Adio,dar raman cu voi, pentru totdeauna(prima iubire nu se uita niciodata)
![]() ![]() ![]() |
Adio,dar raman cu voi, pentru totdeauna(prima iubire nu se uita niciodata)
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Deci nu vreti TeDeIu?
Nu vedeti ca e "2fast4u(s)" ? Sunt destui pomi si stalpi si pt. TeDeIu, lasati`l ca e prea traumatizat. Apropo, nu e "in the club". Pacat ca masina nu`l face pe om. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Nu-l face din pacate dar il caracterizeaza in mod sigur.
Aly cu dor, nu m-am adresat tie. Te bagi ca musca-n ........ Suma miserupismelor ![]() Spre informarea ta. Eu nu fac logane, nu fac liniute cu logane si ma las depasit de idiotii care tin cu orice pret sa mearga in fata mea. Asa ca mai termina cu insinuarile tale deplasate. Nu esti nici macar haios. Incepi sa-ti conturezi profilul unui adevarat frustrat. Termina odata. This post has been edited by TheFastOne: 14 Sep 2007, 22:19 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
Daca ar fi sa ma iau dupa "caracterizare" atunci multi sunt vai de mama lor.. Nu au bani nici de mers la buda da' au tedei dom'le... Sunt altii care au masini mai bune ca VW-urile si nu se dau mari soferi ... Pentru aia am tot respectul.Insa pentru ratati si increzuti... bleach... A lor sa fie pomii si stalpii de pe margine..
Suma respectelor pentru cei care isi stiu limitele si nu uita de unde au plecat.. Alydor L.E. Te contrazici singur baietas,,, Frustrat esti TU. Crezi ca ai pus coada la cireasa daca conduci un tedei? Vax albina.. Daca nu termin ce o sa faci? O sa plangi? O sa ma spui la mamica si la taticu? Eu zic sa mergi sa te controlezi la bibilica ca sigur ai ceva... Spre cultura ta in afara de Golanu' din dotare mai conduc si un Pejo 206... Dar asta nu inseamna ca ii privesc cu scarba pe ceilalti participanti la trafic, ca deh.. am masina straina. This post has been edited by Alydor: 14 Sep 2007, 22:28 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Toata prostia asta cu soferia a plecat de la afirmatia mea cum ca am schimbat o gramada de piese la gunoiu ala de solnita, la care toti au tras concluzia, stupida de altfel, cum ca nu as sti sa conduc. La care replica mea a fost si este urmatoarea: Fara falsa modestie pot sa afirm ca sunt un bun sofer avand in vedere ca nu am produs si nu am fost implicat in vreun accident rutier. Conduc de la 12 ani, evident nu pe drumuri publice. Am avut 2 dacii, o supernova si o solenza inainte sa am golfu.
Trebuie sa recunosti ca daca altii te-ar fi acuzat ca esti sofer prost la fel ai fi reactionat. Adica se stie ce gunoi de masina e solenza da totusi e mai bine sa acuzam pe cineva ca este sofer prost decat sa recunoastem ca masina slaba calitativ. Suma ce vreti voi. Za fast one ![]() 14 Sep 2007, 22:34: "Spre cultura ta in afara de Golanu' din dotare mai conduc si un Pejo 206..." Nu poti fii si tu serios nici doua minute ? Pai ce pejou 206 e masina ? Cred ca e sub golan mult ![]() This post has been edited by TheFastOne: 14 Sep 2007, 22:34 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Alydor |
![]()
|
Hai ca ai dat cu mucii in fasole...Da' ce e frate??? Pretul, confortul si dotarile sunt peste logan. Ce e pejo 206 daca nu e masina? Storcator de rufe? Offfffffff viata mea... greu e cu unii...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 15 Sep 2007, 18:51 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
TheFastOne |
![]()
|
Inchei polemica prin a spune ca avem la firma un pejo 206 care la nici 80 de mii de km a supt deja peste 2 mii de euro pentru reparatii mecanice si tot troncane ca o caruta. Nu mai zic de greierasii de la interior care se inmultesc pe zi ce trece. Care mai de care canta mai tare. O fi fost vreun rebut
![]() ![]() Am incheiat oficial orice fel de polemica cu tine. Hai sa fim sanatosi ! |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Oameni buni... i-ati facut praf topicul omului... nu deschideti mai bine unul separat, Alydor vs. TheFastOne?...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Obiectiile mele erau vizavi de dotarile alese de colegul nostru. Se putea ceva mai bine cu o mica diferenta de bani
![]() @xcss, am incheiat. Ii doresc colegului multi kilometri fara probleme cu noua masina si ii astept impresiile pe vwforum ![]() This post has been edited by TheFastOne: 14 Sep 2007, 22:46 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
xcss |
![]()
|
Asa vezi
![]() |
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Sorry de off-topic. Tot incerc sa-mi pun si eu o poza in dreptul nick-ului. Am facut upload dar se pare ca tot nu vrea. E vreun secret ?
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
xcss |
![]()
|
"Uploaded avatars from your computer must be no larger than 50 KB.
The following file types are allowed: gif,jpg,jpeg,png" |
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Da, am citit si eu. Culmea e ca are sub 50 k, este si jpg, si are si rezolutie subt 100x100. Nu stiu de ce nu vrea.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
inchide si deschide iar...mi s-a intimplat si mie sa reactioneze mai greu
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Working. Multumesc de sfaturi
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 14 Sep 2007, 23:59) Da, am citit si eu. Culmea e ca are sub 50 k, este si jpg, si are si rezolutie subt 100x100. Nu stiu de ce nu vrea. Pai daca era Logan o primea din prima...asa pt TDI trebuie analizata inainte...poate ai bifat optiunea aia cu cine o conduce si sunt niste filtre speciale... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 14 Sep 2007, 22:33) afirmatia mea cum ca am schimbat o gramada de piese la gunoiu ala de solnita, la care toti au tras concluzia, stupida de altfel, cum ca nu as sti sa conduc Si zici ca nu conduci prost? ![]() Daca aveai 1310 schimbai 'masini' (am pus ghilimele ca sa nu te insult), nu piese. ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 15 Sep 2007, 18:24 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai se cam umfla pipota pe cate unii si asteapta sa il proclame ca fiind micul zeu TDI. Sau o fi masochism. Adevarul sta cam asa: TDI-uri motoare bune, UNII posesori sucks...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(zanga @ 15 Sep 2007, 18:42) Pe www.daciaclub.ro dai un clik si esti membru intr-o secunda si daca nu bati campii poti posta pana la adanci batranete.Pe celelalte forumuri e greu de intrat ca trebuie sa ti se faca mai intai o vivisectie fara anestezie si daca te doare si nu suporti te transformi brusc in TheFastOne. |
--------------------
a
b
c
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
QUOTE(OAP @ 15 Sep 2007, 19:06) Din contra TDI: motoare proaste , majoritatea posesorilor sucks... "se faca mai intai o vivisectie fara anestezie si daca te doare si nu suporti te transformi brusc in TheFastOne." vruum , vruuumm! tii tiit ! This post has been edited by LemonDemon: 15 Sep 2007, 20:55 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Demonul lamaie e daltonist evident.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Colegi, lasa-ti-l pe TheFastOne, nu-l mai atacati, ca poate de asta scrie si omul una si alta. Sa incheiem cu atacurile, fiecare are masina pe care si-o permite si care ii place. Faptul ca posesori de motoare TDI sunt infumurati e folclor, asta se poate spune si de unii posesori de Logan, care au facut pasul de la 1300 din '80, sau de posesorii de Bmw, etc etc. Totul depinde de om, de bunul simt.
Personal nu mi-as permite sa imi bat joc de altul ca are o masina mai slaba. Poate unii nu au primit bani gramada de la parinti. De asemenea nu trebuie blamat cineva care are masina mai buna, poate omul a muncit pentru ea si a facut sacrificii. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 15 Sep 2007, 22:59) Colegi, lasa-ti-l pe TheFastOne, nu-l mai atacati, Pai nu l-am atacat. L-am invitat si la o bere , da o zis ca nu-i place compania unor posesori de dci ![]() |
--------------------
.
.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Am zis ca nu mi-ar face placerea unora dintre voi dar poate trec peste acest fapt. Ma rog, daca chiar insistati...o sa vin
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari pentru reconciliere, distractie placuta la bere... fara alcool
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TheFastOne |
![]()
|
I will come. Nu promit dar incerc. E o perioada cam nasoala acum, am un bun prieten care se insoara in noiembrie si il mai ajut si eu cu una cu alta
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:05 |