scaune moi, cum se intaresc, cum ati prefera voi?
![]() ![]() ![]() |
scaune moi, cum se intaresc, cum ati prefera voi?
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ai condus vreodata cam 100 km cu scaune tari ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Are dreptatea sa Adrianno... La Cielo imi amorteste c**u' cateodata inainte de 100km, in timp ce cu rapciucile de scaune care le-am pus pe Dacie, moi de te scufunzi in ele, n-am resimtit nimic conducand Suceava-Tulcea cu vreo 3-4 opriri pentru cafea. Daca nu-ti scartaie(ca ale mele pfff, ma scot din minti
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu condus....doar am stat vreo 4 ore(cat a durat drumul) pe alea moi....nu m-a deranjat nimic
am stat pe unele tari, dar doar 2 ore si deja amortisem....bine ca a facut cateva opriri ca tampeam... de scartait nu scartaie, doar problema cu scaunul de la sofer, ca sta pe o singura sina si ca nu se retrage in fata cand actionez maneta de sub el cum face scaunul din dreapta soferului). |
--------------------
Dacia
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu am alte modele de scaune pe fata, de bmw cred, reglabile pe inaltime, ceea ce-mi place la ele e ca nu ma afund, si sunt si mai tari ca cele de dacie normale, dar nu am amortit pe ele sau m-am obisnuit eu? Oricum mi se par mai confortabile decat alea in care te afunzi ( la unele scaune de dacii, uzate, ma afundam atat de mult in ele incat nu mai vedeam botul masinii
![]() @meced, la cielo e alta pozitie la volan, mai ales pozitia volanului ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, corect. Si oricat de slab ai fi tu si cat de sus ai regla scaunul, tot dai cu picioarele de volan cand intri in masina, mai ales cand iesi. Stresant rau, parca iti limiteaza tot spatiul, nu poti sa ridici si tu un picior daca vrei sa te scarpini...
![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
buratino28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 January 07 ![]() |
schimba scaunele nu ti bate capul.eu mi am bagat 2 scaune recaro de pe un vw corrado tari si marfa .am condus 1000 de km si nu am avut probl cu dosul.alea vechi le am dat degeaba ca ma duceau la disperare ca parca stateam pe pat de apa in curbe 2 scaune dezmembrari 1 mil tinichigiu un 1 mil This post has been edited by buratino28: 1 Sep 2007, 18:30 |
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, intr-adevar in Cielo e si o pozitie dubioasa la volan, cam orice ai face. In orice caz niste scaune tari de calitate sunt de preferat, si eu ma gandesc sa-mi iau ceva de masina straina si sa le pun, eventual daca as gasi o masina de la care sa potrivesc si bancheta ar fi ideal.
Cat despre costul tinichigiului 1 milion, cred ca va trage in piept. Da omul niste gauri, cu putina atentie sa pot pune de catre oricine care are o bormasina si loc sa intre sub masina. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
buratino28 |
![]()
|
la mine a fost la tinichigerie mai mult de furca cu scaunele caci erau cu sine laterale la vechea masina nu in podea ca la dacie .stiu sa fac de toate nu i o probl munca pt mine dar in cazul meu nu puteam sa fac nimic fara autogen si sudura de asta am dat un milion
|
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
un prieten de al meu si montat scaune de ford (nu stiu ce model) dar stiu sigur ca scaunul soferului ii reglabil pe inaltime lea schimbat tot din cauza asta ca erau prea batrane! a schimbat si sinele pe care ruleaza scaunul. Confortul este mai mare vizibilitate mai buna dar la drum intins faptul ca scaunul este mai inalt si mai lung face ca locul pt picioare si in fata sa in spate sa fie ceva mai mic. Exista avantaje si dezavantaje! Dar ai putea sa gasesti ceva la dezmembrari auto sa vezi de un scaun sport poate prinzi ceva dintr-o masina avariata si teai scos cu un Recaro sau un Sparco
![]() ![]() ![]() Yo zic sa incerci din moment ce ai postat asta pe forum!!!! Bafta si sa vi sa ne spui cum ii... |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Si eu iti recomand sa le schimbi. Masina mea avea din fabrica scaunele moi, asa ca anul asta m-am hotarat si le-am schimbat. Mi-am schimbat scaunele cu doua scaune luate de pe clio, amandoua de la sofer (au amandoua reglaj pe inaltime, tapiterie la fel
![]() ![]() De amortit, intr-adevar mai amortesc uneori, dar dupa multe ore la volan. Aaa. Si ce e mai fain: scaunele vechi le-am vandut ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu unul raman la scaunele de fabrica CN3, moi, confortabile, fara scartait, nimic rupt
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
buratino28 |
![]()
|
scaunele mele noi de berlina s au rupt dupa 80000 de km.
|
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
in ce sens "s-au rupt"?
la mine scaunul de al sofer se tine doar de sina din stanga, pe cea din dreapta se plimba in voie....e usor de reparat asta? |
--------------------
Dacia
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
Ca tot veni vorba de scaune, aveti idee daca se gasesc si cam cat costa un set de 2 scaune + bancheta, de berlina? Noi, originale, nu alte alea...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
LauTM |
![]() ![]()
|
![]() Laurentiu.H Group: Members Posts: 58 Joined: 21 August 06 From: Timisoara ![]() |
Eu pe a mea am scaune de Opel,si sint foarte multumit.La cealalta am avut scaune de Golf 2,dar nu mi-a placut ca stateam prea jos.Eu zic sa iti iei huse noi,si sa iti bagi un burete mai gros,dar daca ai putea sa prinzi cumva buretele sub huse(cusut buretele)ca sa stea fix,asa am facut si eu la scaunele de Golf 2.Succes.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
buratino28 |
![]()
|
s au rupt .nu mai tineau cadeam pe spate in timpul mersului erau si sudate vai de capul lor .cat de chestia sa iei scaune noi de berlina trebuie sa fii nebun sa dai banii pe ele cand de la dezmembrari gasesti tot ce vrei si de 10x mai buune si mai moca
|
--------------------
dacia
berlina
dec 1999
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
@Cristitranca ... pentru schimbat scaune poti incerca la vulcanizarea de la podul din Km 4-5. Cum vii dinspre Billa, ezac inainte sa urci podul, este o vulcanizare pe stanga. Lasi scaunele vechi si platesti o diferenta si ai scaune noi. Eu le'am schimbat acum cativa ani si inca se mentin. De pret nu mai retin insa. Ce m'a bucurat era ca ale mele, alea vechi, aveau rupti suportii din scaun pentru tetiere si astea noi au si tetierele k lumea.
Din cate stiu, astea vin cu sine cu tot, deci scapi si de problema asta. Iar banda de cauciuc cate trage scaunul in fata se monteaza foarte usor. Are o prindere in podea (cel mai bine ajungi la ea cu scaunul scos), iar celalalt capat se fixeaza sub scaun. F simplu ![]() |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:59 |