Termen livrare Solenza
![]() ![]() ![]() |
Termen livrare Solenza
Florinliviu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 11 April 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
cred ca o stiu. sta langa un cameleon.
Cumpar vopsea culoare albastru marin. vreau sa le-o duc celor de la pitesti sa-mi termine masina. Sau sa ma lase s-o vopsesc eu. Ca doar mi-am cumparat pensula noua. |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi sa n-ai surprize-surprize daca insisti sa o ai 'marin'.
![]() in alta ordine de idei, stupizii astia de la Dacia nu au produs nici macar un catalog ca lumea, sa poti vedea masina in intregime in culoarea reala... ca sa nu mai spun ca nici website nu au (desi stiu ca lucreaza din greu la o porcarie de website, am vazut 'embrionul' - arata ca gazeta de perete de odinioara...). oare peste cateva luni tot asa va fi? tot haosul asta?? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]()
|
|
treaba sta cam asa:
in urma zvonurilor auzite, cum ca Marin n-ar exista, am sunat la VC sa intreb daca e adevarat: SURPRIZA FRATILOR!!!!!!!!! ![]() VC mi-a confirmat ca NU EXISTA MARIN. Pai bine fratilor intreb, nu puteati sa ma anuntati si pe mine? pai nu-i treaba noastra zice, noi am informat dealerii. Ei trebuie sa va anunte pe voi. Sun la dealer si-l intreb: frate, te simti bine ca te anunt eu ca nu-mi puteti livra masina din cauza lui Marin, care nu exista? pai c-o fii c-o pati... zice, aveti 2 variante: sa va retrageti banii, sau sa va alegeti alta culoare. bobo, ti-am zis eu ca n-au decat o galeata de vopsea? |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
mi-am ridicat azi marinu' meu... intr-adevar momentan nu se mai vand solenze marin, nu se stie de ce, nu se stie pana cand;
ma mir ca mi-au adus-o?!?! si daca ar fi mare smecherie de culoare... ce o fi in capul lor; de fapt nu al lor ci ale celor de la policolor ca cica aia furnizeaza vopseaua.. saracii dacia isi fura injuraturi din cauza altor cretini... dar sa vedeti ce emotii am avut.. ajung acolo si era galagie mare; un tip supernervos si pe buna dreptate (parca ma vedeam pe mine cand ma anuntasera ca intarzie) isi cumparase tot un marin si cica nu-i mergea nimic la bord, nici un martor de nimic, moarta; i-au umblat in bord nimic.. era terminat; am luat-o la intrebari pe tipa de acolo, iulia; mi-a zis ca ori isi ia banii ori isi alege alta masina dar nu marin; acum ea nu prea era in apele ei nu-mi dau seama cat adevar e in aceaste afirmatii... deci am luat-o am mers cu ea un pic ca lipsisem de la serv. o gramada, asa ca prima impresie e OK; (io n-am condus supernova, ci o berlina veche din 94, deci pentru mine saltul e maricel); mai multe amanunte mai tarziu... de unde imi iau si eu niste antifurturi roti, capace, huse? ma refer convenabile ? carrefour? aa, am uitat sa va zic ca e o mica problemutza cu duza care stropeste parbrizul; batea mai mult pe partea soferului; i-am zis unuia sa mi-o indrepte dar nu acopera calumea partea dreapta...asta e primul minus sa zic asa.. doar o cheie are alarma, ceea ce mi se pare iar un minus... mi s-a parut ciudat si pentru moment am crezut ca nu functioneaza calumea, inchiderea centralizata... am inchis-o din interior si mi se parea ciudat ca usile se deschideau din interior; din ext. nu; iar in spate ca sa nu le deschizi nici din int. tre sa dai de un tamburus in jos; dupa logica mea daca o inchid ar trebui sa nu se deschida nici din int. nici din ext., ca de-aia am inchis-o?!?! in fine... pete, puncte, peticele de rugina n-am vazut; ce m-a surprins este urmatorul lucru (sper sa intelegeti ceva ca e mai greu de explicat): in dreptul portierelor din fata, la marginea de jos a caroseriei, la imbinarea unor table e doar un surub, desi sunt 2 gauri... am intrebat de si cica asa e.. pai bine atunci de ce sunt 2 gauri; la unele supernove am vazut 2 suruburi, nu stiu daca la toate... ti-o dau cu numai 2 l de benzina, iar mi se pare ciudat... toate astea sunt chestii minore, dar cum spunea cineva iti lasa un anumit gust... ce sa-i faci daca nu e concurenta.. una peste alta sunt incantat deocamdata... sa vedem mai departe.. |
-------------------- |
|
![]()
|
|
asa ca, f$tai pe VC, toti Marinii. Nu trebuie slabiti. Asa ceva nici in Congo nu patesti, daca vrei sa-ti cumperi o caruta. E cea mai mare bataie de joc.
Mi-au propus sa-mi aleg alta culoare si sa ma reasez cuminte la coada. O sa sun la opc sa intreb daca ma pot ajuta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alti obositi..... |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() pe ei, fratilor! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Tipic pentru Dacia si cu intirzierile si cu vopseaua, asta e, de parca i-a pus cineva sa zica ca-ti aduc masina intr-o saptamina. Si eu ma felicit ca nu m-am repezit asa din prima, sa vezi ce-o sa fie cu piesele cind o sa-nceapa problemele.....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
Florinliviu |
![]()
|
Bafta multa, Bobo, cu SLZ.
Intr-adevar arata ca lumea SLZ, cu toate ca acu' ca "vraja s-a mai destramat" ![]() Covorase, alea-alea n-ai putut lua din Floreasca? Eu am vazut covorasele vandute de Adras si nu-mi plac ca sunt cam de proasta calitate si in plus nu au forma exacta a locului unde tre' sa stea, asa ca stau cam aiurea. Antifurt roti monteaza Adras, ieftin da' nu stiu cat de bun. Mai scrie-ne ceva de ea, nu de alta da': 'combati bine' ![]() Pe curand 8) |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
merci...
hehe ieri m-am dat multisor cu slz... ce sa zic pentru mine e altceva, de la cutia pe roti numita berlina an 1994.... deci nemultumit nu sunt.. e drept ca tre sa fii atent la rahaturile astea mici, care nu sunt de calitate.. de ex. ieri mi s-a rupt o bucatica de plastic de la incuietoarea din spate de la usa, astfel incat nu mai puteam sa o inchid (clema aia de metal statea mai sus decat trebuia si nu mai dadea voie sa se inchida usa); am lipit-o dar nu-mi dau seama cat o sa tina.. cred ca a fost vina mea mai mult pentru ca m-am tot jucat la ea... alta problema ar fi ca atunci cand vreau sa scot cheia din contact nu iese usor, din prima.. as putea spune ca iese mai greut...ar trebui sa consult un service acum sau sa mai las ? alt. ex: capacele care acopera difuzoarele, ieri imi cazuse unul care nu era prinsa calumea; te chinui sa le pui, nu intra din prima, chestie de finisaj.. nu ma deranjeaza, dar le amintesc ca idee.. a vorbit sotia cu cunostinta aia a ei de la dacia si i-a spus de faza cu tipul ala de ieri care era supernervos ca nu-i mergea nimic la bord.. si ea a zis ca cica fura muncitorii la greu.. acum ma gandesc ca totusi o masina iesita din fabrica nu are voie sa apara cu asemenea defectiuni, deci poate a cautat scuze, dar oricum nu cred ca le inventa.. ca sa vezi de ce vor majorari salariale baietii.. mi-am luat covorase direct cand mi-am luat masina, uitasem.. mi-am luat ieri anitfurturi roti si capace... tre sa-mi iau huse... oricum ce sentiment ciudat am; pana acum ma bagam cu jaful meu pe peste tot... acum parca sunt incepator, am o frica... ca sa nu mai zic ca nu mai am dimensiunea gropilor; in berlina le simteam pe toate, adevaraciune, si eram super atent, dar la slz sunt destul de mult amortizate si am tendinta sa nu mai tin cont de santurile si craterele din bucuresti... chestie de obisnuinta, dar vi le zic ca idee... altfel as vrea sa ma sfatuiti in ceea ce priveste ingrijirea caroseriei, avand in vedere ca nu am garaj unde sa o tin; nu vreau sa o mai ia rugina ca pe berlina veche care era mai mult rugina decat tabla.. |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote altfel as vrea sa ma sfatuiti in ceea ce priveste ingrijirea caroseriei, avand in vedere ca nu am garaj unde sa o tin; nu vreau sa o mai ia rugina ca pe berlina veche care era mai mult rugina decat tabla..[/quote]
8) Deocamdata anul asta nar trebui sa te bagi la ea, dar daca vrei bagai ulei in praguri, lonjeroane, porbagaj da-i cu vaselina amestecata cu ulei in usi si cel mai important daca vrei sa-i dai un antifon parerea mea dai acum cat este noua ca sa prinda bine, eu asa am procedat cand am luat-o pe a mea si asa mi-a spus si cunostinta mea de la (Latin Efe). Salutare si ce pot sa-ti spun decat BAFTA ![]() ![]() ________________________ O zi buna DSN Confort |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Masinile straine au cel putin 10 ani garantie la caroserie. Acuma io nu stiu cat are SuperNova sau Solenza, da ar trebui oricum ca perioada de garantie la caroserie sa fie mai mare decat cea de garantie la toata masina. Asa ca io nu stiu ce sa zic, dar io unu nu incep sa fac pe DSN romanisme d-astea ca pe berlina, ca datu cu ulei pe la praguri, usi, etc. si murdarit masina si pe mine de vaselina si alte chestii d-astea misto. Totusi e o masina produsa in 2003, nu cred ca mai e cazu sa aplicam aceleasi metode de intretinere ca la daciile din 70.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
Bobo |
![]()
|
io habar nu am asa ca intreb...macar am intentie sa o ingrijesc...
alte pareri? |
-------------------- |
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Am auzit ca la unele modele Mercedes ofera garantie la caroserie de 30 (treizeci) de ani !!! Daca o fi adevarat nu stiu, dar e posibil....oricum insa e ENORM !
|
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Masinile straine au cel putin 10 ani garantie la caroserie. Acuma io nu stiu cat are SuperNova sau Solenza, da ar trebui oricum ca perioada de garantie la caroserie sa fie mai mare decat cea de garantie la toata masina. Asa ca io nu stiu ce sa zic, dar io unu nu incep sa fac pe DSN romanisme d-astea ca pe berlina, ca datu cu ulei pe la praguri, usi, etc. si murdarit masina si pe mine de vaselina si alte chestii d-astea misto. Totusi e o masina produsa in 2003, nu cred ca mai e cazu sa aplicam aceleasi metode de intretinere ca la daciile din 70. ![]() (Vezi ca sunt meseriasi,centre ca sa zic asa care-ti fac ei operatiile, metodele de intretinere si nu te jupoaie. Sper ca nu te-am deranjat cu textul, oricum scuze ___________________ Bafta voua tuturor si masinilor voastre si aveti grija de ele ![]() ![]() |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ah, nene Albert, una zicem alta intelegem. Ca si nenea celaltu Marty. Si io am un unchi la tara care are bultelie maron. Nu ma refream strict la dacia lu bunica-tu, ci, daca puteti sa intelegeti sensul unui mesaj si nu sa il interpretati mot a mot, la obiceiurile romanesti nepracticate nicaieri in lumea civilizata. Si fiindca se vede treaba ca tre sa explic bine-bine ce vreau sa zic o sa dezvolt putin. Bunicul unui prieten cand isi schimba uleiul la motor nu il arunca ci il pastra ca sa il puna la praguri, usi si pe unde se mai da. Ei bine io chestii ca asta si povete ca "Pune-i ulei in praguri si-o sa te tina o viata" nu le mai suport. Nu mai vreau sa-mi peticesc blugii intre craci, daca intelegeti ce vreau sa spun. Cand se strica iau altii, asa si Dacia asta n-am de gand s-o las mostenire la copii. Daca voi nu ganditi asa, treaba voastra, stiu ca mentalitatile se skimba greu. Cat despre tratamente cosmetice facute in servis, sunt sigur ca ele nu constau in a da cu vaselina in portbagaj. Sa nu confundam lucrurile, intre a-ti da cu un substante protectoare pe vopsea si a te zbengui cu vaselina, motorina, ulei si ce o mai folosi romanu, e cale lunga sa ne-ajunga...
PS. Albert, fara suparare, eu nu stiu ce studii ai tu, dar la faza cu apelativu "Maistre" ai sarit peste cal mult de tot. Si eu te pot jigni fara pic de efort, sa stii, dar deocamdata ma abtin. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
ashule, n-as fi scris nimic dar nu ma pot abtine, din solidaritate 100% cu tine. Culorile placute ale forumului nu sint suficiente pentru conservarea bunului simt. Sper sa inteleaga singur...
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
Marty, oh, chiar asa? Pe bune, chiar trebuie sa explic ca la grupa mijlocie la gradinita?! Tu nu ai zis, Albert a zis. Nu atasez citatu ca n-am kef, citeste si tu 5 posturi mai sus (nu cred ca e chiar 5, am zis 5 la plesneala, poate e vorba de al 7-lea post anterior, nu conteaza, am zis asa ca idee, ideile se transmit si prin interpretarea textului nu trebuie luat totul mot a mot - deci sa nu imi dai ca replica ca al cincilea post nu e al lui Albert, bine?). Bun, revin, tu ai fi putut sa vezi din primele doua propozitii ca io polemizez atat cu tine cat si cu Albert, iar cand am zis de ulei in praguri si alte alea puteai deduce ca m-am referit la ce-a spus Albert . Ce iti era adresat tie era treaba cu butelia. Adica nu prea avea legatura ce ai zis tu cu ce am zis io. Asta fiindca dacia bunicului tau e total neinteresanta in aceasta discutie. Un om rational ar fi putut deduce din ce am zis io ca io ma cert cu vechile obiceiuri romanesti aplicate in cele mai multe cazuri daciilor vechi, ca asta avea toata lumea. Io n-am nimik cu anu 70, habar n-am cum a fost productia de dacii in anu ala, o fi fost seceta si d-aia au iesit bune sau o fi avut bulan bunica'tu. Nu ma intereseaza. Io ma refeream la dacii vechi in general, cand am zis 70 simbolizam de fapt masina veche si naspa. Poftim, rectific, 82, asa e bine? Hai ca a fost o iarna grea atunci, nu cred c-a iesit prea buna recolta de dacii.
![]() ![]() ![]() PS. Gata, inchei subiectu, m-am enervat pentru simplu fapt ca va legati de chichite aberante in loc sa intelegeti miezu discutiei. Mai ramane sa imi ziceti ca obiceiurile asta cu ulei in praguri, pusa husa pe masina si pled (paturica) pe bancheta din spate nu existau inainte, au aparut de curand, de cand a aparut supernova. Inainte nu trebuia sa faci toate astea ca era tabla groasa si buna, vopseaua superrezistenta si tapiteria extraordinara. Sau chiar ai avut tu un cumnat care avea asa o dacie? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE altfel as vrea sa ma sfatuiti in ceea ce priveste ingrijirea caroseriei, avand in vedere ca nu am garaj unde sa o tin; nu vreau sa o mai ia rugina ca pe berlina veche care era mai mult rugina decat tabla.. In primul rind s-o folosesti sanatos, fara probleme! ![]() In al doilea rind MASINILE nu au nevoie de ingrijirea caroseriei, indiferent unde stau (cu exceptia unei grindine, dar asta iese din discutie). Daca tu consideri ca Solenza este MASINA, atunci NU ai nevoie de nimic altceva. Daca tu consideri ca Solenta este dacie ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
maddan |
![]()
|
:shock:
"masinile nu au nevoie de ingrijirea caroseriei"... :shock: pai de-aia sunt atatea n-spe sprayuri pe piata de ingrijit caroseria cand ti-o zgarie ala micu' a' lu' vecinu', sau cand se cacareaza acid trei vrabii, sau cand ti se umple de buburuze de la tei... sunt complet de acord - a te apuca sa-ti ungi masina cu ulei este o apucatura strict romaneasca (si eu n-as face asa ceva neam!), aparuta in urma a ani si ani de experienta comunista, in care omu' isi lua masina pe viata, si atunci trebuia sa o si ingrijeasca ca atare. un om normal isi ia o masina pe maximum 6-7 ani. dupa aceea, bye bye, se schimba generatia, cu banii luati de pe ea isi face avans la alta noua. or in astia 6-7 ani tabla ar trebui sa reziste. mai ales daca este curatata masina regulat, inclusiv pe dedesubt. am zis "un om normal". dar cine in Romania este normal, din punctul asta de vedere? un occidental nu isi cumpara masina. il doare fix undeva daca este 'proprietarul' masinii. de fapt, cam toti occidentalii detin maximum 50-60% din masina, apoi le expira leasingul si isi iau alta pe acelasi contract. de-aia nu ii vezi stand pe sub masini in parcare, cum fac romanasii nostri. cand om incepe sa gandim si noi la fel... ps. asta nu inseamna ca daca ai metodele tale de intretinere a masinii, sa nu le aplici ca se streseaza altii. nu-i normal sa faci asa ceva, insa daca e benefic pentru masina ta, si asta vrei tu, esti liber sa o faci. pps. nu va mai aprindeti atat de la niste... Dacii... este chiar hilar... ![]() |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Bobo |
![]()
|
scuze ca am cauzat polemici prea aprinse...
in nici un caz nu am luat-o pentru mai mult de 5 ani; maximum...numai ca mai auzeam in stanga si in dreapta sfaturi ca tre' sa-i dai cu ulei, etc, etc, si m-am gandit sa va intreb si pe voi, considerandu-va mai avizati... ideea era ca atunci cand o sa o vand sa nu o vand foarte prost din cauza tablariei... ok, atunci o sa stau linistit...hehe, dar de spalat pot s-o spal, nu?... kidding... faza ieri: o suna pe sotie de la dacia un tip; buna ziua, buna ziua, ca suntem de la dacia si ca va sunam sa va spunem in leg. cu termenul pe care vi l-am dat de 5-10 mai, ca stiti ... sotia nu intelegea ce vroia.. "ca stiti, pe 23 aprilie..." ; "ati sunat sa-mi spuneti ca mi-am ridicat masina ieri?" si a pufnit-o rasul.. atunci si-a dat si ala seama de ce tampenii spunea si a terminat cu "s-o stapaniti sanatosi"... te doare capul.... asta e de carcotashi... |
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Tare-as fi vrut sa primesc si eu un astfel de telefon :shock:
|
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
bobo, mai zi-ne, cum te simti in ea? cum se tine pe strada? ai?
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Bobo |
![]()
|
ce sa zic sunt multumit...ca tinuta de drum e ok, nu-mi troncane nimic (deocamdata.. hehe, incepuse ceva si ma speriasem, dar cand m-am uitat in torpedou aveam un gel de dus (spaga pentru gradinita) si m-am linistit), in special cand merg pe piatra cubica, ma inteleg cu fi-miu vorbind normal, deci zgomotele de afara sunt estompate, n-am fortat-o ca incerc sa respect indicatii din cartea tehnica, dar parca e un pic lenesa la demaraj.. poate gresesc pentru ca repet nu am fortat-o;... maine plec spre buzau si apoi miercuri spre turda si dupa o sapt. o sa spun mai multe...
alta faza: cand am ridicat-o de la showroom, si ii faceam o inspectie ochiometrica, l-am intrebat pe tipu de acolo daca are jurnalier, vedeam doar kilometrajul si ceasul; cica n-are; citesc in carte ca are...tre sa apesi pe tamburusul ala si iti dispare km si iti apare jurnalierul cu cati ai facut de cand ti l-ai resetat... ce sa mai zic... as vrea sa imi acopar in portbagaj tablele cu mocheta, cu ceva... ce ma sfatuiti...si firele alea in ce pielea mea sa le invelesc; sa le pun o banda izolatoare, nu? si inca ceva: pe dinauntrul hayonului, orificiile alea patrate in care se vad firele ar trebui sa fie acoperite; am vazut la dsn au o placut! o fi de aceeasi dimensiune? se gasesc? |
-------------------- |
|
Florinliviu |
![]()
|
Mi-e scarba sa-i sun, am sunat azi la VC si m-am certat cu ei 30 min cica 15 mai termen, deci masina aia nu-i a mea. Da-i in m--a!
![]() Mersi oricum :wink: |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
deci astia ajung sa va dea masinile la aproape DOUA LUNI dupa ce le-ati comandat?!!!!!! :shock: :shock: :shock:
io nu mai inteleg nimic. ALO, cei de la DACIA: CHIAR NU VA PASA???? |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Bobo |
![]()
|
ceva nou florin?
|
-------------------- |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
o solutie pentru diminuarea termenelor de livrare este reclamatia catre ANPC si direct la Dacia...
vezi topicul : http://www.dsn.as.ro/viewtopic.php?p=7777#7777 am atasat acolo un "formular" de reclamatie care a avut succes !! :!: "Cine are ochi sa vada" ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
Florinliviu |
![]()
|
Nimic nou. Mi-e scarba rau de tot de ei. Am sa sun totusi azi la VC. Ultima data cand am vorbit cu ei, pe 24 apr. mi-au zis ca termenu' masii ar fi pe 15 mai. Mi-au raspuns negativ la solicitarea unei masini pt. vacanta de Paste, fara a-mi da vreo explicatie, doar ca e negativ. Te trateaza cu curu' toti.
Bobo, cand pleci in Grecia? Ti-ai aranjat totul? Mai vorbim noi dupa ce te intorci. Masina zici ca-ti merge bine, ma bucur pt. tine. Mai scrie ceva impresii noi, daca mai ai. Am mai vazut un post, cred ca e al tau cu primii 1000 km, nu l-am citit inca. S-auzim de bine! ![]() |
-------------------- |
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
am impresia ca astia asambleaza masinile tot pe pile .... m-am dus la dealer acum o saptama si mi-a zis ca vine pe 4 mai. am fost azi si m-ia zis pe 22 mai. nu stiu de ce variaza ata termenul ala ... da uni si alti telefon si zic ..."fao paia'"
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:05 |