PROTECTIILE DE PLASTIC DE SUB ARIPILE FATA, UNDE GASESC MAI IEFTINE?
![]() ![]() ![]() |
PROTECTIILE DE PLASTIC DE SUB ARIPILE FATA, UNDE GASESC MAI IEFTINE?
nova_invicta |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 258 Joined: 24 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La bursa ai incercat un anunt ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nova_invicta |
![]()
|
am incercat
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
vezi ca are silviu_79 de vanzare exact unde ti-a zis l@u. Ghici unde - la bursa!
succes adica aici This post has been edited by Lostboy: 11 Oct 2007, 13:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
nova_invicta |
![]()
|
nu protectiile ale ma intereseaza pe mine , am avut aripa dreapta fata lovita de un dobitoc scuze pt expresie si plasticul ala care protejaza aripa pe dedesupt sa indoit si nu mai vine cum trebuie la locul lui . ms pt indicatie
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Carenaj roata stanga/dreapta se numeste reperul respectiv.
Nu mai stiu sigur, dar la Dacoserv parca a fost 80 RON. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
nova_invicta |
![]()
|
ms pt informatie
|
--------------------
dacia
logan 1.4 mpi
2006 preferance S.P.Q.R
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Stie cineva daca versiunea Prestige este dotata standard cu carenaje, sau trebuie montate la dealer la livrare?
Raspunsuri primite pana acum: Vocea clientului: "Reperele protectii de aripi fata si spate fac parte din gama de accesorii Logan si pot fi achizitionate, post vanzare, contra cost de la agent-ul autorizat Dacia." Dealer: "CARENAJELE DE PROTECTIE VIN STANDARD DIN FABRICA" |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai carenajele sunt standard, "secerile" protectoare de marginea aripilor precum si aparatorile de noroi nu sunt montate de fabrica. Poate nu ar fi rau sa definesti obiectul la care faci referire
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Aparatorile de noroi stiu ca sunt optionale (acelea ca sa nu sara noroiul pe partea de jos a usilor sau pe masina din spate). Ma refeream la protectiile de plastic care proteajeaza aripile pe interior sa nu sara noroi, apa, pietricele etc.
Desi am citit mult pe aici nu am intalnit pana acum termenul de "secera" ascociat cu plasticul ala care protejeaza aripile... inseamna ca mai am de citit... |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 |