Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
BuNu' |
![]()
|
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mă întreb dacă sandelul cu motor de 1.2 o să aibă bara stabilizătoare. Pun pariu că nu...
|
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai mult ca sigur ca nu, din moment ce 1,4 nu are dar nu vad care ar fi problema...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
S-ar putea ca modelul de 1.2 sa nu fie asa cum credeti voi modelul mega ieftinescu. Poate mai ramane 1.4 in continuare. Sa nu uitam ca 1.2 e motor in 16V si de generatie mai noua deci va fi mai scump. Asta in logica lucrurilor. In logica crizei ar trebui sa il scoata la acelasi pret cu cel de 1.4 si sa faca o ieftinire mascata daca pe fata nu vor sa faca la produsele proprii. Vad ca prefera sa se milogeasca la stat si sa dea afara muncitori decat sa faca o promotie. La sandel cel putin ar fi loc ca ochiu, si inainte il dadeau cam piparat ... dar acum la cat o sarit euroiu e deja orice dar numa low cost nu ... si nici faza ca se vinde nu mai tine.
|
--------------------
------
------
------
|
|
aphophis |
![]()
|
pai la ora actuala la cat e euro-ul, orice masina ai da exemplu nu poate fi lowcost. pentru ca toate au exprimate preturile in euro sau dolari
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Vad ca astia din Brazilia au un cd-player mai misto. Pun pariu ca si boxele se aud mai bine.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(aphophis @ 31 Jan 2009, 05:52) pai la ora actuala la cat e euro-ul, orice masina ai da exemplu nu poate fi lowcost. pentru ca toate au exprimate preturile in euro sau dolari Doar ca muncitorii isi iau banii in RON si nu in EURO. Deci o parte din costurile de productie au scazut. Si avand in vedere ca Dacia este o uzina slab robotizata, costurile cu salariile sunt chiar mari. Deci ar avea de unde sa scada pretul in Euro daca ar vrea sa mai scada si din marja de profit. Dar acum se amagesc singuri, pentru ca pana la urma tot tre sa scada pretul daca vor sa mai vanda ceva in Romania (unde vindeau mai demult 50% din productie). Mai ales ca taxa auto triplata nu poate fi mentinuta la nesfarsit. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
inseamna ca stii din surse sigure cat reprezinta costurile cu forta de munca in structura preturilor masinilor produse la pitesti. Nu ni le impartasesti?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
un fel de minireview caradisiac pt dacia sandero 1.5 dci 70 cp si 85 cp
http://news.caradisiac.com/Dacia-Sandero-D...70-ou-85-ch-319 arton25693.jpg PC150147.jpg |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
eu tot n-am inteles care este motivul pentru care nu este Sandero Diesel la vanzare in Romania?
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
din acelasi motiv pentru care nu exista nici 1.6 16v, prietenii stiu de ce
![]() |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Credeti ca da cineva in Romania 13.035,0 € pe un Sandero Laureate 1.5dCi de 85 CP. Cu 12k € iti cumperi Mitsubishi Lancer Clasic.
Pretul de baza pentru acest model este 12.150,0 €, insa fara aer conditionat, fara radio-CD, fara jante de aliaj si fara culoare metalizata. Dupa cateva comparatii, preturile din Belgia sunt cu aprox. 600 € mai mari decat cele din Romania pentru fiecare model in parte (ma refer la cele pe benzina). Am atasat o imagine cu preturile unui Sandero de baza 1.4 MPI, Ambiance 1.5 dCi 85 si Laureate 1.5 dCi. Mentionez ca nici un model nu este echipat cu AC, radio-CD si jante aliaj, acestea fiind optionale. Mai multe detalii gasiti pe www.dacia.be. Bafta ! QUOTE(Loganel_AG @ 10 Feb 2009, 20:45) QUOTE(daciafan @ 10 Feb 2009, 21:35) pt cei de la dacia sunt niste dobitoci tot din aceasta cauza tin si de pret desi au masini pe stoc fabricate in prima jumatate a anului trecut Attached thumbnail(s) sandero.JPG ( Size: 61.86k ) Number of downloads: 544 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
De unde ai scos pretul de 13.000????? Io zic sa te uiti pe Dacia.ro nu .be ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Draga Serje am observat ca tu faci comentarii fara sa citesti foarte bine. Pretul de 13k € este pentru un Sandero varianta Laureate 1.5 dCi 85CP plus vopsea metalizata, A.C. si radio-CD. In configuratia simulata nu am pus jante aliaj (adica inca 450 €). Deci un model Sandero Full (full cat inseamna la Dacia) pretul este aprox. 13500 € in Belgia. In Romania nu exista motorizarile diesel.
Cu acel mesaj am vrut sa raspund celor care s-au intrebat de ce nu exista motorizarile diesel pentru Sandero in Romania. QUOTE(Serje @ 10 Feb 2009, 23:54) Stefan, modelul la care ma refeream era Sandero si nu Mitsu (Mitsu era dat ca si exemplu, constituind o buna optiune. Mitsu vine la 12k € foarte bine echipat). QUOTE(Stefan @ 11 Feb 2009, 06:41) Am observat totusi ca posesorii de Sandero nu prea au probleme tehnice deosebite. Vesti bune ! Sa fie Sandero o masina atat de buna ? Bafta ! This post has been edited by adrian_c: 11 Feb 2009, 10:24 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ba io citesc foarte bine, in Romania Laureate are si AC si Radio CD MP3. Ia vezi fa o comparatie de preturi intre Sandero si Logan aceleasi versiuni, si asa poti gasi pretul aproximativ pentru Sandero Laureate 1.5 dCI.
Nici varianta Prestige nu se apropie de 13.000 si aia are deja si jante si altele... Deci ... cine nu citeste bine? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
adrian_c |
![]()
|
De ce combini tu Sandero cu Logan ca sa gasesti un pret pentru Sandero Laureate. In Belgia, Sandero Laureate 1.5dCi 85 este mai scump decat Logan 1.5dCi 85 cu aprox. 600 €. Daca vrei sa compari, compara produse similare.
In fine, sper ca ceilalti au inteles ceea ce am vrut sa transmit, si anume ca in Romania pretul unui Sandero diesel ar fi destul de piperat si oamenii s-ar orienta catre alta marca de automobile. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Omul voia sa evidentieze faptul ca un Sandero full si cu motor diesel ajunge la 13000 euro. In Belgia, pentru ca in Romania nu se vinde. Si va dati seama de ce nu se comercializeaza....
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si ce sens are sa compari pretul unei masini din Belgia cu pretul unei masini din Romania? Sunt produse in acelasi loc, au aceleasi taxe, aceleasi politici ale dealerilor?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
adrian_c |
![]()
|
Automobilele Dacia Sandero vandute in Belgia sunt fabricate in Romania. Exista cred niste taxe suplimentare, insa am impresia masinile sunt facute cu mai multa atentie. Despre politica dealerilor nu prea stiu prea multe.
Oricum Dacia a ajuns o marca destul de scumpa ! |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(adrian_c @ 11 Feb 2009, 11:20) Am observat totusi ca posesorii de Sandero nu prea au probleme tehnice deosebite. Vesti bune ! Sa fie Sandero o masina atat de buna ? Pai tu te-ai uitat la probleme tehnice? de pe forum? Avand in vedere ca s-a vandut un numar redus de masini si ca pe forum sunt si mai putini cu Sandero, daca au aparut deja probleme tehnice, nu stiu ce sa zic... QUOTE(adrian_c @ 11 Feb 2009, 12:22) Automobilele Dacia Sandero vandute in Belgia sunt fabricate in Romania. Exista cred niste taxe suplimentare, insa am impresia masinile sunt facute cu mai multa atentie. Despre politica dealerilor nu prea stiu prea multe. Oricum Dacia a ajuns o marca destul de scumpa ! Asa mi se pare si mie. Intra-devar au ei grija ca pretul sa fie mai mic decat al concurentei, dar diferenta de pret deja e prea mica. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multe din problemele tehnice se datoreaza si disponibilitatii moderatorilor de a nu le sterge:
"Problema mea e alta, nu pot suporta ambreiajul... tine abia de la jumatatea cursei pedalei, undeva aberant de sus... am dat-o si cuiva care a condus aproape toate modelele de masini ieftine care se produc acum (lucreaza la inchirieri in alta tara) si s-a speriat si el... Am mai constatat ciudatenia asta si la alt exemplar de Sandero, tot 1.4, tot sus tine pedala." Insa e un bun exemplu ca forumul nu e oglinda fidela a realitatii. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Stefan |
![]()
|
QUOTE(adrian_c @ 11 Feb 2009, 11:22) Automobilele Dacia Sandero vandute in Belgia sunt fabricate in Romania. Exista cred niste taxe suplimentare, insa am impresia masinile sunt facute cu mai multa atentie. Despre politica dealerilor nu prea stiu prea multe. Oricum Dacia a ajuns o marca destul de scumpa ! OK, OK, hai ca facem progrese... Dacia fabricate in Romania, Mitsu in Japonia; apoi avem Blegia, un stat asistential (deci taxe mari), Romania, tara producatoare a masinii Sandero, care are aici un pret "special" pentru autohtoni... Te intreb din nou... de unde comparatia Sandero dci belgian si Lancer Classic importat in RO, avand in vedere ca Sandero dci care se va vinde in Romania va avea un pret ce nu poate depasi 11 000 euro? Nici daca ai compara Sandero dci din Blegia cu Lancer Classic din Blegia nu ar fi relevant. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
adrian_c |
![]()
|
Personal cred ca Sandero Laureate 1.5dCi 85 va depasi 11000 €.
Comparatia cu Mitsu Clasic am invocat-o datorita faptului ca vreau sa schimb Solenza si una din primele optiuni a fost Sandero, insa am aruncat ieri un ochi pe Mitsubishi Romania si oferta pentru Mitsu Clasic 1.6 16v este extraordinara. De aici comparatia, care in fapt a fost doar un exemplu si nicidecum nu a vrut sa fie o comparatie. Comparatia a fost intre modelele Sandero. Haide sa compar acum daca imi permiti doua variante de Sandero cu aceleasi echipari si ma opresc la Sandero Laureate 1.6 90 CP : Pret in Romania : 9350 € + 50 € (radio-CD MP3) = 9400 € Pret in Belgia, cu radio-CD MP3 : 10620 € Deci, o diferenta de pret de 1220 €. Este posibil sa avem in Romania un Sandero Laureate 1.5 dCi 85 CP in jur de 11800 €. Stai sa compar si varianta Sandero Sandero 1.4 MPi (vaianta cea mai ieftina si echipari similare in cele doua tari): Pret Romania : 6890 € Pret Belgia : 7950 € Rezulta o diferenta de 1060 €. In final, exista posibilitatea ca diferenta pentru Laureate 1.5 dCi 85 sa fie mai mica de 1800 €, dar nu cred ca sub 1500 €. QUOTE(Stefan @ 11 Feb 2009, 10:49) OK, OK, hai ca facem progrese... Dacia fabricate in Romania, Mitsu in Japonia; apoi avem Belgia, un stat asistential (deci taxe mari), Romania, tara producatoare a masinii Sandero, care are aici un pret "special" pentru autohtoni... Te intreb din nou... de unde comparatia Sandero dci belgian si Lancer Classic importat in RO, avand in vedere ca Sandero dci care se va vinde in Romania va avea un pret ce nu poate depasi 11 000 euro? Nici daca ai compara Sandero dci din Blegia cu Lancer Classic din Blegia nu ar fi relevant. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai logic ar fi sa-i dea afara intai pe cei care sunt incompetenti, dar cred ca o sa-i dea afara intai pe cei care n-au pile..
![]() Deci calitatea o sa ramana la fel, sa speram.. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adrian_c |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
De unde stii?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Insa ca sa va spun exact ce si cum, lasati-ma sa ma mai ducumentez, sa mai dau ceva telefoane. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Veritabila explozie a vanzarilor Dacia in Germania, datorita primei de casare:
Germania salveaza Loganul (ma rog, se pare ca mai mult il salveaza pe Sandero ![]() Fain de tot e finalul articolului din Financial Times Deutschland - traducere aproximativa: "Dealerii germani Renault relateaza scene incredibile din showroomuri. Un dealer situat in apropierea locatiei centrale de import din Brühl ar fi angajat in mod special o studenta pentru a-i servi cu cafea pe clientii care asteapta la coada. Ca sa nu mai spuna nimeni ca prima de casare creeaza locuri de munca numai in Romania..." ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 06:20 |