Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
si pe dacia aceeasi grila?
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.596 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Shush @ 10 Sep 2007, 20:57) Dar de tabloul de bord, comenzile din jurul volanului, comanzile climatizarii, ...PS. Bine asta cu butoanele de la climatizare de argaz din '40 ... macar se poate face upgrade de la alte reno-uri... Au montat si o antena mai scurta. Cotele sunt mult mai bune decat la berlina. Eu deja ma duc sa imi comand consola dintre scaune ... This post has been edited by IRONICK: 10 Sep 2007, 20:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm... Fata arata bine, profilul e ok, dar spatele e mai urat ca la berlina (mai ales farurile). Sunt curios cum va arata Logan-ul brelina facelift cu fata de pe Sombrero asta
![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 10 Sep 2007, 20:28 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
IRONICK |
![]()
|
Si pentru ca nu a obs nimeni pana acum ...eu m-am plictisit sa astept. Cea albastra este versiunea mai scumpa. Cealalta mai ieftina ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Avea pretul pe ea?
![]() 10 Sep 2007, 21:38: A, m-am prins, aia albastra-i prestij, ca are stalpii-ntre geamuri vopsiti negru ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 10 Sep 2007, 20:38 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 10 Sep 2007, 20:27) .... probabil au ajuns la concluzia ca masinile sunt lovite mai des de borduri decat de alte masini Eu as zice ca tine de design. Linia aia curbata de pe usi ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
IRONICK |
![]()
|
Asa mici atentii ...
un maner ... maner.jpg ( Size: 7.2k ) Number of downloads: 7573 o textura ... textura.jpg ( Size: 141.53k ) Number of downloads: 36617 o inchizatoare de hayon ... hay.jpg ( Size: 62.87k ) Number of downloads: 7511 un far ... far.jpg ( Size: 217.52k ) Number of downloads: 32210 Unde se poate observa codele foarte mici intre capota si grila radiator, sopiler si aripa ... This post has been edited by IRONICK: 10 Sep 2007, 20:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
IRONICK butonul pentru aerul conditionat unde este pus ?
Si ai cumva o poza cu frana de mana si bancheta din spate ? This post has been edited by Shush: 10 Sep 2007, 20:57 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
QUOTE(korn @ 10 Sep 2007, 19:50) primele lovite: cotetzele coreene : kia ceed si hyunday i 30. Prima masina cu look contemporan de la Dacia! OFF: cand Loganu` s-o apropia macar 80% de Kia Cee'd atunci o sa mi-l iau. Look contemporan? Nope, e doar look Renault. ON: E urata, zic eu. Botul e prea jos fata de restul caroseriei. Acum vor conta motorizarile si consumul, ca la asta se uita tot romanul. Si... pretul. Ca masina de oras (in conditiile in care cele enumerate mai sus se inscrie in plaje rezonabile), e foarte OK. |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Urat...nu-mi place...interior de Logan si exterior de Clio III
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 10 Sep 2007, 21:55) IRONICK butonul pentru aerul conditionat unde este pus ? Si ai cumva o poza cu frana de mana si bancheta din spate ? intre.jpg ( Size: 645.64k ) Number of downloads: 26805 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Hmmm, desi imi plac hatch-urile, nu pot sa spun ca ma omor dupa forma acestuia.
As prefera noul interior pe actuala versiune de berlina/MCV. Pare mai ergonomic si mai atent proiectat.(Oare Logan 2??) Daca il vor comercializa la un pret acceptabil, probabil se va vinde destul de bine. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Acum l-au aratat pe Antena 3 la stiri si ziceau ca se va vinde mai intai in America de Sud sub sigla Renault si mai apoi in Europa sub sigla Dacia. De varianta pick-up spuneau ca se va vinde in Romania si Bulgaria si mai apoi in restul lumii.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Fata aduce un pic (din semi-profil) cu Nissan Almera, generatia veche.
In plus, sa fie un R14 reloaded? 250px_Renault14back.jpg ( Size: 16.36k ) Number of downloads: 745 This post has been edited by Vanzatorul de Iluzii: 10 Sep 2007, 22:36 |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Eu nu stiu de ce au mai facut logan van, cand puteau direct sa faca pick-up, eventual sa il vanda si in varianta carosata (ca la Mitsubishi L200, Nissan Navara
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Mie imi seamana cu skoda fabia..adica are capota prea dreapta si parbrizu urca prea brusc ...nu e o linie asa fluida ..
![]() Ar putea sa-i puna in spate un eleron micut ...asa ca la fabia Attached thumbnail(s) skoda_fabia_1_thumbnail.jpg ( Size: 25.72k ) Number of downloads: 834 141687553_3_G.JPG ( Size: 65.73k ) Number of downloads: 864 New_Skoda_Fabia_2_lg.jpg ( Size: 99.74k ) Number of downloads: 653 |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
sunt multumit
este exact ceea ce am asteptat nu stau extraordinar de bine cu engleza dar eu inteleg ca un model "derivat" din sendero va fi comerializat in europa (sub sigla dacia sau nu, fabricat undeva in europa, nu neaparat la pitesti) cuvantul "derivat " probail poate fi tradus in fel si chip, personal insa nu cred ca vor fi mari deosebiri intre sendero si modelul ce va fi comercializat in europa PS: multumim Klaus |
--------------------
/
/
/
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
daca nu in Romania, unde altundeva?
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sper ca ati observat diferentele.
Libertatea, pe langa titlul supertare, spune ca va costa 10.000E.No way! This post has been edited by Arhimede: 11 Sep 2007, 00:26 Attached thumbnail(s) h45.JPG ( Size: 116.34k ) Number of downloads: 878 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
ce strutocamila, nu-mi place, e o corcitura de mai multe modele. partea frontala mai merge, dar din lateral si din spate arata ca naiba. nu-mi plac stopurile deloc.
QUOTE(diesel_power @ 10 Sep 2007, 19:36) Chipesa masina. Nu inteleg de ce in america de sud se preteaza motoare de 1.0 16v, chiar asa de scumpa e benzina acolo? Pana si Clio Symbol s-a comercializat acolo cu motor de 1.0 8v, 60cp. Conform articolului asta in Caracas, Venezuela, vecinii brazilienilor, se vinde cea mai ieftina benzina din lume ... |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
oltean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 05 From: brasov ![]() |
Masina mi se pare urata. Acum poate ca sunt si un pic subiectiv pentru ca dintre toate masinile de tipul asta imi place doar golful. Oricum fiecare cu preferintele lui. Oricum s-ar numi alta masina, Dacia nu mai imi iau. Momentan am un logan dar ma opresc aici.
Un alt lucru pe care nu il inteleg este de ce ar lansa Renault o masina care este din aceeasi clasa cu Clio. Sau poate vor sa faca ceea ce a facut wv cu golfu si polo. Atunci clar ca va fi mai ieftina ca un clio, va fi cam la nivelul unui logan. Isi cam fac concurenta singuri dar poate ca ma depasesc pe mine motivele lor si nu inteleg politica lor. Sunt foarte curios cat va costa in rest pare o masina destul de comuna. Nimic neobisnuit la ea. |
--------------------
dacia
logan
laureat plus 1.4mpi albastru egee
- bv-28- si cu alceva
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.022 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
este interesanta. As lua in considerare una, numai daca au umblat si pe la suspensii. Totusi in Daciile astea moderne, merg oameni, nu saci de cartofi.
Si nu de putine ori mi s-a intamplat sa ajung la destinatie cu oasele faramate din cauza combinatiei de drumuri proaste si suspensii de barca... In rest interesanta. Scriam pe undeva ce Skoda Fabia II e nasoala, asta arata mai bine, chiar si din spate....Subscriu si eu, probabil va fi un concurent pt noua fabia, pentru ca Clio III e lansat si nu mai au ce sa-i faca. Ei sigur nu o sa isi faca concurenta interna, insa mi se pare un concurent pt Fabia. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci prima impresie e ca masina e disproportionata, pare foarte inalta si ingusta. Daca la Mercedes CLS spun unii ca are geamurile laterale prea mici, la Sandero mi se par mult prea mari. Interiorul e mai ok decat la Logan doar butoanele de la geamuri mi se par caraghioase. Oricum dupa ce l-am vazut parca e mai misto Fabia II.
@korn ce treaba are Loganu Hatch cu Kia Ceed? E alta clasa. This post has been edited by 2dor: 11 Sep 2007, 08:11 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haideti ma oameni buni da ce vreti ? Ati uitat cum arata Dacia inainte ?
Cand vedeati rable din astea pe strada : dacia-saci_1.jpg ..Va asteptati ca vreodata sa scoata Dacia ce a scos acum cu Sandero asta ? Sa fim seriosi... E un mare, mare pas, si fata de Logan, dar mai ales fata de cum erau daciile inainte, adica niste rable care erau obosite de la primii 10 km parcursi... Nici mie nu-mi place, mi se pare ca are fata si spate de Renault dar mijloc tot de Logan, arata ca un CGI prost, dar nu uitati ca e o Dacie, si e un pas enorm in fata... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
din fata e cat de cat ok. imi plac farurile. in sfarsit are neste faruri mai frumoase (mai mari), nu mioape cum is alea de pe logan. lateral e urata. din spate e si mai urata. pare un fel de frankenstein. facut din bucati de pe la alte masini.
interiorul e acceptabil. vad ca in sfarsit are manere interioare la usi. da' si la interior pare un cockteil de componente de la mai multe masini. per ansamblu mie mi se pare ca are ceva feminin in el. aduce a masina de muieri. personal nu mi-as lua asa ceva. desi loganu' actual nu prea exceleaza la partea de design, il prefer totusi acestei pîrîitori numite Sombrero. is curios la ce preturi o sa se vanda. comparatia cu ceed e aiurea. ceedul e mult peste la toate capitolele: design exterior si interior, materiale, motorizari...etc. l.e: butoanele ptr geamuri sper sa le mute din bord. This post has been edited by cristib: 11 Sep 2007, 08:24 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Fiindca tot e topicul zilei.
Una peste alta, nu-mi pare rau ca am luat un logan vara asta si n-am mai asteptat un an pt hatch, desi imi doream foarte tare bancheta rabatabila. E de bine clar, insa vazut din spate parca se putea mai bine (nu inteleg de ce pana mea nu au ascuns evacuarea sub spoiler - oricum nu cred ca-i aceeasi ca la berlina). Pe de alta parte asta-i prima vizionare. Pe masura ce incepi sa le tot vezi te obisnuiesti si devine comun. Ceea ce vedem banuiesc ca-i varianta cu ampatament mare, nu? Sau e cea mica pe care se va pune si caroseria 3 doors? Si apare si un ampatament mai mare care sa-l aduca aproape de un break.. (NU MCV) |
-------------------- |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Se pare că băieții s-au uitat și aici pe forum, și au notat una, alta.
-fețele de la uși în sfârșit mai "normale"; -botul mai modernizat, mai a la reno (aici e chestie de gust); -bancheta rabatabilă; -sper să facă haionul ăla foarte solid; în România și cele mai bune mașini, dacă au haion, ajung în câțiva ani să facă scandal; -consola centrală oarecum optimizată, dar părerea mea e că încă trebuie să te apleci după butoane; încă nu ia notă mare la ergonomie; -sper să-i pună și ceva aluband pe podea, să-i mai scoată din spire la rezistența GMV sau să-i pună ventilator anti-drujbă de Cielo, poate "flexibilizeaza" eșapamentul și în general profită de lansarea asta să mai repare din problemele descoperite pe pieile noastre; -bandourile area de pe uși mă tem că or să fie în timp surse de rugină; și lipsesc exact la mijloc, numai bine în parcările strîmte; This post has been edited by lulu_tanase: 11 Sep 2007, 08:21 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 20:30 |