Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
una peste alta arata bine, ma bucur (mai ales pentru cei de la Dacia si pentru femei) ca mai exista o versiune.
zambetul ala de pe usi eu cred ca vine de la conceptul "be bop" dar o sa fie un lucru in plus pentru nea' Vasile de la service cand trebuie sa dea cu chit si sa o vopseasca. mie nu mi-au nimerit-o nici la Logan... in plus din cauza zambetului arata a buburuza, ceva gen c3 si nu a masina mai serioasa facand-o mai atragatoare pt femei si mai putin pt. barbati (asteptati sa o vedeti in culoarea rosie...) be_bop.jpg ( Size: 18.5k ) Number of downloads: 899 personal, as prefera sa elimine usile alea indoite la Dacia (cand va iesi aici) si sa-i puna bandouri laterale mai sus adica la mijlocul usii si mai finute nu asa groase, iar la versiunile de varf sa fie vopsite ca astea asa groase si negre arata urat. sunt convins ca cei de Renault-Dacia se uita pe toate forumurile dedicate si mai asculta si de parerile consumatorilor, altfel nu apareau atatea imbunatatiri pe care multi dintre noi le-am cerut. cu siguranta au zis si altii aceleasi lucruri (in trecut, adica) in ceea ce priveste oglinda retrovizoare, eu cred ca cu cea de pe Prestige ar fi aratat ciudat, bine macar ca au vopsit-o. dar eu am boala pe volanul actual, pe care sper sa-l schimbe cu prima ocazie cu unul care sa aibe cat de cat o forma... This post has been edited by Kits: 11 Sep 2007, 08:32 |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 Sep 2007, 07:47) Totusi in Daciile astea moderne, merg oameni, nu saci de cartofi. Suspensii de barca inseamna suspensii confortabile... daca si de la astea ai oasele faramate, inseamna ca de la o suspensie sport te adunam cu farasu' din scaun, la destinatie. Si nu de putine ori mi s-a intamplat sa ajung la destinatie cu oasele faramate din cauza combinatiei de drumuri proaste si suspensii de barca... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E urit! Si nici macar nu va fi ieftin. Sigur trec la alta marca...
Deh... parerea mea... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Incepe cu pietrele de la rinichi, alea se scutura primele, apoi rinichii...si tot asa.
Oare cati "luceferi" o avea noua minune, o ajunge la 4?. Mie imi place masinuta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Hmm, interesanta masinuta. Daca o sa aiba un Prestige 1.4 pe la 9000-9.500, ma bag. Adica se baga nevasta-mea;)
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
oare or sa faca si o varianta sport ??????
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Sep 2007, 09:12) Bre io ziceam ca ma indoiesc, ca-i greu de crezut. Credeam ca vor recicla mai mult din colectiile actuale de "parts" insa i-am subestimat oarecum din pct asta de vedere. Tie insa nu ti-am contestat niciodata calitatile de vizionar. Io chiar o luasem ca info, nu ca pariu. Tin minte insa ca-ti datorez o br mai veche, cam de cand a aparut lgn, pe care daca voi avea ocazia ti-o voi da. De atunci promiteai ca vizionar. Legat de 2 variante de ampatament, t-i se arata cumva daca asta-i sombrero scurt sau lung? Sa asteptam si unul lung cu al treilea geam in caroserie, ca la breakuri? Sau dimpotriva sa asteptam unul mai scurt, 3 doors.. Acuma nu forta viziunea, da' intreb si io... |
-------------------- |
|
Kits |
![]()
|
e clar ca nu s-au mai chitrosit la detalii, bordul arata mai bine, mai elaborat, au pus si geamul al treilea au pus alte clante, au pus ei pana si manere la usi (nu stiu ce le-a venit dar bine ca le-a venit...) si multe altele.
parerea mea e ca este destul de lung, daca vor mai scoate o versiune va fi una cu 3 usi eventual mai scurta dar cred ca se va suprapune cu clio II asa ca e posibil sa o faca pe asta de 4,02 m cu 3 usi si sa-i mareasca usa soferului ca nu ar fi prima firma care face 2 modele pe acelasi ampatament. |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate mai in spate nu se vede ...
1.6.jpg ( Size: 34.43k ) Number of downloads: 1184 1.616v.jpg ( Size: 33.91k ) Number of downloads: 1055 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=186843
Se pare ca si libertatea citeste forumul:P QUOTE Chiar daca n-a dezvaluit inca pretul, Ghosn a dat de inteles ca si acest model va fi comercializat la aproximativ 10.000 € This post has been edited by Iuliutz: 11 Sep 2007, 08:58 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Bravo Renault !! Francezii nu se dezmint !! Romanul tot carcotas ramane !! Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri...Las` sa crape concurenta ! Ne tot compara Loganul cu aveo, hyundai, kia . ia sa vedem peste cativa anisori cum o sa ne comparam si cu greii...ca asa e orice inceput. Ce faceau nemtii daca nu vindeau cehii skoda sa-i scoata din mizerie? Am dat si eu niste exemple fara rautate ca pana una alta Toyota ramane cel mai mare producator din lume ....
Iote si o statistica intereseanta: Cei mai mari producatori de masini din Europa. 1. Franta, 2. Spania, 3. Germania, 4. Italia, 5, am uitat (adica am pierdut ziarul) 6. Romania..... Asa "proasta" cum este declarata de carcotasi dacia Logan Nu a avut pana in prezent nici o problema grava , se vinde in draci, este foarte rezistenta pe taxi (vedeti realizatori de 2-300.000 de km fara reparatii majore), |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Qubs |
![]()
|
asa va arata dacia logan hatchback
Attached thumbnail(s) 141687553_2_G.jpg ( Size: 74.64k ) Number of downloads: 1145 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Vezi ca ai gresit-o. Aia albastra este versiunea scumpa si trebuia sa ii pui si v-ul cromat.
This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2007, 09:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kits |
![]()
|
Good job Qubs. dar parca nu se prea potriveste grila Dacia cu farurile alea (chiar unde se unesc, parca e prea mult plastic...) poate cei de la Dacia adopta o grila noua, un pic modificata.
daca acum ceva timp spuneau ca hatch-ul va fi prezentat la Geneva in primavara si deja va fi la Frankfurt, sa ne asteptam ca Dacia hatch sa fie prezentata ea la Geneva (sau poate chiar la SIAB si cu ocazia asta fetele sa poata chiar sa se inscrie? ![]() |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi culmea ca dupa ce au schimbat/modificat toate elementele de caroserie, sa-i puna grila de la Logan
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Ceva imi place la masina asa.....ceva nu-mi place.......nu stiu ce sa zic.
Parca si mie mi s-a parut un pic disproportionata (ingusta) dar pana cand n-o vad cu ochii mei pe strada....nu stiu ce sa zic. Sincer mi imi place spatele mai mult decat fata cu toate ca farurile au ceva interesant dar totusi, asemanarea cu gama Renault este mult mai evidenta acum. Eu astept altceva de la "noul Logan" sau ce-o fi asta.....astept o imbunatatire a calitatii vopselei/protectie anticoroziva. Asta-i marele meu "bai". Daca o fi asa, atunci eu pot lua in calcul acest hatch, bineinteles cu motorul de 85 cai diesel. Banuieste cineva cam cate "stele" va avea Sandero? P.S Nici Fabia 2 nu ma impresioneaza cu design-ul, cred ca o sa fie un concurent serios dar ramane de vazut. |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai e ceva care trebuie sa tineti minte... Dacia va trebui sa fie intotdeauna cu un pas in spate celorlalte marci, sa fie mai ieftine si drept urmare sa se vanda bine...
Desi Renault-ul e la pret de VW in europa, si ei sunt considerati destul de jos, ca dovada, cand scot masini scumpe gen Vel Satis, nu le ia nimeni... A scos VW-ul Phaetonul, nu prea s-a vandut... Deci nu va asteptati ca Dacia sa scoata ceva senzational prea curand, pentru ca ar fi la pret de Renault/Pejo/VW/Skoda etc.. (aici vorbesc de alte tari, nu Ro) si n-ar mai interesa pe nimeni.. Cum era si la Top Gear cu Loganul... Au spus ca-i urat, cand au auzit pretul, i-au urat doar de bine... ![]() This post has been edited by A l e x: 11 Sep 2007, 09:16 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dacia va începe în 2008 comercializarea în Europa a unui model derivat din hatchback-ul Sandero pe care Renault îl va lansa anul acesta în decembrie în Brazilia, pe platforma Logan, conform unui comunicat remis de Renault înaintea salonului auto de la Frankfurt.
Sandero va fi primul model pe care Renault îl lansează mai întâi în afara Europei. Mașina în cinci uși, derivată din platforma B0 a Logan, va fi produsă la uzina din orașul brazilian Curitiba, urmând a fi comercializată în Brazilia din decembrie, și apoi în Argentina. "La fel ca și Logan, Sandero va fi produs la o scară globală, în afară de Curitiba luăm în considerare și alte situri de producție. Sandero dă tonul unei noi etape de internaționalizare la Renault. În Europa, un model derivat din Sandero va îmbogăți gama Dacia în 2008", precizează comunicatul Renault. Producătorul mai notează că Sandero e un automobil de clasa mică, cu o lungime de 4,02 metri și un spațiu de depozitare de 320 litri în portbagaj. Spre comparație, Logan berlină are 4,25 metri lungime, iar Logan break (MCV), 4,45 metri. În Argentina, modelul Sandero va fi propulsat de motoare diesel de 1,5 litri și motoare pe benzină de 1,6 litri, în timp ce în Brazilia se va pune accentul pe motoare FlexFuel care funcționează cu biocombustibili. Producătorul notează că Sendero a fost conceput special pentru piața sud - americană, și au fost vizate și amănunte precum folosirea unui tip de ceară specială anti-corozivă, care să țină cont de clima de pe continent. Automobile Dacia a anunțat luni că la anul va fi lansată pe piața românească și o versiune pick-up (camionetă) a Logan, care va fi produsă la Mioveni. Dacia Logan Pick-Up dispune de o benă a cărei lungime de încărcare este de 1,80 m și a cărei sarcină utilă este de 800 kg. În plus, cabina beneficiază de un spațiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat în spatele scaunelor. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Qubs |
![]()
|
o singura chestie imi place la dacia logan,mcv,si SANDERO ca au usile din spate modificate nu ca la 1310 berlina,break-ul,papucul si liberta aveau usile din spate la fel bine ca nu au facut si la logan asa
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
Kits |
![]()
|
o sa fie concurent al Skodei Fabia datorita pretului, nu al calitatii de montaj neaparat. este inca proiectat ca masina ieftina chiar daca nu s-au mai facut economiile care s-au facut la inceput cand nu stiau cat de bine se va vinde...
ar fi nemaipomenit sa-i fi imbunatatit si protectia la impact frontal odata cu generatia asta si sa "vina" si la Loganul berlina la anul. nu ar fi exclus, americanii fac asta in mod constant cand se dovedeste ca un model e prea slab il imbunatatesc. (nu inteleg de ce nu o fac din prima, probabil din cauza grabei cu care scot modele noi...) adica ar fi ideal ca pe langa o protectie anticoroziva pe care ne-o dorim cu totii si un design updatat la timpurile noaste sa avem si un Logan cu 4 stele la euroncap (pt. ca nu indraznesc sa sper la 5, ar fi prea scump probabil). am putea spune intr-adevar ca a evoluat si cred ca multi ar ramane fideli marcii la achizitia urmatoarei masini. eu cel putin asa as face. ![]() This post has been edited by Kits: 11 Sep 2007, 09:26 |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Stefan.A @ 11 Sep 2007, 08:42) Legat de 2 variante de ampatament, t-i se arata cumva daca asta-i sombrero scurt sau lung? Sa asteptam si unul lung cu al treilea geam in caroserie, ca la breakuri? Sau dimpotriva sa asteptam unul mai scurt, 3 doors.. La nivel declarativ Renault zice că vor fi 2 ampatamente, unul mai lung cu 5 uși și unul mai scurt cu 3 uși. Dacă și când va apare versiunea cu 3 uși..., nu se știe. QUOTE(IRONICK @ 11 Sep 2007, 08:54) 1.6.jpg ( Size: 34.43k )
Number of downloads: 1184 1.616v.jpg ( Size: 33.91k ) Number of downloads: 1055 Mi se pare doar mie, sau cuvântul SANDERO este scris din 2 părți diferite, SAN parcă are o înălțime ceva mai mică și DERO ceva mai mare? Sau e doar un (de)efect de perspectivă? QUOTE(fizzo @ 11 Sep 2007, 09:12) Cu airbag-uri laterale un 4 stele la EuroNCAP va fi aproape sigur. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
liviu_buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
o intrebare......cat va costa sandero asta?ptr ca ghosn ala initial a zis ca va costa cam cat berlina cheala poate chiar mai putin deci un fel de 6ooo euro sa zic...iar apoi in libertatea cica a dat de inteles ca va fi in jur de 1oooo euro......nu de alta dar la 6ooo euro ar fii acceptabila cheala zic,dar mai mult nu merita,sa fim seriosi-----este dacie----care e pretul corect?
This post has been edited by liviu_buc: 11 Sep 2007, 09:31 |
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pana nu va aparea pretul pe situl Dacia, se vor face doar speculatii... asa ca ar fi bine sa nu puneti botu' la toate vrajelile.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Manerele la usi nu vom pupa noi, reducerea costurilor rulz!
![]() Cine va cumpara in ro. masina cu 320 l portbagaj si sa dea 10k euro pe ea sa o mai cheme si Dacia?!!! |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Eu zic ca va fi ca si pret, la nivelul Loganului actual.
Si prevad ca Loganul actual se va ieftini dupa comercializarea lui Sandero. Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
@liviu_buc
referitor la"-----este dacie----care e pretul corect?" mda nu ai vrea sa poti vedea masina inainte sa o cataloghezi ? asa ca fapt divers sa mai scape si "romanul" de complexele alea de genul Dacia tot Dacie e ... si Skoda to Skoda e si costa o caruta de bani. eu cred ca unii ar vrea sa primeasca Dacii aproape gratis doar pentru ca masina poarta sigla Dacia ... timpurile alea s-au mai schimbat si desi Logan-ul are multe minusuri este dupa parerea mea o masina buna si cinstita. Hatchback-ul mie mi se pare reusit sincer ... astept totusi sa vad masina de serie ![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
mihai, subestimezi prostia cumparatorului roman.. sincer...
Cate masini scumpe, mici, chele si cu motor mic benzina sunt cumparate in prostie pe la noi ? Tu chiar nu vezi ce fel de client auto e romanul ? Citeste 2-3 reviste, aude ca Sandero "RULZZZZ" si atat ii trebuie, o ia fara test-drive... Exemplu de astfel de client : cristib. Nu ca ar lua masina asta, dar ca nu se pricepe deloc si vorbeste doar din auzite.. P.S. = Nu am nimic cu Sandero, dar daca ar fi scumpa, s-ar gasi clienti si pentru ea. Romania e tara tuturor posibilitatilor ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Un exemplu elocvent ar fi Symbol
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 08:54 |