VTM cu Logan, 1.6 8v
![]() ![]() ![]() |
VTM cu Logan, 1.6 8v
RS/STI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|||
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Felicitari pentru rezultate si pentru faptul ca-ti exteriorizezi pasiunea intr-un cadru organizat! Totusi, in cazul tau as crede mai degraba faptul ca te ajuta arta si indemanarea sa obtii acele clasari bune, decat faptul ca Loganul este o masina peste celelalte participante. Este buna pentru debutanti asa cum este dar poate stii ca cele din Cupa Joe (FRAS) au un kit cu piese multiple pentru curse iar cea mai importanta este siguranta pilotului (rolbar, scaune, centura).
Am vazut masinile ACRului la treaba si nu poti avea pretentia ca te bati cu mari bestii- in afara de Subaru lui Sandy. Concluzionez: merge, dar totusi nu se compara cu ceva cu pedigree de curse. Dupa ce vei incerca asa ceva ma vei intelege. Succes in continuare! This post has been edited by CIPTUNING: 4 Oct 2007, 11:12 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
RS/STI |
![]()
|
In ultimile 4 etape am avut placera sa vad si Logan-ele de la Cupa Joe la start alaturi de mine si la Surduc duminica am scos cu 2 secunde mai bine ,la ranca vreo 5 secunde, nu mai tin minte exact iar la Alba.....7 secunde .......poate nu au avut piloti......dar nici eu nu sunt vreun Loeb, iar cu subaru lui Sandy ...chiar nu am ce sa ii fac.....doar daca ii scot doua bujii.
![]() This post has been edited by RS/STI: 24 Oct 2007, 12:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.547 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tu cine esti din lista aia ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Sa fie domnul Valentin Stoica?...
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
RS/STI |
![]()
|
Daca asa scrie pe geam.......
Attached thumbnail(s) viraj_straja.jpg ( Size: 87.81k ) Number of downloads: 3298 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Asta a fost a ta? Am vazut-o in Buzau in trafic si la tuning exhibition. Nu stiu daca as putea sa ma despart de o asemenea masina..
![]() Sorry! A trebuit sa-i dau resize. This post has been edited by CIPTUNING: 3 Dec 2007, 15:47 Attached thumbnail(s) DSCF0176.jpg ( Size: 187.74k ) Number of downloads: 3445 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
IRONICK |
![]()
|
Te hotarasti odata ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RS/STI |
![]()
|
Daaaaaaa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
cum ai reusit sa obtii sponsorizari ? (dupa cate vad pe masina)
si ceva rezultate mai noi ? |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
dvirus |
![]()
|
![]() Membru incepator sau nu Group: Members Posts: 184 Joined: 19 March 08 From: Brasov (de obicei) ![]() |
Ce modificari are masina?
|
--------------------
Dacia
1310; Logan (e a tatalui dar o mai folosesc si eu)
1987/TX; 2005/Laureat
- BV 01 VWW; BV 07 HPC
|
|
RS/STI |
![]()
|
Nu am gasit sponsor......ma sponsorizez singur. Masinu nu are cine stie ce modificari , motorul e stock, la fel si cutie de viteze si electrnica. Suspensia si anvelopele fac toata distractia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- dreptunghiular
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
De ce nu faci macar un chip-tuning?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
chiptuning la 1.6 8v e cam egal cu 0
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari, l-ai facut si pe Costica Raileanu, si ala stie ceva cu covrigul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
In functie de softul folosit, performantele fata de un motor 1.6 8v stock, se vor imbunatati destul de bine. Timpii de reactie ai motorului vor scadea, la viteze mari, acceleratia va fi mai buna, precum si in turatii mari nu se va simti acea "gatuire" a motorului.
Pentru a imbunatati performantele, recomand un nou ECU de Renault Sport. This post has been edited by AR-18-MOS: 19 Dec 2008, 19:48 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Reglementarile in interiorul unei cupe cum e Dacia joe sunt stricte. Nu se apuca fiecare sa-si faca cip cirip in spatele blocului, sa schimbe evacuari sau mai stiu eu ce. Toate masinile sunt la fel.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Scuzati, nu cunosc regulile.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
RS/STI..din curiozitate...ai auzit de un pilot roman pe VTM numit Gheorghe Teodor? Concura prin '80-'90
This post has been edited by eduardsebe: 21 Feb 2009, 17:21 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
gheorghehoria |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 March 09 ![]() |
|
--------------------
peugeot
207RC
2008
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Bogdam @ 19 Dec 2008, 21:53) Reglementarile in interiorul unei cupe cum e Dacia joe sunt stricte. Nu se apuca fiecare sa-si faca cip cirip in spatele blocului, sa schimbe evacuari sau mai stiu eu ce. Toate masinile sunt la fel. aia cu cip cirip nu prea e adevarata, adica dupa fiecare cursa vine unu de la uzina sa-mi puna DDT-ul sau clip-ul pe masina si sa vada daca am facut vreo resoftare recent ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, dar se pot pune niste sigilii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mr7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 August 08 ![]() |
nu inteleg de ce la aceste competitii nu folosesc motorul 16 16v
![]() |
--------------------
audi
a4
2005 2,5 tdi multitronic
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Versiunea de baza pentru masinile din Cupa Joe era Preferance, si pe versiunea respectiva nu se gaseste motorul de 16v, iar iddea era ca masina de baza sa fie cat mai ieftina pentru a oferi posibilitatea de costuri cat mai reduse. Chiar si asa modificarile suplimentare si kiturile de asfalt si macadam necesare, mai insemnau ceva mai mult de 10 mii de euro, daca mai retin bine, era la un moment dat un topic despre ele.
Despre calculatoare, la vremea respectiva auzisem ca se primesc de la organizator inainte de curse. This post has been edited by lucianac79: 27 Sep 2009, 11:29 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Chiar sunt curios ce stie sa faca calculatorul ala upgradat de 200 de euro. Puterea maxima stiu ca ramanea la 90 de cai.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cea ce nu stie noul ecu care se monteaza acum pe Dacia. Ala cu mai putina capacitate de procesare. Pacra scrie ceva cu gm pe el ...
3 Jan 2010, 23:09: V42 (de la Valeo) este mai rasarit. Ala de se monteaza la Euro5 ... This post has been edited by IRONICK: 3 Jan 2010, 23:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
B-64-MVP |
![]()
|
![]() ::: M V P ::: Group: Members Posts: 183 Joined: 14 May 09 From: BUCURESTI ![]() |
Felicitari omu' pentru rezultatele exceptionale obtinute fara sponsori si cu o masina foarte putin modificata. Eu am logan 1.6 8v si stiu ce poate, este foarte foarte fiabil, este usoara si daca dai tot jos de pe ea o sa ai un raport kg/cal putere destul de bun. Pentru cei ca spun ca un chip tuning nu face nici o diferenta se insala enorm.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 / AMBITION
- B 64 M V P
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ironik, reformulez: Oare ce stie sa faca softul de pe calculatorul ala?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:28 |