Se incalzeste motoru rau
![]() ![]() ![]() |
Se incalzeste motoru rau
mafiozzo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
|
||
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|||
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ai gasit antigel la picioarele pasagerului s-a stricat caloriferul , si trebuie schimbat, asa ceva am patit si eu in iarna si a fost singura solutie. la fel completam cu antigel si pierdea, pana la urma am fost in service si l-am schimbat, vre-o 240 de ron cu totul.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Schimba si termostatul.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
Dar se poate din cauza asta sa afecteze si trasul motorului ?:| din cauza asta se si incalzeste?
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Se poate orice când motorul este supraîncălzit.
Schimbă termostatul, caloriferul, antigelul (să fie la concentrația corespunzătoare) și citește ce s-a mai scris pe aici. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:36 |