Help! Nu mai scap de gandaci!
![]() ![]() ![]() |
Help! Nu mai scap de gandaci!
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(happy @ 10 Jun 2010, 20:34) groasa cit 4 creioane care nu se misca daca se misca creioanele, e mai groasa? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
am luat SUPER KILLER...7 lei sticla de 10ml..dizolvata la 1.25 l de apa...va dca merge si pt gandaci de bucuresti....dar ai naibii ce repede fug....traiasca regia....
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
gabybosss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 July 06 ![]() |
regent,otrava impotriva gandacilor (bun si contra capuselor la caini,inlocuitor frontline)2ml/fiola,15 ron/buc.(se vand cate 2 bucati)pentru comenzi mari se discuta pretul.0765250576 ![]() 12 Jun 2010, 16:59: regent,otrava impotriva gandacilor (bun si contra capuselor la caini,inlocuitor frontline)2ml/fiola,15 ron/buc.(se vand cate 2 bucati)pentru comenzi mari se discuta pretul.0765250576 This post has been edited by gabybosss: 12 Jun 2010, 15:59 Attached thumbnail(s) regent_new.JPG ( Size: 25.14k ) Number of downloads: 2742 regent_new.JPG ( Size: 25.14k ) Number of downloads: 2741 |
--------------------
logan
ambiance
2005
- b-56 ade
|
|
gabybosss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 July 06 ![]() |
regent,otrava impotriva gandacilor (bun si contra capuselor la caini,inlocuitor frontline)2ml/fiola,15 ron/bucata.(se vand cate 2 bucati)pentru comenzi mari se discuta pretul.0765250576 ![]() Attached thumbnail(s) regent_new.JPG ( Size: 25.14k ) Number of downloads: 2624 |
--------------------
logan
ambiance
2005
- b-56 ade
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am inteles din prima ca ai de vanzare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nenica, ma scol ca omu cu somnu-n ochi sa ma duc la buda, deschid usa, aprind lumina si instantaneu sar 3m in spate. Mi-a trecut si somnu si cheful de usurat. La fel de speriat ca si mine, un...animal...mare, maroniu cu picioare paroase alerga bezmetic cautand un loc unde sa se ascunda. Ghinion pentru el ca a intrat sub un adidas, mai mult ca strutul, trei sferturi din el era inca afara. Cum mi-a fost scarba sa-l aplatizez, am zis sa-l capturez. Unelte: un pahar de plastic si o foaie A4. Acum caut un borcan sa ii pot face niste poze.
Am vazut multe ganganii pana acum, am storcit la fel de multe, pe cateva le-am folosit chiar si la pescuit, dar jur ca animal asa de mare ca asta n-am mai vazut. PS: Cu ce-l hranesc? Luni ma duc la pescuit si nu as vrea sa moara pana atunci. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poooooozeeeee
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
firimituri de paine
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) 26062010246.jpg ( Size: 471.29k ) Number of downloads: 3010 26062010248.jpg ( Size: 358.68k ) Number of downloads: 2944 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ala e mare la tine? Sa vezi cand am gasit eu un miriapod de vreo 15 cm pe un perete. L-am executat cu o carte comunista de legislatie rutiera
![]() This post has been edited by kog: 27 Jun 2010, 13:32 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Fix un exemplar din asta am gasit eu atunci in sufragerie, de m-am apucat de mutat mobila in toiul noptii. Eu n-am mai apucat sa-i fac poza intreg ca l-am executat imediat ce am avut ocazia.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
E plin de d-astia in Mangalia, mai ales cand este foarte cald afara si noapte. Stau langa stalpii de iluminat; sunt cu zecile, daca nu chiar cu sutele. Si mai sunt unii ~ la fel ca astia, doar ca-s mai "subtiri" si zboara...
This post has been edited by Iulikk: 27 Jun 2010, 20:26 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tataieb12 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 27 January 09 From: buzau ![]() |
baiatu ala din poze , animalu din pahar este un cacalac si cred ca acum in aceasta perioada se imperecheaza pentru ca eu azi 29.06 ora 1.31 am am omorat doi indivizi si la unu a ramas dupa storceala un ousor care a fost presat si ala . acum vreo saptamana a omorat si mama doi , deci ce mama dra_u facem cu ei cu ce ai omoram
|
--------------------
dacia // renault
logan // megan
2005 % 1.6mpi // 1.6 16v dopat gepelizat
- fast & furious
|
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Este o reteta mult mai interesanta,ecologica
![]() ![]() ![]() |
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Daca trebuie si room-service de-acuma...duca-se la restaurant direct, ce-i la mine acasa?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
coolerro |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 July 10 ![]() |
pe mare mai exista o metoda....asta am invatat-o de la un bucatar italian: praf de copt sau bicarbonat si ...ceva apetisant pentru carcalac. italianul folosea paine,lapte,zahar. le amesteca pe toate pana iesea o pasta moale si punea pe bucatele mici de foaie de hartie. erau valabile doar pana a doua zi, cand se uscau si trebuiau puse altele. dupa ce mananca scarba se umfla si ...moare pe unde apuca. a decimat ala "valuri"... spray-urile aveau doar un efect imediat. dupa u timp carcalacul incepea din nou sa miste
![]() |
--------------------
audi
audi 80
97
|
|
Istvandame |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 July 10 ![]() |
Ce tre sa stiti despre gandaci (si insecte in general)
-gandacii de bucatarie rezista exploziei bombelor atomice asa ca nu incercati sa omorati tantarul cu tunul. It is popularly suggested that cockroaches will "inherit the earth" if humanity destroys itself in a nuclear war. -gandacii (si insectele in general) au nevoie de o suma a temperaturilor ca sa se inmulteasca de aia apar mai des vara-toamna( ei nu isi clocesc ouale) -iarna de obicei se ascund in sol sau spatii adapostite de frig unde ierneaza - gandacii se hranesc cu resturi de mancare(nu mancati in camere, iar dupa mancare in bucatarie pe jos sa fie luna){unele specii rezista chiar si o luna fara mancare} - intradevar cand se fac lucrari la canalizare se refugiaza in cladirile alaturate - rezista in apa max 30-45 de minute Daune provocate de gandaci - pot transmite pasiv microbi de pe suprafata corpului lor prin contact direct sau indirect incluzand cele periculoase pentru oameni si sa demonstrat ca au lgatura cu reactii alergice la oameni pot provoca astmul Combatere - orice inscticid de pe piata care adresat special insectelor taratoare cu conditia sa fie aplicat altrnativ cu alt insecticid care are in compozitie o substanta activa diferita de cea din primul insecticide. Explicatia- insectele se inmultesc rapid deci isi formeaza rezistnta la o anumita substanta ex. din 100 de gandaci stropiti cu insecticid aproximativ 99 mor, e destul 1 individ care rezista substantei sa isi transmita gena urmasilor care apar in cateva zile. Ceva in genul lui Blade, nascut ziua. Mai multe pe http://en.wikipedia.org/wiki/Cockroach SPOR |
--------------------
vw
Golf
1992 cl
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uite-l și p'ăsta care nu putea dormi liniștit până nu s-a înregistrat!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu putea, ca se suiau gindacii pe el.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ala pare mai mult a greiere.... sau poate camera nu are culori f exacte
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E un carcalac(shvab) adolescent. Am si io de vreo doi ani cand in blocul vecin au schimbat conductele. Colonia de ET s-a refugiat in curte si in blocul unde stau. Singura metoda eficienta de starpire e cu papucu` dar trebe sa ai forhand rapid ca astia sunt corciti cu Carl Lewis
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si sa fie serviciul si asul !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corect!
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
inspektah |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 26 February 07 ![]() |
solutii bune pt gandaci sunt urmatoarele: sanitox 21ce, taifun, tetracip zapi, superkiller folosite in jumatate litru apa . regentul de pe piata e teapa nu cumparati , nu contine fipronil !!!!!!!!!!!!
|
--------------------
duster
1.5 dci 110
laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
Eu am folosit REGENT la servici, si si-a facut treaba.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu mai stau cu geamul deschis, si mi s-a urcat pe perdea o calugarita verde.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o dadeai afara, fara sa o strici. Nu de alta, da' nu e otravitoare, in schimb e insectivora, mananca alte insecte...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
tribunul |
![]()
|
Cu patentul.....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:49 |