Hota bucatarie - pro si contra
![]() ![]() ![]() |
Hota bucatarie - pro si contra
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa mor eu daca nu-i bagam o mortaciune pe burlanul hotei. Pe bune... ii bagam un sobolan mort, ceva, niste materii fecale....
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
io zic sa schimbati numele topicului in bancuri....,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() syl, monteza scurgerea de la WC in burlanul hotei.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
deci pana la urma sunt o gramada de tevi.,.. inutile aparent cu care se mai leaga unu altu.. macar nu spargem pereti..
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Acum nu prea am de lucru si am citit si eu discutiile voastre.
Inafara de faptul ca am inceput sa rad ca prostul de se uitau colegii la mine, uite ce vesel e asta de lucreaza, am o nedumeriere: de ce se pune filtrul la hota care da afara? sa nu polueze aerul din spatele blocului? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 5 Aug 2005, 15:42) ..... am o nedumeriere: de ce se pune filtrul la hota care da afara? sa nu polueze aerul din spatele blocului? Este un filtru montat la "admisie", nu la "evacuare". Si rolul lui este de a stopa aburii incarcati cu grasime, care altfel ar condensa pe palele turbinei, pe tubulatura de evacuare, etc. Exista 2 tipuri de filtre: unele textile, ca o pasla, altele metalice. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Discutia asta imi aminteste de hota mea capabila de 3 mil care trebuia sa aiba evacuare pe burlan dar ptr ca n-am avut un meserias s a ne dea gaura repede si bine (ce kinky suna
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
e bine sa aiba un filtru de material textil, pt ca sa nu intre in turbina si pe tubuiatura vapori de ulei, pt ca se incarca si acolo nu mai poti sa o speli, iar filtrul il mai poti spala din cand in cand sau il arunci daca consideri ca nu merita spalatul, iar filtrul de carbon retine o parte din vapori si din mirosuri pt cazul in care nu ai iesire la hota in exterior si de obicei filtrul asta nu este inclus in pretul hotei.
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:21 |