Trafic fara semafoare in Germania, Fiecare se descurca cum poate
![]() ![]() ![]() |
Trafic fara semafoare in Germania, Fiecare se descurca cum poate
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tinand cont ca au foarte multe sensuri giratorii, nu cred ca le va fi foarte greu...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la noi s-o aplice incepand cu stefan cel mare
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si sa va vad pe toti cum veti astepta ca fiecare pieton sa treaca cum il taie capul pe zebra (unde nu mai e spatiu comun ci e spatiul pietonului!) si se va sta mai mult decat se va merge (atunci nu va mai fi problema ca nu se misca cum trebuie masinile)
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Spatiul pietonului nu exista, ci doar spatiu comun, adica fiecare trebuie sa fie atent sau responsabil pentru actiunile lui...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.244 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
o idee excelenta de altfel... daca mergi doar pe drumurile cu prioritate
![]() Astfel incat toti vor incerca sa circule pe drumuri cu prioritate...problema cum ajungi pe ele...dar nu e o idee asa proasta. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu stiu de ce, dar in Bucuresti in mai toate intersectiile in care se mai intampla sa nu mearga semafoarele ... se circula mai fluent decat atunci cand culorile functioneaza. ... Cel putin impresia asta o am ...
This post has been edited by ssilviu: 14 Sep 2007, 09:31 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Nu stiu in Bucuresti, dar in Brasov acum doua zile s-a luat curentul pe vreo 4 cvartale, si au picat toate semafoarele din zona (pe langa Cinema Patria). A fost un infern sa ies de acolo. Eu nu inteleg cum pot intra oamenii in intersectie daca vad ca nu au unde sa inainteze. Sindromul de turma e atotprezent. Deci cam rarut cu fluidizarea cand fiecare nu vede decat c*rul masinii din fata si nu e atent la altceva... ce sa mai zic de bun simt si amabilitate...astea sunt la alt nivel...inca n-am ajuns acolo
|
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
SI in cluj se pun cu titlu experimental tot felul de sensuri giratorii. Unele merg bine altele, desi is la fel, genereaza tamponari multe. Dar pun pariu ca daca bordura ar delimita bine cercul de la sensul giratoriu si nu ar permite sa tai drept sensul trecand pe alta banda, implicit pe un participant la trafic, treaba ar merge bine.
Pentru cunoscatori: sensul giratoriu de la capatul variantei Zorilor-Manastur, din punctul meu de vedere este o mana cereasca. Mai ales daca elimina ca lumea craterul ala cum mergi catre deal. In schimb noul sens giratoriu din Zorilor de langa Soclu, ala e dezastru. Era sa ma ia oameni din plin pe acolo. Altdata am scapat la mustata, dar omul din spatele meu NU (de 2 ori deja am patit asa, bine .... era cascat si ala din spate, treaba lui). Eu salut o asemenea reforma. Semafoarele sunt una din cele mai perimate sisteme din circulatia rutiera. Sunt generatoare de ambuteiaje, pentru unii da impresia ca ar avea valoare si se bazeaza pe culoarea verde cu o doza maxima de naivitate, pe cand, in acelasi timp pentru altii culoarea rosie are aceasi valoare ca si rahatul de pasare proaspat picat pe mijlocul parbrizului. Si uite asa, nimeni nu e responsabil, si ciocnim masinile mai ceva ca ouale de pasti. Si se mai si moare din asta.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Un trick misto ar fi sa nu mai existe posibilitatea sa mergi inainte sau sa faci stanga in intersectii, asa cum am vazut in Egipt. La intersectiile in forma de + de strazi "egale" era un giratoriu, daca era intersectie in forma de T, nu puteai sa mergi inainte decat pe partea superioara a T-ului, venind din dreapta. Restul faceau dreapta si apoi U-turn. La intersectiile in forma de + cu un drum fara prioritate, pe drumul principal puteai sa mergi inainte, ala secundar avea obligatoriu la dreapta si U-turn. Cam astea sunt cazurile intalnite pe strazi. ZERO facut la stanga si intersectat cu altii.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pe sustinatorii giratoriilor ii rog sa se plimbe un pic prin Timisoara, pe la Piata Marasti si Punctele Cardinale.
Eu nu zic ca nu-s bune, dar pentru trafic moderat. Pentru trafic aglomerat, semafoarele sunt mai bune. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Stirea nu mai e chiar noua. Pentru discutii rog folositi topicul similar de la cafenea.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:27 |