mici probleme dezaburire luneta?
![]() ![]() ![]() |
mici probleme dezaburire luneta?
Alexx77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 11 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007-1.5 DCI-70cp
- XX-07-wyc
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu prea am inteles ... Asociezi cativa stropi de apa cu scartieturi ale lunetei?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
La o singura variata, care ai dat-o tu, eu sa zicem ca nu bifez, tu cum iti dai seama?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Alexx77 @ 7 Jan 2008, 21:33) Aceasta mica problema incerc sa o asociez si cu niste scartiieturi venite din spate cred ca tot din aceeasi zona,scartiieturi care se aud numai in mers. Scartieturile respective nu cumva sunt de la gheata stransa la baza lunetei? De obicei se face un pod de gheata intre portbagaj si luneta. Daca se topeste gheata de la suprafata portbagajului ramane totusi pe sub portbagaj, gheata care nu se vede la prima strigare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:37 |