a inceput prison-break la pro tv, prison-break
![]() ![]() ![]() |
a inceput prison-break la pro tv, prison-break
Cocojambo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|||
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Eu cred torusi ca nu au omorat-o!A fost o inscenare!Nu e totul adevarat din ceea ce pare a fi!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
Sarah Wayne Callies , actrita ce interpreteaza personajul Dr. Sara nu s-a inteles cu producatorii serialului in legatura cu durata contractului pt sezonul 3.
ea a dorit un contract de 22 de episoade pe cand producatorii i-au oferit maxim 14. personajul Sara urma oricum sa fie scoasa din serial dupa 13-14 episoade, numai ca refuzul ei de a semna un contract de numai 13 episoade a dus la decizia de o elimina mult mai devreme si brutal din serial. mai multe detalii gasiti aici: http://community.tvguide.com/blog-entry/TV...usive/800024014 |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
mai bine asa...ca era prea fumos sa se termine cu vro 2 nunti...sucre-maricruz si sarah-maical
![]() p.s: am auzit ca doar Burrows ramane in viata ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Photo finish si Vamonos vor fi difuzate impreuna saptamana viitoare pentru cursivitate.. So...asteptam!
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
so...saptamana asta nu vedem prisonu?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
1.6 |
![]()
|
Nope!!!
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
au aparut 2 episoade azi!;)am vazut deja unul si abia astept s ail vad si pe celalalt!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru ep. 9 seria 3 am inteles ca asteptati pana ain ianuarie.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
1.6 |
![]()
|
mai precis pe 14!
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
a aparut sau nu? ca pe fox nu mai arata nimic si nici pe net nu e.... bine e cam devr pt net dar....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
maine o sa apara si pe trackere,asta seara s-a difuzat de catre fox
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce pot sa spun cum zisese cineva cu o pagina doua inainte si eu am vazut primele 2 sezoane si cate aparusera din sezonul 3 in vara in aproximativ 3 zile.e foarte captivant .Banuiesc ca va avea un succes destul de mare pentru cei care nu au avut ocazia sa il vada prin intermediul internetului.
De atata timp nu am mai vazut un episod nou...eu cel putin nu o sa mai continui sa vad nimic din el |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Cocojambo |
![]()
|
eu ma gandeam sa le las sa se mai stranga sa am ce face o noapte... dar e prea mare curiozitatea... nu ma pot abtine, in ep 9 am auzit ca evadeaza si il coopteaza si pe t-bag si gardianu ala belick....
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
probabil sezonul 3 va fi ultimul oricum
|
--------------------
Ford
focus
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Cocojambo |
![]()
|
ce a reinviat topicul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
QUOTE(Cocojambo @ 14 Jan 2008, 23:25) eu ma gandeam sa le las sa se mai stranga sa am ce face o noapte... dar e prea mare curiozitatea... nu ma pot abtine, in ep 9 am auzit ca evadeaza si il coopteaza si pe t-bag si gardianu ala belick.... ![]() si a inceput pe prostTV ![]() asa de incalzire..ca sa nu uitam de tot ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pe torrente a cautat cineva?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
si in final a aparut!
din ce in ce mai.... plictisitor, si se indreapta vertiginos catre genul sitcom... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
l-am vazut
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
Alexu7 |
![]()
|
acuma il iau
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
siru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 13 October 05 ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1,4 MPI
- AG-01-SYR
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Eu am vazut doar inceputul din prima serie. Parea interesant ca idee, insa foarte rapid am ajuns sa am impresia ca exagerau foarte mult.
Multe intreruperi pentru reclame. Dupa fiecare intrerupere din-asta parca reveneau cu o buna parte din introducere. Totul facut sa fie cat mai comercial. Actorii nu joaca stralucit. Aceleasi fete (fetze) care trebuie sa para cat mai cool. In final am ajuns la concluzia personala ca nu e nimic altceva decat o telenovela pentru barbati. Asa ca nu m-am mai uitat deloc. Insa repet, e doar parerea mea. Si tot parerea mea e ca ce-l mai bun serial ce s-a facut vreodata e Seinfeld. :-) |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
pt asta cel mai bine e sa il iei de pe net pt ca nu sunt reclame si intelegi perfect actiunea!
E un serial super! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() l-am vazuuut !! misto ![]() pe cand urmatorul episod? ![]() This post has been edited by Alexu7: 15 Jan 2008, 19:04 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
1.6 |
![]()
|
Si totusi.. ce general se duce, si o mai face si insotit doar de un singur soldat, sa salveze o persoana rapita. Au dat-o rau cu mucii in fasole.
|
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Alexu7 |
![]()
|
da corect
![]() si aia zici ca e nepoata nelegitima a lu James Bond scoate brisca de la catarama ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:34 |