Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
vis-a-vis: nici prin gind nu mi-a trecut sa ma laud ca as fi vreun Nostradamus. Dupa cum vezi, si eu m-am mirat cit de aproape am nimerit.
Ironick: n-am vrut sa spun ca e identica platforma, dar din cite stiu, si dupa cum spui si tu, Loganul este derivat din Clio 3 mai degraba decit din Clio 2. (bine, este de fapt o corcitura din mai multe modele Renault). Oricum, ideea era ca pe aceeasi platforma tehnica se pot face masini cu dimensiuni destul de diferite: intre Sandero 4,02 m si MCV 4,45 m. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Mai multe elemente imparte cu platforma lui Micra decat cu Clio3
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
Platforma B este impartita de mai multe masini. Nissan March, Nissan Cube, Nissan Micra, Nissan Tiida, Renault Modus, Nissan Tiida Latio, Nissan Note, Renault Clio3 si Logan. Doar ca la Logan lipsesc multe ...
This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2007, 21:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
oricat m-am uitat la ea.. nu imi place si gata..e drept ca o fi un pas..inainte..va avea priza la gagici..dar..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(GicaPopescu @ 11 Sep 2007, 11:00) eu nu pariez cu voi pentru ca nu vreau sa va las lefteri dar va spun ca stopurile de la logan hatchback vor fi mult diferite fata de cele de la sombrero This post has been edited by daciafan: 11 Sep 2007, 21:53 |
--------------------
/
/
/
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ca cele din poza aceia ce a circulat inaintea lansarii nu?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
stopurile se fabrica in romania la ELBA si nu seamana cu cele de pe sfantul dero
atat am avut de spus |
--------------------
/
/
/
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ironick, bravo ! Esti o forta, nene, cu detaliile pe care le-ai surprins !
Interesanta forma spoilerelor fata/spate (partea inferioara). Or avea si vreun 4x4 in plan ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
As observa ca s-a schimbat si oglinda interioara, cu una mai mare si mai colturoasa:
oglinda.jpg ( Size: 32.87k ) Number of downloads: 359 De asemena e vizibil "designul to cost" implementat si pe sandero, un exemplu fiind geamurile drepte, cu curbe minime, inclusiv la hayon luneta.jpg ( Size: 64.43k ) Number of downloads: 414 De asemena tablierul spate e cam de calitatae celui de pe solenza. Insa are tampoane intre tablie si suportii laterali, ceea ce denota o oarece atentie la zgomotele spate. tablie.jpg ( Size: 118.2k ) Number of downloads: 350 Tot solutie mai scumpa este si traversarea lunetei de catre axul stergatorului, cred ca a fost o chestie mai mult de design. Sunt insa curios de ce au pus stopul al atreilea pe interior si nu in rama hayonului, ca la alte masini hatchback (stopul se pune in interior daca nu e loc pe rama, ceea ce nu e cazul aici). De asemena si prezenta "butonului" de la yala hayonului de la inceput e binevenita. S-ar putea insa ca yala aia de clio 2 sa fie cam zgomotoasa in timp, sa-si faca joc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mimunku |
![]() ![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
@daciafan, eu n-as fi asa sigur in privinta stopurilor
![]() poate ai vazut stopurile de pick-up ![]() This post has been edited by mimunku: 11 Sep 2007, 22:51 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
geamurile lateral spate sunt identice cu cele de pe clio 3.....si zicea cineva de logan pe platforma de clio 3.....eu am si logan si clio 3 si pot s confirm faptul ca puntea spate e identica cu cea de la logan
|
--------------------
.
.
.
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca design mi de pare ok.
Cat despre "masina moderna", "moartea cotelelor coreene, ca cee'd", "concurenta pentru toyota auris" hmmm, ma cam indoiesc. Dotarile si motoarele sunt de acum 10 ani folks ![]() Cumpar manere si volan cu claxon ! IRONICK ai coduri ? : ![]() |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Eu zic ca e o masina cu personalitate la un pret decent (sandero). Daca vrei optionale iti poti lua alta masina.
Nu e drept sa judeci o masina pentru ceea ce nu este: o masina cu o mie de accesorii, samd. Poate ca daca le avea pe astea de ce nu e Ferrari... si culme l-am dori sub 10 000 de euroi. Sandero se vrea a fi o masina pentru cei tineri (sau dupa cum am vazut eu pe aici pentru sotii-desi ele vor gipane) cu un look proaspat si ieftina. Ca sa fie ieftina avem "dotarile si motoarele de acum 10 ani" si nu e un capat de tara ca isi fac treaba. Eu zic ca in Europa se va bate cu imaginea golfului: masina ieftina pentru tineri. In Romania nu stiu cat de bine va merge dar in europa va face multe valuri. Acuma va depinde cat de schimbata va arata varianta dacia fata de sombrero (cred ca va avea mai putine brizbrizuri si va fi mai din "topor"). |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
sandel arata mai bine ca ligheanu, asta e clar
observ roti pe 16 , apropiate de megane2 pe varianta de top si parca mai mici pe cealalta, oricum si in cea de top ciuciu discuri frana spate oricum pozele par manarite putin |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
Diferenta intre hatch si berlina...
Attached thumbnail(s) transformare.gif ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 9328 |
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Well-done! Acum cu poza asta se vede destul de bine cat de mult seamana. Nu la haine exterioare ci la cum e construita. Cel putin din fata pana la mijloc liniile se identifica aproape total.
|
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(dogy_10 @ 11 Sep 2007, 23:53) eu am si logan si clio 3 si pot sa confirm faptul ca puntea spate e identica cu cea de la logan Intradevar seamana. Dar micile detalii care nu se vad cu un ochi normal, arata ca cea de Clio3 este altfel. Si totul incepe de la suporti ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Parca are suspensii o idee mai inalte decat Loganu' ...
![]() QUOTE(sonycu @ 12 Sep 2007, 10:27) ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(sonycu @ 12 Sep 2007, 10:27) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare
un design cel putin interesant gasesc masina a fi o combinatie intre skoda fabia si renault clio 3.. fata de la skoda si spatele de la renault clio materialele la prima vedere "par" ceva mai calitative, doar timpul isi va spune cuvantul in aceasta privinta stergatorul de pe luneta il consider o imbunatatire acum niste intrebari pentru cei cu mai multe cunostiinte privind acest nou model dacia: 1. volanul este reglabil? 2. parbrizul este cu tenta de culoare? si izolat termic? 3. are discuri de frana si pe spate? ma indoiesc dar intreb cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- eu zic ca la 5000 EUR nu merita nici o critica... in Germania iei de banii astia un ATV bunicel
![]() This post has been edited by laguna_2_interceptor: 12 Sep 2007, 09:29 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Din cate observ au uitat din nou de comanda la volan pentru sistemul audio
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(sonycu @ 12 Sep 2007, 10:27) 1. volanul este reglabil? 2. parbrizul este cu tenta de culoare? si izolat termic? 3. are discuri de frana si pe spate? ma indoiesc dar intreb 1. Eu as prefera niste scaune mai comode. Sezut mai lung, spatar mai inalt care sa inconjoare ... 2. Prea scump sa fie atermic. 3. Domnu' merge in fiecare zi pe Transfagarsan ? Ca sa nu va mai imbatati cu apa rece ... luati de aici niste diferente .. sas.jpg ( Size: 245.13k ) Number of downloads: 430 This post has been edited by IRONICK: 12 Sep 2007, 09:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 12 Sep 2007, 10:23) Parca are suspensii o idee mai inalte decat Loganu' ... Mda ... la Clio3 arcurile arata mai a arcuri. Nu ca ale noastre cu spire identice. Un arc cu diametru mai mare si raza spirelor inegala, inseamna ca stie mai multe ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 12 Sep 2007, 10:31) ... Ca sa nu va mai imbatati cu apa rece ... luati de aici niste diferente .. sas.jpg ( Size: 245.13k ) Number of downloads: 430 Hmm, la logan au uitat sa deseneze "picioarele" din capul lonjeroanelor.... Sunt ceva diferente. Parca lonjeroanele difera (parca is mai subtirele, mai ales in zona peretelui de foc), contra-aripile sigur, zona de sub parbriz pare vizibil diferita, sub scaunul fata (in spatele lui) i-au mai trantit o traversa care uneste pragurile de tunelul central (ceva imbunatatiri la impactul lateral? ![]() ![]() Cred ca s-a lucrat la impactul lateral de la coscoveat(z)a asta de Sandel.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 12 Sep 2007, 09:30) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() man.. consider stergatorul de pe luneta o imbunatire.. stiu ca e obligatorie pentru orice hatchback.. vorbim insa de dacie.. din cauza asta am pomenit de el.. doamne iarta-ma cat despre discuri era pur si simplu o intrebare.. daca te-am deranjat draga driverx asta e.. bafta This post has been edited by sonycu: 12 Sep 2007, 09:43 |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Dupa ce ieri toata ziua am citit topicul asta si azi am facut la fel a sosit momentul sa-mi dau si eu cu parerea despre Sandero... Imi place si mi se pare o evolutie destul de buna si frumoasa pentru Dacia. Poate ca intr-adevar cu acest model vor atrage si "publicul" feminin.
Sandero ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 12 Sep 2007, 09:31) 1. Eu as prefera niste scaune mai comode. Sezut mai lung, spatar mai inalt care sa inconjoare ... 2. Prea scump sa fie atermic. 3. Domnu' merge in fiecare zi pe Transfagarsan ? Ca sa nu va mai imbatati cu apa rece ... luati de aici niste diferente .. sas.jpg ( Size: 245.13k ) Number of downloads: 430 1. era o imbunatatire (cel putin eu asa condider pentru cei mai inalti, cu burta etc) 2. ma gandeam eu 3. nu in fiecare zi, oricum era o simpla intrebare mersi totusi pentru reply-uri bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 00:06 |