releu semnalizare
![]() ![]() ![]() |
releu semnalizare
danut 69-71 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
|
||
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|||
davidut5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 9 July 09 From: Alexandria ![]() |
releul este facut destept. Orice s-ar strica pe traseul semnalizare releul nu mai face clant clant cum trebuie sau deloc
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
1991 wolfburg, 19e
- TR-01-LOW
|
|
mariusmoraru |
![]()
|
![]() Mauu Group: Members Posts: 84 Joined: 14 November 12 From: Tulcea ![]() |
buna ziua! unde gasesc releul semnalizare la dacia pick-up 1.9d?
eu am papuc diesel si un unchi de-al meu are tot papuc diesel, problema e ca la mine cand semnalizez se aude ticaitul ala ca la orice dacie, in schimb le el se aude exact ca la logan, este posibil ca eu sa am releu mecanic si el releu electronic? si daca am mecanic pot pune unul electronic, sa se auda ca la logan? si cum pot deosebi releul mecanic de cel electronic? This post has been edited by mariusmoraru: 21 Jul 2013, 14:49 |
--------------------
Dacia
pick up 1.9D
2004
- TL-92-MAU
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
unde pot gasi si eu un releu electronic de semnalizare? (ala gen piu-piu, bip bip etc)? multam
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:06 |