Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si ce faci cu transportul (care e destul de scump caci combustibilul e scump), cu taxele vamale? Ca tot nu mi-ai raspuns la intrebare
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Vaporul e ieftin. Si cei de la Renault probabil ca au gasit o solutie pentru ca Symbolul e fabricat in Turcia nu?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
una e sa il faci in turcia (pt piete apropiate) si alta in india
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Renault Sandero Nokia:
Renault Sandero filmat in detaliu: - au si ei bulinele alea incastrate in stopuri |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Eu nu prea sunt la curent cu ultimele noutati in materie de Sandero, dar oglinzile alea mai mari sunt optionale, ca si la spanioli si la noi am vazut oglinzi din alea cu cochilia rotunda, gen SLZ/Logan?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este Sandero cu oglinzi dealea de slz/lgn? Ca io n-am vazut nici unu.
![]() This post has been edited by Serje: 22 Sep 2008, 22:08 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@nh1980ro
Dacia Sandero vine cu oglinzi din alea mari standard. Renault Sandero (Mercosur) in schimb, are oglinzile de pe Logan PH1. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
nh1980ro |
![]()
|
http://www.dacia.ro/#/solutii-de-finantare...gama-dacia.html
In poza asta in care apare Sandero din Brazilia, are oglinzi de Logan Ph1 (daca vrei sa spui asa, dar si alea de SLZ sunt la fel.. ![]() ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu esti singurul care te induci in eroare, ca tu ai vazut si pe la noi Sandero cu oglinzi dealea, noi restulam vazut numai cu dealea de MCV. In pozele de prezentare a masinii apare model Dacia, pe linkul care l-ai pus tu apar doua Renault-uri, din primele poze de prezentare a masinii.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai nu stiu daca ai observat , dar pe pagina aia scrie de gama Dacia si nu Renault. Si daca in poza ei prezinta Renault, e inducere in eroare, nu?
Cand am fost la drivetest m-am uitat la oglinzi, dar nu stiam daca toate au oglinzi din alea mari. Nu prea am obiceiul sa ma uit dupa Dacii pe strada, ca sunt satul de ele... ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
renault sandero de mexic:
Attached thumbnail(s) renautlsiam3.jpg ( Size: 74.09k ) Number of downloads: 460 renautlsiam7.jpg ( Size: 95.2k ) Number of downloads: 602 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
Muarfa. De unde-mi trag si eu o masca d-aia?
![]() Edit: aphophis - unde e produsa aceasta varianta? Mi se pare ciudat ca au ales solutia asta, asemanatoare cu Dacia, pentru ca daca se produce in mexic, are capota de Dacia. Cea care se produce la Curitiba are alt tip de capota motor. Deci din punct de vedere al costurilor, cred ca era mai rentabil sa aiba acelasi tip de capota pe tot continentul Sud American - un singur furnizor. This post has been edited by Stefan: 27 Sep 2008, 21:39 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
aphophis |
![]()
|
mai arata bine masca aia, adica faptul ca e vopsita. Nu stiu unde e facuta, cred ca .. uzina nissan din mexic, mai jos gasesti linkul de unde am luat informatia: http://es.autoblog.com/2008/09/27/imagenes...ios-del-koleos/
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
Am mai gasit si eu info: vine echipat numai cu motor de 1.6i 16v cu 110 CP , si are cutie de viteza manuala cu 5 trepte sau automata cu 4 trepte. Si sunt fabricate in Columbia la uzina SOFASA.
Ciudata decizia de a-l comercializa in Mexic sub marca Renault si nu Nissan, ca in cazul Logan/Aprio. QUOTE Like Logan, Sandero – which went on sale in Brazil and Argentina in January 2008 and which is being introduced progressively in Europe, in Turkey, and in the Maghreb region starting from June 2008 – has a global calling. The new compact five-door hatchback will be produced by the end of 2008 in Colombia (Sofasa plant, Medellin; under Renault badge). In 2009, it will also be produced in Morocco (Somaca plant, Casablanca; Dacia badge), in Russia (Avtoframos plant, Moscow; Renault badge) and South Africa (Nissan plant, Rosslyn ; Renault badge).The sale of Dacia Sandero in other markets is also being considered. http://www.dinero.com/noticias-noticias/so...dero/52556.aspx Generales\ImgArticulo_T1_20487_2008917_190616.jpg Edit: cautand pe net am dat si de pdf-ul asta: http://www.renault.com/renault_com/en/imag...1120-771367.pdf Edit 2: si mie imi place cum arata cu grila vopsita. Edit 3: spre deosebire de Sandero-urile fabricate la Curitiba, asta vine cu oglinzi model nou. In Brazilia nici versiunea de top nu le are. Edit 4: alta sursa spune ca in Columbia e echipat cu motorul de 1,6 90 CP, are revizii la fiecare 10.000 km plus prima revizie care se face la 1000 km ( ![]() This post has been edited by Stefan: 27 Sep 2008, 22:10 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Stefan |
![]()
|
Scaune din piele ![]() This post has been edited by Stefan: 29 Sep 2008, 17:47 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Stefan |
![]()
|
QUOTE(Stefan @ 15 Sep 2008, 22:52) http://www.turbo.fr/emission-turbo/ Un episod din emisiunea Turbo dedicat Sandero, si filmat in Romanica. Probabil ca emisiunea nu se va gasi prea mult timp la linkul de mai sus, asa ca ce-i care vedeti postul asta cu intarziere - NU ma injurati. Emisiunea respectiva se gaseste la un nou link (permanent): http://www.turbo.fr/actualite-automobile/1...acia-logan.html This post has been edited by Stefan: 6 Oct 2008, 20:33 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu Sandero pe Valea Cernei, apoi in Austria:
Cu Sandero pe serpentinele din Oberalpass si apoi Furkapass (2046-2436m altitudine), in Elvetia: Pe scurt, caci pe larg o sa scriu la mine la revista: dupa 5870 de km parcursi in mega-drive-testul cu Sandero 1.6 Laureate pana la Paris si inapoi (pe ruta Bucuresti-Pitesti-Tg Jiu-Oravita-Timisoara-Budapesta-Viena-Innsbruck-Davos-Interlaken-Lyon-Paris-Regensburg-Viena-Budapesta-Bucuresti), am ajuns la urmatoarele concluzii: 1. 7.7% consum, in conditiile in care am avut cel putin 700km de serpentine (pe Valea Cernei si Cheile Semenicului in Romania, atat la dus cat si la intors, si in Elvetia, unde 'luptele' s-au desfasurat la mari altitudini, pe DN-urile exceptionale ale elvetienilor, cu un mic detur si prin Italia), iar pe autostrazi s-a circulat in general cu 140km/h in Romania, 130km/h in Ungaria, Austria, Elvetia, Franta si 140-170km/h in Germania (desi acolo sunt destule portiuni unde limitarile de viteza scad si la 100!). 2. Masina este foarte usoara, ceea ce face ca motorasul de 90CP sa ii faca fata cu brio. NU e sportiva, dar nu e nici lenesa. Depasirile se fac decent, masina fiind incarcata cu doi adulti si bagajele aferente. Pe serpentine urca lejer, cu conditia sa o tii turata. In rampele pronuntate si prelungite, necesita retrogradare destul de rapid, dar apoi urca fara probleme. 3. Pe autostrada este stabila si zona in care se simte cel mai bine este in jurul a 140km/h. La 160-170 km/h ramane stabila, iar cu benzina de 100 am dus-o si la 180 si un pic pe ceas (ceea ce inseamna tot vreo 170 reali). A stat acolo vreo 15 minute fara sa cracneasca. Toata Germania a fost parcursa cu talpi zdravene pe portiunile fara limitare de viteza. 4. E confortabila. Dupa 9 zile petrecute in ea si mii de km parcursi nu ma plang de dureri de spate sau de alta natura. Cu un minus: pedala de acceleratie este prea inalt pozitionata, cauza pentru care calcaiul amorteste dupa 2-3 ore de condus si apoi devine dureros. 5. Materialele de la interior sunt comparabile cu cele de pe Polo, Skoda Fabia, Aveo si restul concurentei. Atentia la detalii este mult mai mare decat la Logan faza 1. Plasticele sunt tari dar placute la atingere. Textilele par durabile, insa interiorul se murdareste repede. Preferabil sa luati varianta de textil pe gri deschis, da o alta atmosfera masinii. 6. Insonorizarea este reusita, si la egalitate cu concurentii directi. La 170km/h esti cu motorul la 4200-4300 de ture, si poti vorbi fara sa ridici vocea, ba chiar sa asculti muzica. In schimb la 120km/h apare fenomenul de rezonanta, ceea ce face ca masina sa fie enervant de condus la viteza aia. 7. Stergatoarele sunt cele mai proaste rahaturi de cauciuc tare pe care le-am vazut in viata mea. Daca va luati Sandero, aruncati-le si puneti-va stergatoare ca lumea. 8. Locuri de stocare suficiente si bine gandite pentru cei din fata; absolut insuficiente (i.e. inexistente) pentru cei din spate. 9. Hayonul nu troncane, desi la finalul testului masina avea 10.000 km. 10. Am facut pana la granita intre Austria si Ungaria, la 2 noaptea ![]() Ar mai fi, dar revin daca e mai tarziu. Concluzia finala. Desi am Megane II, nu m-ar deranja absolut deloc sa am un Sandero. Pentru necesitatile unei familii de 2 persoane este ok. Raportul calitate-pret este foarte, foarte bun. Minusuri exista, dar sunt putine, si nici un showstopper. Sandero este masina. Sincer! A, si daca pe masinuta asta s-ar pune un motor de 133 CP, iar suspensiile ar fi coborate cu vreo 5cm si intarite, ar iesi un hatch belea! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pãdure ![]() |
QUOTE(maddan @ 7 Oct 2008, 10:01) ...A, si daca pe masinuta asta s-ar pune un motor de 133 CP, iar suspensiile ar fi coborate cu vreo 5cm si intarite, ar iesi un hatch belea! -setarea si raspunsul servodirectiei sunt departe de orice feeling sport -le fel si diametrul mare al volanului + ca acesta este foarte subtire fata de orice hot-hatch -pozitia la volan este departe de hot-hatch-uri -levierul schimbatorului de 25-30 cm + feelingul la schimbare al treptelor cutiei pot fi usor imbunatatite. -sprijinul lateral al scaunelor poate fi usor imbunatatit. Mai are mult pana sa ajunga un "hatch belea" ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Corect. Dar incearca noul Opel Agila pe serpentine si ai sa intelegi de ce zic asta. Sunt unele masini din clasa mini, ba chiar monovolume, care iti dau senzatii nebanuite chiar daca nu sunt efectiv "sport".
ps. revenit pe Megane-ul meu, nu pot sa nu remarc cat de moale era ambreiajul pe Sandel. Dar nu as da never ever un turbodiesel pe un benzinar aspirat... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
aphophis |
![]()
|
recent de pe portile uzinei dacia a iesit cel de-al 50.000-lea sandero fabricat, fiind un sandero 1.6 laureate Bleu Marin
http://www.dacialoganmcv.nl/?p=2346 50000_sandero.jpg This post has been edited by aphophis: 22 Nov 2008, 23:08 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
aphophis, sa nu te superi, dar nu ma pot abtine din a sublinia ironia situatiei: am ajuns sa preluam informatii despre Dacia de pe site-uri straine, cand uneori stirea este deja disponibila „pre limba noastra”:
http://www.daciagroup.com/stire-comunicate...le_sandero_-816 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
Stefan |
![]()
|
"pre limba noastra"... vezi ca ai dat linku in franceza
![]() http://www.daciagroup.com/stire-comunicate...le_sandero_-816 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
aphophis |
![]()
|
pai nah mai urmaresc blogul lui njder si acolo mai gasesc informatii interesante
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Serje |
![]()
|
Automat intra versiunea in limba franceza
![]() This post has been edited by Serje: 23 Nov 2008, 23:53 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
da, m-am prins si eu dupa aia. mea culpa.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Maddan, Felicitari!
Ai facut o descriere de parca as fi scris`o eu. Fix aceleasi impresii le am si eu(dupa doar 4 mii de km) |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
aphophis |
![]()
|
in spania au pus la vanzare sandero dci: 70 si 85 cp
QUOTE Dacia ha completado la oferta del Sandero con la incorporación de las mecánica diésel. Es sin duda un modelo muy interesante dado su bajo precio, su buena habitabilidad interior y los contenidos consumos. El 1.5 dCi se podrá adquirir con dos potencias, 70 y 85 CV. El primero de ello alcanza una velocidad máxima de 157 km/h, acelera de 0 a 100 km/h en 15,0 segundos y consume 4,5 L/100 en ciclo combinado, con unas emisiones de CO2 de 120 g/km. Se combina con un cambio manual de cinco velocidades. 17831_hd_ren2008daciasanderodiesel_93215c4d.jpg sursa: http://es.autoblog.com/2008/12/08/espana-d...-ya-a-la-venta/ |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
Doua clipuri misto de promovare de la Renault Brazil:
Subiectul - Editia iPhone a Renault Sandero. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 06:20 |