Help! Nu mai scap de gandaci!
![]() ![]() ![]() |
Help! Nu mai scap de gandaci!
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Daca gandacii tai ar fi citit "Talharul pedepsit" de Arghezi,acum erai curatat demult.
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
da, e corupt!!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
QUOTE(lord_wader @ 8 May 2010, 10:15) Foloseste metoda mea de la post-ul 137 si scapi sigur. 1fiola regent + 1 fiola fendona la 2 litrii de apa. Cred ca au trecut 2 ani si nu am mai vazut picior de gandac. This post has been edited by ianacosti: 9 May 2010, 12:55 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mda..acu le-a crescut aripi de la solutia aia..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io nu scap de furnici
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu sapun ai incercat?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
furnici, gandaci, sobolani? io zic sa va apucati sa-i strangeti, o sa fie la mare cautare printre pensionari.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
Am sa caut regent, chiar daca e mai dificil de gasit.
La mine vin de jos de la subsol, pe BLOC URCA si intra pe geam sau pe aerisiri, tzevi, aia de la parter au cretinizat ![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
lord_wader |
![]()
|
Nu am gasit Regent, am fost in spatele pietii la Nicolina unde erau 2-3 magazine de fito-etno-apico ETC
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Indiferent cum se numeste solutia, sau cat de eficienta este, daca au si vecinii gandaci nu faci mare lucru.
Daca au si vecinii, trebuie sa va uniti si sa faci o "stropeala" generala, altfel ii goniti de la unii la altii. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Depinde, pe alt forum i-a facut unu' praf cu doze criminale de Regent acum cativa ani, cred ca a reusit sa scape tot blocu' de gandaci.
In rest cam ai dreptate. Eu stiu ca aveam oroare in copilarie sa merg la matusa-mea in Bucuresti, te trezeai cu ei pe fata pur si simplu. Acasa cazuri izolate, mai apare prin baie cate unul. Am avut si eu intr-un an mai multe aparitii, si atunci am luat Regent, l-am diluat cu un litru de apa si l-am tinut pana acum vreun an. Dupa cinci ani sa-mi trag pedale, avea inca efect. Vara cand mai gaseam cate unu' in baie si n-apucam sa-l omor, dadeam pe jos si-l gaseam a doua zi mort. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
lord_wader |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 26 May 2010, 20:48) . Dupa cinci ani sa-mi trag pedale, avea inca efect. Vara cand mai gaseam cate unu' in baie si n-apucam sa-l omor, dadeam pe jos si-l gaseam a doua zi mort. Esti sigur ca era tot ala? ![]() Citisem pe un forum despre insecticide, culturi agricole, agronomie parca, ca la fiecare gandac observat in miscare probabil ca mai sunt 10 pe care nu-i vedem |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic ca era tot ala, pentru ca era la fel de mare. Dupa cum spuneam sunt prezente rare, anul asta unul am vazut prin baie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
N-am mai gasit de atunci.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Fraate la mine vara intr-o anumita perioada, parca iulie, ies gandacii dintr-un canal si urca pe bloc, si daca ai geamu` deschis intra in casa!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Urca si in perioada asta, stai linistit...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cu croncobaurii de sezon cum se descurca lumea?
Balcon deschis + usa balcon deschisa toata ziua, combinatie proasta. Pe la 3 noaptea mutam canapeaua sa prind un exemplar ce semana cu carabusii. Daca dau cu solutie pe tocul usii de la balcon se rezolva? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Intra si-ti mor in casa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma gandeam ca poate ii sperie mirosul si nu mai intra. Alte idei?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Plasa...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
eu am folosit o solutie "super killer"..si au mierlit-o toti....asta in cta...
in buc exista leac pt ei? ca astia ai naibii sunt destul de rezistenti vad..... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Pui plasa si aia e.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 7 Jun 2010, 17:44) Eu de obicei las usa deschisa...posibil sa-mi schimb obiceiurile, nu mai vreau sa mut canapeaua in toiul noptii. Pui plasa mobila la usa de la balcon si poate sa fie afara si razboiul stelelor in varianta insectoida.. Nu mai ai nici o treaba, nici macar cu tantarii... Si eu stau cu usa de la balcon deschisa permanent vara si nu am nici o treaba... E singura solutie.. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
happy |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 June 10 ![]() |
hey..voi incerca si eu neaparat cu reged, ca e grav d tot, la mine la fel, incepind cu primavara si sfirsind cu toamna tirzie se distreaza si se plimba in toata casa, sper ca Reged sa ajute, doar ca nu stiu cum sa aplic solutia, dupa ce am amestecat-o cu apa, ce-i fca? stropesc prin toata casa pe la pereti, colturi? cit de des?
si cine stie, oare cu ce se hranesc dinozaurii astia cu 40 d picioare, grosi cit un creion, si lungi de 6 cm? si ce pot sa-mi faca, ma musca, ce fac? ca nu inteleg d ce toti vin la mine in camera, din toata casa drumul lor e la mine, incep sa cred ca au o atractie fata de mine... intr-un an i-am gasit cuibul si mama mai lunga, cu siguranta de 10 cm si groasa cit 4 creioane care nu se misca, parca era o vaca care doar depune oua si se mandreste de succesele copkiilor! uff,..ii urasc, si ma si tem d ei:( deci, cum se aplica? |
--------------------
opel
astra
2005
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(happy @ 10 Jun 2010, 20:34) solutia, dupa ce am amestecat-o cu apa, ce-i fca? numa' sa n-o bei ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:24 |