pedala de frana moale
![]() ![]() ![]() |
pedala de frana moale
serviccom |
![]()
|
||
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|||
Jicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 June 11 ![]() |
intrebare...ii normal cand apas frana in prima parte nu actioneaza deloc....de pe la jumatatea cursei incepe sa prinda si in fund imi blocheaza rotile pe drum!!! astept niste pareri ms!
![]() 4 Jun 2011, 15:34: tin sa mentionez ca la alte masini pe care le-am condus pe la jumatatea cursei de pedala prindea la maxim si iti intra ABS-ul daca o mai calcai! This post has been edited by Jicu: 4 Jun 2011, 15:34 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
Zwargolak |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 26 April 16 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios, mai e topicul ăsta deschis sau s-a calmat cu solutia inlocuirii garniturilor de la pistoanele etrierilor?
Aceeasi problema o am si eu. a mers masina bine merci pana am schimbat placutele de frana. Le-am pus pe cele noi si i-am dat oras. imediat am simtit ca franeaza parca mai greu, insa nu am dat importanta. acum prima jumate de cursa (de fapt un sfert, sincer sa fiu), face fass, de parca ar avea aer, apoi ma pune cu botul in volan. la franare franez ca la 1310. nu stiu daca mai intra sau nu abs-ul. am sa fac azi un test cu viteza mai mare, sa vedem ce face. lichidul de frana e la maxim, nu e ud deloc pe sub capota. parca pe jos pe asfalt am vazut o urma, fix sub pompa de frana. dar sub capota, pe la pompa nu e deloc ud. Efectiv nu stiu ce sa-i mai fac si daca e sigur sa merg cu ea sau nu. am logan 1.4 din 2006, euro 4, cu abs pe cele 4 roti Multumesc! |
--------------------
Dacia
1310
1995
- B-14-CFA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |