Indemnizatie pentru concediu ingrijire copil, Stie cineva care va fi valoarea acesteia
![]() ![]() ![]() |
Indemnizatie pentru concediu ingrijire copil, Stie cineva care va fi valoarea acesteia
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Atunci sa ma exprim altfel, face o febra mai mare...
Vine doctorita si-i zice mamei ca vaccinul X este nemaipomenit, sa te vad atunci cum o convingi pe madam ca merge si vaccinul gratis pt. puiul ei. La al doi-lea copil se schimba treaba. This post has been edited by tribunul: 4 Apr 2008, 12:02 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
doar ce-i mai bunpentru pui
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De la amandoua face ceva febra, doar ca de la ala gratis face juma' de zi mai mult. Ce sa spun...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 4 Apr 2008, 11:23) Nici eu nu am auzit, chiar ma panicasem acum crezand ca a uitat doctorita sa imi zica sa faca vaccinuri care trebuiesc platite. Baiatul meu care are acum 2 ani a avut parte numai de vaccinuri gratuite si nu a facut cine stie ce febra la ele. |
--------------------
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
QUOTE(tribunul @ 4 Apr 2008, 13:59) ... Vine doctorita si-i zice mamei ca vaccinul X este nemaipomenit, sa te vad atunci cum o convingi pe madam ca merge si vaccinul gratis pt. puiul ei. .... cam despre asta e vorba ![]() ... ca manelistii ? aici nu-i vorba de fite sau de exces de numerar ! tocmai de aia intreb: se justifica ? This post has been edited by ache2: 4 Apr 2008, 13:43 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca aduce un plus de liniste in familie, DA.
Noi aci vorbim in calitate de tati, dar ce e in capul unei tinere mame e cu totul alta mancare de peste. Pentru ele, chiar si o privire conteaza. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Gata, am inteles cu vaccinurile astea.
Totusi spuneti-mi de stiti raspuns la intrebarea cu bona. Uite ca aveam impresia ca voi rezolva cu cineva... insa tocmai mi-a spus ca nu se mai baga la copii asa mici ca e greu.... Sunt de acord ca la bebei trebuie ceva mai multi $$ insa dati-mi un interval mai clar - ca prea e pestrit ceea ce am auzit.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cat timp va sta cu copilul ? 4 ore? 6? ca opt ore se duce dupa aia direct la balamuc (depinde si de copil). Pentru 6h eu dau 600 (lunar), si are deja 2 ani.
|
--------------------
-
-
-
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandesc totusi la 8 ore. Sotia va avea program de 6 ore. Mai punem si drumul dus intors... deci 8 ore.
La cei peste 1 an e putin mai simplu ca deja te intelegi cu ei - plus ca incep sa mearga si sa vb cate ceva. La bebei mici mici e grija mare si stres, sunt de acord. Desi... mie nu mi se pare asa greu sa stau cu fata, e chiar simpatica. Dar din pacate ratele nu se platesc singure, altfel imi luam eu concediu de ingrijire a copilului ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:15 |