inchiderea centralizata, bat-o vina
![]() ![]() ![]() |
inchiderea centralizata, bat-o vina
bogdan_dsn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|||
flyjohn25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 July 07 ![]() |
Incearca sa-l resincronizezi telecomanda adica tine apasat butonul din bord pana cand se aprinde in bord martorul antidemaraj intermitent(ledul) si face un ciclu de inchidere deschidere apoi apesi telecomanda de doua ori si trebuie sa-l recunoasca, in 10 sec sistemul revine la normal, (toate astea fara contact pus)
|
--------------------
renault
12
1969
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
acum am fost la masina si am incercat, dar nu functioneaza. Ce ar mai putea fi? Poate fi de la UCE vreo problema? Dar acesta tocmai a fost schimbat
This post has been edited by bogdan_dsn: 25 Sep 2007, 21:01 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se aprinde sau nu ledul de pe cheie la apasarea butonului?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
da, ledul se aprinde dar ma scoate din sarite. Va rog daca aveti vreun sfat.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
pai a doua cheie unde e?.. daca nu merge nici cu celalta atunci e de la alarma masinii, un contact ceva!
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
flyjohn25 |
![]()
|
Se mai intampla sa fie problema din uce insa daca e nou atunci mai mult ca sigur cheia poate sa fie.
eu pot testa si repara cheia. Daca alta solutie mai rapida si mai buna nu gasesti trimite cheia prin prioripost si iti spun care e problema cu cheia si daca se poate repara s-au trebuie schimbata s-au chiar daca nu are nimic.(daca trebuie ti-l si schimb cu una noua) 26 Sep 2007, 19:21: S-au daca ai veni cu masina ar cel mai bine, asa 100% il fac indiferent de problema numai ca eu sunt din Tarnaveni jud Mures This post has been edited by flyjohn25: 26 Sep 2007, 19:21 |
--------------------
renault
12
1969
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
ai PM
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
flyjohn25 |
![]()
|
da sigur, daca vrei poti sa trimiti pe flyjohn25@yahoo.com
|
--------------------
renault
12
1969
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:47 |