Help! Nu mai scap de gandaci!
![]() ![]() ![]() |
Help! Nu mai scap de gandaci!
Andrei_B |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1999
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
probabil s`a mutat
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
subiectul e intotdeauna actual.
dupa ceva terapii cu Regent gindacii mei (si ai vecinilor, se pare ca ii impartim) au devenit imuni. Celelalte chestii sunt frectie la picior. Am auzit de o chestie, Globol? O fi buna la ceva. Sunt dispus sa incerc orice, atit timp cit nu afecteaza copii. Parca prea am dat cu chimicale si nu se stie niciodata. p.s. apropo sarea are vreun efect (daca pun pe la colturi? sau e mit)? This post has been edited by mihail75: 31 Oct 2007, 22:23 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu cu Regent am facut treaba buna, am fost multumit.
Nici nu mai vreau sa aud de Raid si alte deodorante de dat gandacii la subrat. Decat sa cumparati dintr-astea, mai bine va cumparati o iguana si o mai si prajiti la gratar dupa ce va scapa de gandaci. ![]() Probleme cu gandacii aveam la ai mei parinti acasa, la mine acasa nu ma viziteaza, ca ar muri de foame. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 31 Oct 2007, 23:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Raul trebuie taiat din radacina. Degeaba dati cu otravuri, daca altii vin in vizita, de la vecini, la singurul vostru gandac. Trebuie taiata orice cale de acces- si credeti-ma ca pot veni pe oriunde -tevi, doze electrice, crapaturi- Apoi va puteti lupta cu co-locatarii dezlantuind razboiul chimic si bacteriologic, pentru ca nu mai primesc intariri din spatele frontului, liniile de aprovizionare fiind taiate....
![]() ![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
huh? iguane & shit...invatati sa traiti in pace si comuniune...daca nu...eu cu regent am scapat...pus pe paine intr-un capac mic de borcan si-a facut efectul
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Subscriu la Regent. Am si acum intr-o sticla diluat de vreo 3 ani, si-si face efectul ca am mai dat de cate un "individ" prin baie si l-am stropit iar a doua zi era cu cracii in sus si sufletu'-n raiul gandacilor. Bine eu nici n-am avut probleme asa drastice, doar aparitii sporadice, dar am preferat din start sa limitez expunerea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In lupta cu partizanii -insecta e singura solutie
![]() flammenwerfer_35_2.gif ( Size: 47.8k ) Number of downloads: 2248 dar la urma trebuie sa soliciti un mic ajutorcease_fireman.jpg ( Size: 18.29k ) Number of downloads: 2232 Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Degeaba, asta a fost cel mai tare ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
Regent asta e toxic?(vaporii) sau doar prin inghitire devine toxic?
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Normal ca e toxic, insa folosit cum trebuie nici macar miros nu are. Efect insa cel putin la astia care-si mai fac aparitia prin scurgerea de la baie, are, cu varf si indesat.
Un topic asemanator aici. Poate gasiti solutii pe care sa nu le fi discutat pe aici. ![]() This post has been edited by Merced: 1 Nov 2007, 20:53 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
apropos de baie, doame ajuta ca acu, dupa renovarea de acu vreo 2-3 ani am scapat de ei dar n-o sa uit in viatza mea cand m-am dus la baie noaptea, eram la bunici, si am auzit ca trozneste ceva sub picioare.... cand sa aprind lumina am crezut ca mi se taie...
era patura!!!! multi si rosii, veneau cu intariri din subsol. scapai pana la urma de ei cu dezinsesctie totala in bloc si subsol, amenajare cu reparat de capraturi, faianta, etc... mai apasre si acu, rar, cate unu, cred ca mai vine pe ghena de gunoi, dar ia un K300 in bot de nu se vede... ii rupe asta. |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Am vazut ca topicul nu a mai fost vizitat si sper sa imi dati si mie cateva raspunsuri fiindca am vazut ca sunteti prompti.
Dupa renovarea camerei mele m-am pricopsit cu niste fiinte pe care le (iubesc...da..pe dracu) urasc si anume niste gandaci...care si zboara (nu stiu daca sunt niste gandaci dar sunt niste insecte scarboase) Timp de 2 saptamani am crezut ca e un caz izolat..si a aparut singur dar apoi numarul lor/zi crestea. Azi veneau 2 si maine veneau 4. Prima data am crezut ca vin de afara...din pomii din fata geamului. (nu a fost asa) A 2-a oara am crezut ca vin din pamantul florilor (nici de acolo) Pana am observat ca ei ies dintr-o mica gaurica din tavanul de polistiren. CU CE POT SA II STARPESC? ![]() Ca sa elimin orice aparitie ulterioara cu ce pot sa previn acest lucru? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Incearca Regentul de care zic colegii, eu am folosit cu succces o solutie destinata pentru gandacii colorado (acei gandaci care mananca frunzele de cartofi), s-ar putea sa fie una si aceeasi cu Regent nu ii mai stiu numele. Era ambalata in fiole si costa atunci 10000 rol. Am gasit la chioscurile care vindeau tot felul de seminte agricole. Acum nu stiu daca avem asemenea gandaci in blocul in care stam, insa stau la ultimul etaj si cand am renovat am dat o atentie foarte mare tutror colturilor si gaurilor prin care trec conductele de la un apartament la altul, cele ale coloanelor de apa.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
solutie de gandaci de colorado am folosit si eu. am stropit pe la marginea camerei, sa intre sub parchet. au disparut, plus ca a avut efect pe termen lung. cam un an de zile mai gaseam cate unul mort pe langa geam. si io mi-am batut capul pe unde vin, ca sa constat ca veneau pe... geam. cum naiba urcau zidul nu stiu. oricum, sa stau numai cu geamul inchis nu puteam. nu dati pe pereti, am stropit eu ce seringa pe un perete si chiar si dupa ce am varuit se cunostea cum am stropit.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
O sa incerc...de fapt o sa ii spun mamei fiindca am 15 ani
![]() Multumesc mult pentru sfaturi....sunteti oameni seriosi! |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
De ce razi?
![]() Vreau sa zic ca pur si simplu m-au exasperat. Mai ales ca sunt si aranhnofob. Daca nu as sta la bloc as cumpara un aruncator de flacari ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(madalina @ 1 Nov 2004, 16:28) Nu sunt obisnuitii gandaci de bucatarie, ci niste chestii maronii-rosiatice, groase cam cat un creion obisnuit, foarte lungi si cu multe picioare. cate picioare? asa? GANDACII DE BUCATARIE AU MEMORIE.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
prajiti sau gatiti?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cred ca fierti lasa(nu pierzi) si zeama aia galbuie ce iese cand ii strivesti.
![]() pam_fa10.jpg This post has been edited by logan1.5dci: 15 Feb 2009, 14:56 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
eu am probleme in bucatarie (stau la parter) vin furnici si nu stiu de unde. ceva idei cum sa scap de ele?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bogdan_90 @ 15 Feb 2009, 14:58) eu am probleme in bucatarie (stau la parter) vin furnici si nu stiu de unde. de afara. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
si iarna? ca vin si iarna si nu prea am vazut iarna furnici.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Iarna se baga la blat in apartamentele de la parter. D-aia nu le vezi!
QUOTE(Cris_Kgs @ 15 Feb 2009, 10:31) ...PANA ACUM AM DAT CU DEODORANT IN EI SI AM VAZUT CA NU SUNT FOARTE REZISTENTI. Ca sa elimin orice aparitie ulterioara cu ce pot sa previn acest lucru? ![]() ![]() Incearca cu unul mai scump! Eventual cu un parfum de soi. ![]() Succese! ![]() This post has been edited by koldun: 15 Feb 2009, 18:09 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:42 |