Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
Kits |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Hai mai baieti, ne luam dupa libertatea acum?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
vis-a-vis : Ti se pare Symbolul scump ? Defapt dupa semnatura ta, pesemne ca da... Eu totusi ma refeream la masini cu adevarat scumpisoare, de la 15.000 in sus...
This post has been edited by A l e x: 11 Sep 2007, 09:45 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Faina masina. Nu stiu cum se va vinde la noi dar in vest sigur se va vinde in draci la un pret de aproximativ 10.000 de euro. Cred ca si 12.000 ar putea fi in Franta varianta de top si s-ar vinde. Si asta ca acolo oamenii nu au nici un complex fata de marca Dacia, il vad doar un Renault mai ieftin.
This post has been edited by minny: 11 Sep 2007, 10:06 |
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.597 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Domnii care se cearca mai sus ... SHUT THE FUCK UP!!!!!
Discutati de masina, descoperitii punctele negative sau pozitive, etc ... nu va certati intre voi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
uite Ironick, diferente la bord ar mai fi:
areratoarele sunt mai rotunjite pe margini si unde se unesc cu bordul, "capacul" indicatoarelor are aceeasi culoare cu bordul (ceea ce e foarte bine) daca nu o fi chiar dintr-o bucata. sa indraznim oare sa speram la un material cauciucat de o mai buna calitate la noul bord? un detaliu nasol ar fi chestia de recirculare aer: oare nu era mai frumos sa fie cu comanda electronica si sa-i fi pus un buton intre comutatorul de ventilatie si cel de caldura adica simetric cu cel de la aerul conditionat? la Cielo e pe buton si e mult mai usor de actionat. Cat poate sa coste chestia aia electronica? Asta este chiar naspa, nici cel de la Loganul normal nu mi se pare ok... This post has been edited by Kits: 11 Sep 2007, 09:59 |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
La Cielo cred că e pneumatică acea comandă, ca și cele de la dirijarea aerului.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
DACA MAI INCEPE CINEVA UN FLAME ARE DE LA MINE BAN DIRECT!
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Acum singura intrebare care mi-o pun e daca va veni sau nu din primavara pe piata noastra masinuta asta pentru ca acum e o mica problema cu capacitatea de productie. Acum se fac 930 de masini pe zi si tot nu ajunge. In vest pentru un MCV se asteapta peste 2 luni de zile si bate spre 3. Au intarziat aparitia VAN-ului acolo tocmai sa poata acoperi cererea de MCV-uri. Acum ca mai vine si pick-up si hatchback-ul o sa fie mare deranj o perioada...
|
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Sincer daca as fi domnisoara as prefera Hatch-ul fata de Citroen C1, Toyota Auris sau Peugeot 107 care sunt cam scumpe spun eu.
This post has been edited by 2dor: 11 Sep 2007, 10:12 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt curios daca varianta fabricata de Dacia va avea acelasi interior sau daca se va ramane la interiorul vechi
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Masina este un progres real. Strict parerea mea este urmatoarea. Imi place mai mult Fabia II la prima vedere, dar din ce se vede in poze interiorul este sub cel de la Fabia II. Materialele folosite mostenesc Logan-ul, probabil si tabla este la fel de subtire si tratata anticoroziv pe genunchi. Mda. Am un prieten al carui Logan a facut in cateva zone rugina in puncte in 3 ani, in timp ce Fabia mea 2004 nu are si nici nu arata ca va rugini pe undeva, pt ca are caroseria integral galvanizata. Probabil ca un Sandero 1,6 MPI cu dotari decente va costa cat o Fabia II cu motor de 1,2 si 70 cp, adica vreo 11 000. Deci motor mai mare la o caroserie comparabila. Aici intervine alegerea fiecaruia, daca Fabia II mi se parea urata rau in poze, cand am vazut-o pe viu mi-am schimbat categoric parerea. Sandero mi se pare ca arata uratel in poze, oarecum disproportionat dar oricum mai bine ca Logan. Voi cumpara aceasta masina daca:
1) Va avea 4* Euroncap 2) Va avea caroseria integral galvanizata 3) Nu va mai avea servodirectia atat de asistata ca la Logan 4) Nu va mai avea franele atat de greu de dozat (cam violenta pedala pt gusturile mele) 5) Va avea materiale mai de calitate la plansa de bord 6) Nu o sa-i mai piuie semnalizatorul ![]() This post has been edited by Michidush: 11 Sep 2007, 10:20 |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place cum arata!
Si cred ca o sa fie un succes pe piata noastra! Doar sa nu se incalece la preturi cu Symbol, Clio3! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 11 Sep 2007, 11:15) Cred că glumești! Direcția la Logan nu e deloc atât de asistată, ai încercat un Megane II sau un Clio III? Acolo găsești direcție asistată, mult prea mult aș zice! nu, el n-a incercat decat fabia, asa ca-i normal ca-i cea mai buna si frumoasa masina din lume ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
narcis99 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 10 September 04 ![]() |
E un Clio 3 modificat putin ... specific stilului renault ... va fi probabil un "sandel" de pitesti
![]() This post has been edited by narcis99: 11 Sep 2007, 10:22 |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II Ambiente +
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Michidush - in coditiile astea, eu zic sa cauti dupa alta masina de pe acum
![]() A, si daca are 5* nu o cumperi, trebuie musai 4 ?? ![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De acord cu DFA, daca ti se pare asistata la Logan inseamna ca poate vrei o masina fara servo deloc... Ca daca si la Logan e prea "artificiala", pai la Megane II e playstation )
Oricum, Michidus si Solon, nu se va incaleca la preturi cu Clio 3 in nici un caz, poate cu Symbol... Cei de la Renault nu sunt prosti.. Stiu exact ce target are Dacia si stiu exact ce pret sa-i puna ca sa rupa piata la fel cum si restul modelelor (Logan, MCV, VAN, etc..) au rupt... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
narcis99 |
![]()
|
QUOTE(Michidush @ 11 Sep 2007, 11:12) 1) Va avea 4* Euroncap 2) Va avea caroseria integral galvanizata 3) Nu va mai avea servodirectia atat de asistata ca la Logan 4) Nu va mai avea franele atat de greu de dozat (cam violenta pedala pt gusturile mele) 5) Va avea materiale mai de calitate la plansa de bord 6) Nu o sa-i mai piuie semnalizatorul ![]() ..brr... cam multe vrei tu de la un renault ... 1) posibil sa aiba 4* 2) caroserie galvanizata poate in mileniul urmator ![]() 3) La logan e doar servodirectie .. si cred ca asa va fi si la asta 4)subiectiva treaba 5)grea problema cu "materiale de calitate" - m-as mira 6) nu fi carcotas ca mie imi placea la clio ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II Ambiente +
2007
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Da mai Ove...servodirectia la Astra ta mi se pare chiar un pic mai ferma ca la Fabia daca vrei.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
narcis99 |
![]()
|
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II Ambiente +
2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, Michidus si Solon, nu se va incaleca la preturi cu Clio 3 in nici un caz, poate cu Symbol... Cei de la Renault nu sunt prosti.. Stiu exact ce target are Dacia si stiu exact ce pret sa-i puna ca sa rupa piata la fel cum si restul modelelor (Logan, MCV, VAN, etc..) au rupt... [/quote] N-a zis nimeni ca-s prosti astia de la Renault! Oricum intai sa o vedem pe drumuri si sa vedem ce preturi apar! Mi se pare mie sau VAN-ul si MCV-ul nu prea au rupt gura targului? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
AngelDegan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 April 07 ![]() |
CRED ca seamana putin si cu Qasqai,sau cel putin asa as vrea,daca si Logan SUV o sa arate bine va fi viitoarea mea masina.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1,5dci
- hd 00 000 Normal
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Solon @ 11 Sep 2007, 10:30) Depinde care târg..., MCV-ul cel puțin în afară se vinde ca pâinea caldă! Iar Renault practic nu are capacități de producție care să satisfacă cererea uriașă de Logan (orice variantă) la nivel mondial. În Iran s-au comandat 85.000 bucăți în prima săptâmână de la lansare, adică producția pe un an de zile. În vest se așteaptă 2-3 luni până la sosirea mașinii și tu spui că "nu prea au rupt gura targului" ???? ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
Sandero arata destul debine, numai ca la Pitesti nu se va fabrica masina asta, ci una derivata din ea (dupa cum spune Renault), probabil mult mai apropiata de Logan decat de Clio (cum e Sandero).
Cei de la Renault nu sunt fraieri sa-si piarda din Clientii de Clio 3, caci o gramada din acestia ar prefera Sandero, mai ieftina cu 3.000-4.000 euro. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Iegzact!
PS. Pentru DFA This post has been edited by IRONICK: 11 Sep 2007, 10:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 11 Sep 2007, 10:26) Daca mai trecem pe lista si avertizorul de centura si centurile pirotehnice, cred ca va lua usor 4 stele...QUOTE(Kits @ 11 Sep 2007, 10:52) uite Ironick, diferente la bord ar mai fi: Ba este si alt design la aeratoarele laterale, grila de dezaburire geam lateral in zona oglinzilor fiind direct pe rotundul cilindrului aeratoarelor, este bordul mai drept in partea superioara.areratoarele sunt mai rotunjite pe margini si unde se unesc cu bordul, "capacul" indicatoarelor are aceeasi culoare cu bordul (ceea ce e foarte bine) daca nu o fi chiar dintr-o bucata. sa indraznim oare sa speram la un material cauciucat de o mai buna calitate la noul bord? QUOTE(Kits @ 11 Sep 2007, 10:52) un detaliu nasol ar fi chestia de recirculare aer: oare nu era mai frumos sa fie cu comanda electronica si sa-i fi pus un buton intre comutatorul de ventilatie si cel de caldura adica simetric cu cel de la aerul conditionat? Poate va intelege lumea ca Loganul/Dacia nu va face masini la nivelul Renault. Va face masini IEFTINE. Ma repet, aici lumea se tragea in fund sa puna AC sau servodirectie la Logan. As vrea eu sa vad cati din voi sunt dispusi sa dea 100 euro in plus ca sa aiba recircularea pe buton... Michidush, cumpara-ti altceva, ca tu vrei masina de la 11.000 euro in sus, nu de la 8.500 in jos. Legat de calitatea insonorizarii la S(f)an(tul)Dero (bine ca nu i-au zis SanPersil sau SanAriel), eu zic sa nu asteptati lucruri deosebite. Legat de pret, eu zic sa va asteptati spre pretul loganului sedan, nu fabulatiile lu' nu stiu care ziar de scandal. Tehnic, sandero este mai ieftin de fabricat decat 206. Ma indoiesc ca va fi la nivelul lui de pret (am luat ca referinta 206 pentru eu cred ca e cea mai ieftina masina de fabricat din gama sa). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ca idee:
- masina mai moderna, mai frumoasa, materiale (par) mai bune, imbinari si detalii mai frumoase - are in continuare carente puternice la design, daca o comparam cu masini din aceeasi clasa, dar produse de firme renumite. - nu s-a mai cautat chiar cu orice pret reducerea costurilor, ca exemple anumite repere: clante usi, manere, usa integrata in aripa, cum zice ironick, insa totusi sunt multiple elemente care sa scada pretul (vezi oglinzi esterioare). Mi se pare normal, totusi vor ca masina sa fie ieftina. Lucrurile micute aduna fiecare cateva zeci de euro in plus la pretul masinii. - PRETUL va fi marele avantaj sau dezavantaj al masinii. Daca pretul va fi la fel cu cel de la Logan berlina, la echipari similare eu zic ca va fi ok. Totusi, daca sa ajunge la 9000-10.000-11.000 ... deja vor fi probleme, nu prea mai merita, sunt multe alte masini in zona aia de pret, cu motoare mai moderne (inclusiv clio3). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 01:18 |