test adac
![]() ![]() ![]() ![]() |
test adac
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
de ce razi? aia e masina AMERICANA!!!! nu se compara......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Americanii nu prea le au cu siguranta, uite niste masini mai recente, la cele de 30-40 de ani nici nu vreau sa ma gandesc.
Pontian Montana: Ford F150: Dodge Neon: |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
am ramas traumatizat cand am vazut cum a murit manechinul din dodge neon !!!!
![]() ![]() 14 Sep 2007, 08:14: uite aici masina ''tare'' This post has been edited by vladrehau: 14 Sep 2007, 07:14 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Kruger @ 13 Sep 2007, 23:04) Mustangul pe care ai mei l-au adus din state in 73 si l-au avut pana in 86, te asigur eu ca era o masina in adevaratul sens al cuvantului. ...Si statea mai bine pe sosea decat orice masina de serie din zilele noastre. Tu vorbesti in baza unor perceptii vechi de vreo 21 de ani, niste perceptii prin ochii unui copil ca pe atunci nici nu auzise de platina, oversteering si under-steering. E penibil ce faci. Ne lasi cu tampeniile astea? Si in ziua de azi se face misto de americani cu soft-suspension-urile lor. Ok, is comfortabile, dar stiu ca paturile de spital si cred ca nici cosciugul NU sunt comfortabile. In ziua de azi cred ca o masina medie bate la stabilitate in curbe super-masini de amu 30-40 ani. De fapt aia de la Top-Gear, mai in gluma mai in serios au si facut un asemenea test. Cu un....Opel Astra....DIZEL. A batut la fund super-masini care intradevar nu mai erau in conditia in care erau cand au iesit din fabrica, dar si cu motoare mai slabe, tot nu puteau intra in curbe ok exact din cauza stabilitatii, sau mai exact, lipsa ei. Tu chiar crezi ca covata aia americana se mai ridica la ceva standarde din ziua de azi??? Chiar esti asa naiv sa crezi asta? Eventual la viteza, dar si acolo am indoieli, dar oricum, DOOOOOAR in linie dreapta. Oricum, si pentru vremurile lor pentru asta erau bune, sa mearga cu viteza in linie dreapta. ATAT. La curbe chiar usoare se imputea treaba, la distante de franare....nu mai zic. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Și mie îmi plac mașinile clasice americane. Și eu mi-aș dori un Dodge Charger, un Camaro, un Mustang sau de ce nu un Cadillac Eldorado Convertible cu care să mă plimb liniștit în timp ce-l ascult pe Elvis.
Iar Volvo am avut aproape identic cu cel de care era vorba: un 740 break 2500 tdi cu motor VW 6 cilindri în linie. O mașină foarte plăcută și incredibil de fiabilă. Dar nu poți contrazice realitatea. Ai văzut cu ochii tăi ce diferență mare e între o mașină veche și una modernă. E diferență de concepție; degeaba cea veche e mai grea, cea nouă efectiv îi folosește caroseria pentru a-și disipa propria energie. E bine să vezi documentarul despre siguranță de pe Național Geografic în care se explică criza prin care au trecut americanii pe tema asta, lucru ce i-a făcut să reconsidere modul de concepție a mașinilor. Așa au apărut centurile, manechinele de test, air-bagurile, centurile cu retractor și multe altele, chiar din cele inventate prin Europa. Când mergi cu o mașină clasică, trebuie să accepți aceste dezavantaje; ele chiar există. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Stai mai....intai sa constientizeze acele dezavantaje. Si dupa aia eventual sa le si poata accepta. Dar unii inca nu au trecut de punctul 1.
This post has been edited by driverx: 14 Sep 2007, 08:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Dez-avantaje...
Corect. Iar legat de stabilitatea Mustangului din '70... hmmm, nu am condus așa ceva dar una e să-l compari cu ce era atunci (Moskvich, Skoda, Volga, Wartburg, Pobeda, Dacia, Lada, Trabant) și alta e treaba acum. Mașinile americane din anii 70 au: -circa 1500kg; -punte rigidă pe spate, eventual arcuri cu foi (ca la Rabă); -amortizoare de hip-hop; -console lungi; De aici se poate estima stabilitatea... |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(lulu_tanase @ 14 Sep 2007, 09:18) Am corectat ![]() QUOTE(lulu_tanase @ 14 Sep 2007, 09:18) Da' vreo 2000?QUOTE(lulu_tanase @ 14 Sep 2007, 09:18) Asa inapoiati is ca si la ultimul mustang de amu' tot punte dinasta i-au pus. Ei acuma descopera tractiunea fata la multe masini, desi e mai scumpa, si poate le pune probleme la crash-teste ![]() QUOTE(lulu_tanase @ 14 Sep 2007, 09:18) Aha, orice ar face ei, oricate teorii ar avea si principii de rahat, masinile lor tot zboara de pe autostrazi mai rau decat o berlina (exagerez putin) din cauza suspensiilor + tractiunea spate care daca nu stii ce faci, intr-un derapaj iti poate semna certificatul de decesDa' noah, unii zic ca americanii is the greatest (grotesc) fucking nation in the fucking world. Daca au economie tare, automat inseamna ca se pricep si la masini. Nu? Au luat-o in freza big time in anii 70 (nu cred ca cineva a mai patit-o in halul asta ca si ei in toata istoria automobilismului) si vad ca dupa aproape 40 ani inca nu s-au invatat minte. Deja le stau in gat masinile astea, ca si big-mac-urile. This post has been edited by driverx: 14 Sep 2007, 08:28 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place cum toate masinile busite se indoaie de la jumatate, astfel incat sa iti vina portbagajul in ceafa!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Ai de capu' meu! Astea americane sunt la mustață cu alea chinezești...
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(lulu_tanase @ 14 Sep 2007, 09:47) Aha. Singura diferenta intre alea americane si alea chinezesti este ca la alea americane hoitu' ramane 3D, pe cand la alea chinezesti hoitu' devine 2D. Daca e sa privim partea plina a paharului, e si asta un plus. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vladrehau |
![]()
|
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A mai trecut ceva in partea cealalta a blocului de beton ca eu nu am vazut!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
doar putin praf a trecut....
|
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Drivere, vezi ca nu ma deranjeaza ceea ce spui, ci cum spui. Las-o mai moale cu limbajul, orice ai avea de zis.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:00 |