Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Parca era vorba sa apara in 2009, dar e o veste buna ca apare de acum
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
apare si nu va avea in standard la noi jante de 14 ci de 15
de 14 sunt standard pe alte piete |
--------------------
/
/
/
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Jantele si gama de culori de mai sus sunt pentru Sandero. Logan ph 2 are alta gama de culori.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.022 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
totusi mie mi se pare urat butonul ala de ventilatie...
Acu vorba unui amic...loganul chel e 6000, ala full 12000. De ce sa dau 6000 in plus cand stau cu fundul pe acelasi scaun ? Si merge (aproximativ la fel) si confort aprox la fel? Singurul lucru care ar conta e AC-ul da ala nu face 6000. Un casetofon, ceva se schimba ... LOGANUL CORECT CA SI PRET E CEL DE 6000-7000. Daca ai loganul full tot la fel e prost e la o adica. La 12000 deja vorbim de alte masini, oricat ati vrea voi sa credeti altceva. Asa ca daca mi-as mai lua vreodata Dacie as lua una ieftina sa imi fac treaba cu ea. Atat. Daca as avea de ales din nou tot un logan chel mi-as lua, sau un sandero chel si cu AC. Atat, fiindca diferentele de pret NU sunt justificate de nimic din ce are in plus ! This post has been edited by axabrt: 18 Apr 2008, 10:53 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai bine iti iei o berlina si iti pui scaun de logan si iesi mult mai ieftin, daca pt tine conteaza numai scaunul pe care stai, care si ala ii diferit de la prima versiune la ultima versiune. mai este in plus un ABS, alta directie, proiectoare, CB, geamuri electrice, chiar alt motor.... si multe altele. Da tot cea mai buna solutie ii o berlina si cu scaun de logan sau chiar de bmw, ca-i plin in dezmembrari de ele.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
ABS-ul, un mizilic... De-aia era sa ma pupe un Logan in fund cand si-a blocat ca vaca rotile, ca tot fierul ala e si cu 1000 EUR in plus.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
oglinzi electrice cand parchezi langa bordura , oglinzi incalzite iarna isi fac meseria, bara de torsiune.....
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.022 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
teoretic aveti dreptate...practic chiar am avut scaune de kadett pe berlina si ce rau mi-a parut pentru ea...cine are asemenea lucruri stie mai bine
Ala care are montate scaune de BMW pe berlina te face la comfort de nu te vezi, problema e ca iti vine sa adormi in ele, ca se cumuleaza confortul sporit cu leganatul suspensiilor si dai in probleme...in rest nu se pune problema, pentru mine e important confortul ca tot cu viteza a II-a si a III-a merg pana acasa. Daca Sandero o sa aibe scaune asemenatoare, hmm un punct in jos de la mine ! 18 Apr 2008, 11:35: Se pare ca scaunele erau totusi de fiat regata, sau ceva asemanator. Scuze !!! This post has been edited by axabrt: 18 Apr 2008, 11:35 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Gama pentru Romania:
Sandero (E0) Ambiance Preference Laureate Prestige Motorizari disponibile la lansare: 1.4 8v, 1.6 8v Culori: Alb, Rosu, Marine (nemetalizate) Gri Basalte, Rouge de Feu, Gri Platine, Gri Comete, Bleu Mineral, Bleu Electrique, Bleu Extreme, Beige Sable (metalizate). Kit-ul de SUV va fi disponibil si in Romania - pretul este necomunicat inca. Jantele de 15" (otel si aluminiu) vor fi in standard pe toate modelele incepand cu E0. Din ce stiu la acest moment se pare ca ABS-ul va fi standard la toate variantele, la fel ca si cele 3 tetiere spate. Volanul reglabil pe inaltime va fi disponibil pe versiunile Laureate si Prestige. Versiune Preference nu va mai avea geamuri el fata si nici telecomanda la inchiderea centralizata, insa probabil ca va putea fi echipata optional (ca si versiunea Ambiance) cu aer conditionat. ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Oare sa fie ABS-ul standard la toate variantele? ar fi bine...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@TAW - nice info
![]() Sper sa se poata configura un Ambiance care sa aiba asa: AC, ABS, geamuri el fata, servodirectie, inchidere centralizata cu telecomanda. Asa ceva cred ca ar avea succes. O veste buna e ca nu baga jante de 14, ar fi aratat urat (vezi Aveo) cu roti mici. Vreo idee ce diferenta e intre E0 si Ambiance? Oare ce sa aiba mai putin E0??? Si asa Ambiance e cheala. ![]() Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 18 Apr 2008, 15:08 |
--------------------
-
-
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
pai probabil este aceias diferenta ca si la logan (pt export) E0 nu are aer bag sofer, comanda recirculare aer, consola care se prelungeste de la suporturile de scrumiera din fata si pana in spate la geamuri electrice sau suport de scrumiera , la E0 se opreste chiar inaintea franei de mana.
dar nu cred ca se va putea opta pentru E0 in Romania. |
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
dealerii au primit pliante cu dotari si optiuni. cine sterpeleste unul?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
E0 va fi sigur disponibila pentru Romania si va fi cam asa cum a spus ryckybv, fara recirculare, fara bandouri, cu air-bag sofer, cu capace mici la roata, dar cu spoilere vopsite (fata de Logan E0 care nu are - varaianta doar pt export).
Ambiance va avea optional servo (ca si acum), air-bag pasager,air bag-uri laterale (obligatoriu impreuna cu cel de la pasager) si radio CD 2x15w - fara optiune pt geamuri electrice. Laureate va avea optional jante aliaj (std otel 15"), MP3 4x15w, geamuri spate. La prestige vom avea volan imbracat in piele (nu stiu de nuca schimbatorului). ABS-ul e foarte posibil sa fie standard, lucru care se va extinde cel mai probabil si la gama Logan Ph2. Si probabil ca incepand cu lansarea Sandero/Logan Ph2 va fi oferita si garantia standard de 3 ani/100.000 km, pentru toate vehiculele de persoane - informatia nu e confirmata inca . Ma repet ca informatiile sunt sigure in proportie de 90%, putand aparea mici diferente |
--------------------
Renault
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia cu extinderea grantiei e aproape confirmata, ca sa zic asa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
TAW |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
einstein1984 |
![]()
|
Partea cu garantia pot sa o confirm eu, lansasem si un topic la stir pe tema asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Normal ar fi sa nu mareasca pretul pt garantia aia.
Decat obligatoriu cu garantie extinsa (masni mai scumpe), mai bine sa fie optionala. Altfel, incepe sa se duca naibii raportul calitate/pret. Oricum, la garantie sunt in clipa asta cu mult in urma altor firme concurente. Mai bina s-ar gandi sa puna airbaguri cortina macar optionale pt unele variante. This post has been edited by danydan: 20 Apr 2008, 11:08 |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Sunt curios de pretul unui laureate (chiar si prestige) pus in balans cu un ambiance (chiar si E0 dar probabil ca acolo nu poti opta pentru airbaguri deci nasol...) la care se adauga aer coditionat si sacii de aer, ca ABS inteleg ca va fi standard la fel ca si prezenta tetierelor (are si UE o vina aici...). In ce masura o astfel de varianta e fezabila e de discutat pentru ca lipseste servodirectia a carui adaugare banuiesc ca ar face o versiune superioara mai atractiva. Dar centurile in 3 puncte vor fi prezente la toate locurile ? In alte poze am vazut ca cea din mijloc spate e in 2 puncte dar stiu ca la nivel de UE e obligatoriu 3 puncte peste tot si ma gandeam ca daca tot ne aliniem macar sa o facem pana la capat... Am inteles ca apar si centurile pretensionate pe locurile din fata. De la ce versiune ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(axabrt @ 18 Apr 2008, 10:49) totusi mie mi se pare urat butonul ala de ventilatie... Acu vorba unui amic...loganul chel e 6000, ala full 12000. De ce sa dau 6000 in plus cand stau cu fundul pe acelasi scaun ? Si merge (aproximativ la fel) si confort aprox la fel? Singurul lucru care ar conta e AC-ul da ala nu face 6000. Un casetofon, ceva se schimba ... LOGANUL CORECT CA SI PRET E CEL DE 6000-7000. Daca ai loganul full tot la fel e prost e la o adica. La 12000 deja vorbim de alte masini, oricat ati vrea voi sa credeti altceva. Asa ca daca mi-as mai lua vreodata Dacie as lua una ieftina sa imi fac treaba cu ea. Atat. Daca as avea de ales din nou tot un logan chel mi-as lua, sau un sandero chel si cu AC. Atat, fiindca diferentele de pret NU sunt justificate de nimic din ce are in plus ! care full e 12000? dece vorbesti fara sa stii? ai dat pretul de chel de la berlina si pretul de full de la mcv? ca nici asa nu merge un mcv laureat cu de toate mai putin jenti si mp3 player e 12300 si ala cu 85dci e vreo 13500 deci cand vorbesti data viitoare informeazate. plus ca la 6000 e 1.4 berlina la vreo 10000 e 1.6 16v deci pe langa aer conditionat , servo , proiectoare ,abs , airbaguri frontale si laterale si jenti si geamuri electrice si computer de bord mai platesti si motorul... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce se renunta la 1.6 16v?
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nu se renunta, numai ca nu e disponibil de la inceput.
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Si totusi de centuri ce se stie ? O sa fie in 3 puncte de la E0 sau nu ? Dar cele pretensionate de la ce versiune ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sandero ala nu are reglaj de faruri? Ca lipseste butonul.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Centuri in 3 puncte la toate versiunile si la toate locurile, si 3 tetiere spate. Centuri pretensionate in pachet cu airbaguri laterale, optional pe Ambiance si standard pe Laureat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
TAW de unde stii atatea Lucrezi la dacia saiu la dealeri?
.... pe langa asta ziceai de motorizari doar benzina, la geneva si la stiri anuntau si dci-uri, pacat ca nu apar de la inceput desi s-ar putea sa aiba legatura cu criza de motoare...daca tineti minte ca au mai ramas acum o luna fara dci pe stoc cei de la dacia. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ironick, Sandero are reglaj faruri manual, ca la Logan, este un topic dedicat acestui lucru la sectiunea Sandero. Unde ai vazut tu ca nu are, ca mi se pare ca am vazut si eu niste poze.
Cat despre motoarele disponibile la lansare, nu inteleg de ce doar benzinarele, fiind vorba de aceleasi motoare ca pe Logan. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() sandero_nokia_3m.jpg ( Size: 61.03k ) Number of downloads: 215 This post has been edited by CuTzU: 22 Apr 2008, 14:04 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bulldog @ 22 Apr 2008, 14:45) Ironick, Sandero are reglaj faruri manual, ca la Logan, este un topic dedicat acestui lucru la sectiunea Sandero. Unde ai vazut tu ca nu are, ca mi se pare ca am vazut si eu niste poze. Daca nu a vazut la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1338729 O fi vazut in poza: sandero_crop.jpg ( Size: 446.79k ) Number of downloads: 196 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 23:16 |