Casatorie, Sfaturi...
![]() ![]() ![]() |
Casatorie, Sfaturi...
asybo2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Inteleg ca te intereseaza partea organizatorica a nuntii si nu institutia casatoriei..
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Casa de piatra!
Cum am trecut si eu prin toate anul acesta, iata: medic familie - trimitere analize (cam 1 mil. ambii) inscriere din timp la casa de casatorii programare biserica - acte botez - platesc nasii - sa aveti lumanari (1 de persoana), panglica, miere, piscoturi sa te asiguri ca ai masini suficiente comanda tort sala - meniuri, numar invitati, vezi ce poti aduce de afara cam atat imi vine in minte pt. moment, daca mai e ceva, ask for it. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Poate ar trebui sa mutam topicul la tutoriale
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE(costi @ 30 Oct 2004, 19:01) Drace s-au schimbat vremurile: ce faci frate cu luminarile, panglica si mierea ? ![]() Da' cati ani ai frate? Felicitari asybo! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
asybo2002 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Prea multi. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asybo2002 |
![]()
|
Ce speram eu sa imi ziceti sunt si chestii gen du-te la tipografia X...e ieftina si fac chestii misto, traznite etc..sau restaurantul Y e frumos si ieftin sau cunosc eu patronul...ca uite azi am batut Bucurestiul si ce am gasit fie e misto dar costa un meniu fara bauturi(dar le poti aduce tu) cam 30 euro fie e mai slabut si costa 20 euro fara bauturi(dar nu le poti aduce tu). Si acum sincer in iulie se bea la greu si ma va rupe totalul.... apropo, nu inteleg ce e treaba asta la nunti ca nu se serveste bere si mie imi place berea ce-i drept cred ca s-ar consuma la greu....Deci in concluzie treaba e nasoala si asta inca neinsurat dar dupa... si vreau si sfaturi despre casatorie ca sincer prefer sa nu am frane dar sa stiu ca nu am, decat sa ma bag in treaba asta ca e ciudata rau fratilor...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
RIon |
![]()
|
Pai: cu panglica se tin - popa - nasii - mirii la Dansul lui Isaia...
Piscotul se inmoaie in miere, si musca nasii 1data, mirii de 3ori, e parte din ritual. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
@ RIon
Sa traiesti conasule, muream prost. Pe bune ori m-am sclerozat ori am fost prea emotionat la propria brambureala si n-am bagat de seama, da nu-mi mai aduceam aminte. Auzi, da eu am facut nunta in Oltenia. Daca juvetii au alte obiceiuri ? QUOTE(asybo2002 @ 30 Oct 2004, 18:40) ... si vreau si sfaturi despre casatorie ca sincer prefer sa nu am frane dar sa stiu ca nu am, decat sa ma bag in treaba asta ca e ciudata rau fratilor... Cu asta m-ai spart! Pai tu vrei sa te insori sau nu te-ai hotarit inca. Ca daca-i asa...... stai sa vezi! This post has been edited by costi: 30 Oct 2004, 19:54 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(costi @ 30 Oct 2004, 19:52) eu am facut nunta in Oltenia E adevarat ca in Oltenia e bine sa fii... nas? ![]() ![]() ![]() PS. Si eu sint pe jumate oltean ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
asybo2002 |
![]()
|
QUOTE(MoneyTalks @ 31 Oct 2004, 00:33) E adevarat ca in Oltenia e bine sa fii... nas? ![]() ![]() ![]() PS. Si eu sint pe jumate oltean ![]() pai ma aku ziceti ca sunteti olteni? pai si io ce oi fi...das' mai cu mot ca sunt juvete de gorj... QUOTE Cu asta m-ai spart! Pai tu vrei sa te insori sau nu te-ai hotarit inca. Ca daca-i asa...... stai sa vezi! Pai ma insor asta e clar doar am pus si data mai sus dar nu stirca sfaturi de tinut situatia in mana ca nu de alta dar se elibereaza mana... ![]() |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu mai analiza atat! Daca afli prea multe s-ar putea sa te razgandesti.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
RIon |
![]()
|
Ce tine de ritualul casatoriei in biserica ortodoxa, trebuie sa fie la fel. Difera, intr-adevar cutuma nasilor - pot fi intre 1-6 perechi de nasi, la rromi chiar 10.
Ce tine de ritualul casatoriei in biserica ortodoxa, trebuie sa fie la fel. Difera, intr-adevar cutuma nasilor - pot fi intre 1-6 perechi de nasi, la rromi chiar 10. Cel mai bine va interesati si la biserica de piscoturi, miere etc. Dar asa trebuie sa fie, inclusiv numarul de muscaturi, iar dansul trebuie sa contina 3 inconjurari cu pupatul aferent al icoanelor si crucii. ![]() La mine e proaspat, pe 9 mai am avut eu nunta, pe 18 sep am fost nasi... ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
RIon, da cu ce ai pacatuit. Ai alergat prea tare nova?
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Uncle-Sam: 31 Oct 2004, 13:37 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
@ asybo2002
Felicitari, ani multi impreuna si casa de piatra !!!! Stii ce zice un coleg de birou (cu vreo 30 de ani de mariaj) despre casatorie? Ca e bucurie p..ii si belea capului ![]() |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
asybo2002 |
![]()
|
acum ce sa va zic....ma stiu cu ea de 6 ani pe 1 nov si cam tot de atunci stam impreuna asa ca nu-s chiar nerodat dar am auzit ca actele schimba multe...ar fi bine ca altfel tot am probleme la credite...
![]() |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Te insori, nu te insori, mai tirziu tot o sa-ti para rau.
27, sinteti de 6, deci de la 21 :( |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Felicitari, Casa de Piatra si multa, multa dragoste!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, casa de piatra cu temopane si felicitari.
Cateva sfaturi din experienta proprie si din ceea ce am vazut intamplandu-se la altii: 1. Discutati intre voi si decideti ce fel de nunta va doriti. Daca o faceti pentru placerea voastra sau daca aveti in vedere un eventual castig financiar. O decizie de genul asta va poate ajuta sa hotarati cun procedati. Daca o faceti strict pentru placerea voastra, procedati exact asa cum doriti, puneti in practica toate trasnaile pe care vi le imaginati fara sa va sinchisiti de nimeni. Daca intentionati sa obtineti oarece excedent de exploatare, atentie ca cei mai in varsta sunt foarte susceptibili si ferm convinsi ca ei stiu ce e mai bine pentru voi. Depinde pe banii cui faceti nunta. Tot acesta va fi criteriul principal dupa care va veti alege invitatii. 2. Nunta o faceti pentru voi sau pentru a impresiona pe cineva (rude, prieteni, etc)? Nu prea sunt compatibile intre ele cele doua modalitati. Si acum la concret: A)In pasaj la Sf. Gheorghe (in Bucuresti) se gaseste o firma care se comporta relativ decent si cu putina insistenta reusesti sa obtii ce vrei in termenul dorit. Despre vechea poveste cu invitatiile care arata minunat si sunt foarte ieftine, incearca sa uiti. E doar o poveste. Oricum, daca ai timp, ia una bucata invitatie la care te-ai hotarat si tine-o cateva zile fara sa o comanzi, pentru ca s-ar putea ca prima impresie sa fie inselatoare. Oricum. mare atentie la ridicare si verifica tot. ![]() C)Te pot ajuta cu un fotograf. Omul are mana si este serios. Nu te zgarci la poxe (nu o sa te lase nevasta, anyway). La biserica incearca sa nu lasi pe toti prietenii care au camere digitale sa se fataie de colo pana colo pretextand ca se ocupa cu facutul poxelor. Mai mult incurca iar pozele sunt de o calitate indoielnica. Cere celui cu camera sa iti faca el doua exemplare ale casetei de la nunta iar pe unul il tii acasa sub sapte lacate. D)Despre biserica, vezi pct. A si B. Oricum, tine cont de faptul ca nunta o face preotul, nu biserica. Daca preotul nu are har, degeaba e biserica luxoasa. Marea teapa o reprezinta alergatul dupa bisericile la moda in Bucuresti - Casin, etc. Pentru ceea ce ai nevoie la biserica, discuta cel mai bine cu preotul si cu femeile ajuta pe langa biserica. Platitul de catre nasi este o traditie si prin urmare este in functie de posibilitati. Atentie, sa nu uitati ca dupa o saptamana trebuie sa va scoata la biserica. E)Cununia civila - adevarata casatorie. Atentie la programare daca vrei intr-o zi de sambata, cand e aglomeratia cea mai mare. If so, mergi din timp acolo, discuta cu functionarele, fa-ti o relatie daca nu ai deja si du-te din timp cu actele si arata-le ca sa nu ai surprize. Nu lua prea multe la sfat, doar niste sampanie, sucuri pentru soferi si piscoturi sau bomboane de ciocolata pentru ca orcum se risipesc pe acolo. In general, la sfaturi exista asa-zisul fotograf oficial care isi ofera serviciile. Lasa-l sa isi faca treaba si discuta cu el dinainte, eu si altii la-am lasat (la sect.4) si am fost placut surprinsi. F)Muzica as recomanda sa nu fie facuta de lautari. Daca poti sa gasesti o formatie care are si alte preocupari muzicale (adica nu e trupa de adunatura) sau daca nu DJ. Oricum, cei batrani nu pot trai fara lautari si fara "Da mama cu biciu-n mine sa ma aperi de tantari", asa ca depinde pe pct. A si B. G)Post-war: atentie la lichidarea cu restaurantul si cu ospatarii. Cauta sa nu plece toti invitatii si tu sa te trezesti ca ramai singur cu 20 de ospatari si 5 lautari. Fa-ti calculele dinainte si ai grija sa ai in jur prieteni de incredere care sa verifice numarul de portii sau sticlele de bautura. Pe de alta parte, daca esti multumit de felul cum ai fost tratat este corect sa lasi un bacsis, chiar consistent, dar atentie cum faci sa ajunga si la cei pe care nu ii vezi in timpul nuntii (bucatarese, spalatori de vase, etc) pentru ca chelnerii au tendinta sa opreasca ei toti banii. Cred ca m-am cam lungit. Sa ne arati poxe. |
-------------------- |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
casa de piatra asybo si multa fericire....
bun subiect ai mai deschis (cel putin pentru mine) ... eu te voi devansa cu 1 luna (iunie 2005) cand o voi comite si eu.Sfaturile sunt bune , multumesc tuturor , dar daca se poate dati si voi o idee de restaurant. Eu am nevoie de un local in care sa incapa aproximativ 170-190 persoane. Momentan pe lista mea ar fi : McMony's - Templul soarelui - (am mai fost la o nunta la cineva si arata excelent, preturile cam maricele, oamenii foarte corecti _ CCA - sau cum ii spune la Cercul Militar mai nou - trebuie pile, servirea asa si asa, Vreun restaurant dintr-un hotel d'asta mai smecher - anul trecut la Hilton in iunie, fiind in extrasezon beneficiai de super-oferte - meniul de persoana te ducea cam la 27 Euro si iti dadeau in pretul asta si tortul, formatia si decoratiile. Daca mai gasesc ceva dau de stire ... PS - idei de restaurante oameni buni, c-aici e problema ..... |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca va ajuta cu ceva, acum doi ani am fost la o nunta in Bucuresti, pe Viilor, la liceul de bucatari. Mancarea era buna, dar restaurantul nu arata cine stie ce. Merita dat o geana.
Adresa exacta nu o stiu, si nici scorul la care s-a ridicat un tacam. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asybo, nu uita: "Pune piciorul in prag" cat mai este timp
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
asybo2002 |
![]()
|
QUOTE(Ant @ 1 Nov 2004, 09:41) Eu am nevoie de un local in care sa incapa aproximativ 170-190 persoane. eu caut ceva la 70-80 de persoane(asta daca nu apar lucruri neprevazute) deci nu prea avem restaurante ca sa zic asa comune dar poate macar la invitatii sau decorari sau rochia de mireasa sa ne putem intreba unul pe altul...Felicitari si voua! |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
eu la faza asta nu pot sa te ajut foarte tare:
invitatii - am un prieten, eu ii dau modelul el executa - alegeti un model din miile de cataloage existente, da-mi un mail sau un MP si eu iti spun cat te costa realizarea (logic sub pretul pietii) decoratiuni - aici are nevasta o prietena, care e specializata in asa ceva , dar de obicei aia de la local iti asigura si decoratiunile.De exemplu noi vrem decor cu flori naturale si nu prea merge sa le faci cu x zile inainte deoarece se ofilesc - asa ca le va executa sarmana din florile primite dimineata la cununia civila pana seara cand vine lumea la restaurant.Oricum incearca sa-ti limitezi costurile pe partea asta cumparand tu materia prima sau sa-i pacalesti pe aia de la restaurant sa le execute in costul meniului. rochia de mireasa - aici ai cam dat de necaz....ca e obligatia mirelui sa achizitioneze rochia si daca si a ta o sa lesine dupa o rochie vazuta pe o coperta de catalog (care costa doar 1300E) nu te vad bine.Incercati sa discutati sa-si aleaga modelul si sa incerce la diverse case de moda (ateliere sau ce naibii or mai fi ele ca m-am saturat de ele ca de mere padurete ....) daca se poate executa dupa model ... verighetele - simplu ...alegi modelul si cumperi .Sau ....alegi modelul ... dai aur la schimb + intre 140k-250k / gram manopera. Sau dai aur si ti le realizeaza cineva (am eu un prieten care face tot felul de bijuterii de arta da e scump si mai e si din Brasov ) ziceai ca nu ne potrivim la restaurante ....crezi tu ca nu incap 70-80 de persoane intr-unul in care incap 190 ? ![]() Spune-mi cam ce categorie de restaurant cauti si cam la ce scor sa se duca meniul de cap invitat ca de saptamana asta trebuie sa incep cautarile ca nu se mai poate .... ma imping toti de la spate. Ne mai auzim ! |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
[quote=Ant,1 Nov 2004, 17:05]
ziceai ca nu ne potrivim la restaurante ....crezi tu ca nu incap 70-80 de persoane intr-unul in care incap 190 ? ![]() [/quote Am fost eu la o nunta, pe la sfirsitul lui septembrie. Super-bine, ambianta placuta, mesele afara pe terasa, pe malul lacului, superb. Se cheama Diesel, acum. Ca scor pina in 35 Euroi din cite mi-a zis mirele (prieten de al meu). In rest va doresc "Casa de piatra ! " si bucurati-va cit mai aveti timp de libertate. |
--------------------
x
x
- x
|
|
asybo2002 |
![]()
|
mama... de verighete si uitasem...
cat de capacitate am zis asta pt ca nu accepta unele restaurante mai putin de o suta de invitati si eu am max 80...meniul asa vrea max 30 de euro nu de alta dar nu vreau sa vin cu bani de acasa ca nu am invitati ministrii...si mi-au placut A.ro club de pe Carol(cladirea Asirom) si Etiquette de pe Traian...asta din ce am vazut...deci vreau ceva mai frumusel nu rustic... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:07 |