu prea mai tin minte toate detaliile.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
gcristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 21 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc de raspunsuri , am inteles ca mare diferenta nu e intre cele doua ma interesa acest lucru din perspectiva preturilor deoarece am de gand sa imi cumpar o SN si vreau sa am o idee in cap cat de cat , ca nu stiu mai nimic despre SN la berline ma mai pricep dar ce folos....
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- b-01-xxx
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
modelul rapsodie mi s-a parut in + daca vroiai proiectoare sau bari vopsite sau scaune sport faceai comanda la pitesti si ti le puneau...de ce a fost proiectat acest model doar francezii stiu
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca pe Confort nu e casetofon? Eu stiam ca da.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Doar daca ii pui tu
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe confort nu e cass ,iar pe rapsodie are cass cu 2 boxe pe fata.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
De Rapsodie stiam, ca doar asta am.
Observatie: Cass - ul de Rapsodie are doar doua boxe montate. El are 4 iesiri si i se pot monta oricand si celelalte doua. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:16 |