timp platina
![]() ![]() ![]() |
timp platina
kalyyyyyy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mie nu mi s-a impuscat platina niciodata, nici inainte sa-mi pun Malvina, de obicei le schimbam ca se tocea pintenul, dar anul trecut am pus platina Bosch, si de atunci nu am mai umblat la ea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
unikat45 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 May 06 ![]() |
mareste distanta dintre contacte un pic mai mult de 0,4 sa zicem 0, 5 si un condensator de calitate te-ar ajuta nu mai cumpara de la firma aia cu M...(nu zic numele ca nu e frumos)..
|
--------------------
Dacia 1310
Dacia 1310
1999
- IS 01882
|
|
dacia_gpg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 2 November 07 From: POCREACA ![]() |
Bobina trebuie sa fie corespunzatoare tipului de masina pe care o ai,condensator de Baneasa si nu de alte panarame,vezi sa nu iti intre gaze pa linga axul delcoului, in caz ca este uzat schimba axul.
|
--------------------
dacia
DACIA 2000 ,
2000
|
|
ursachemihai |
![]()
|
dasda Group: Members Posts: 245 Joined: 23 September 07 From: aici ![]() |
vezi condensatorul, apoi verifica distanta la 0,4, nu mai mult. si apoi Bobina!
|
--------------------
Logan
berlina
2008
- bb33ddd
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
deci,nu e vorba de calitatea platinii ,am incercat de toate,nici de condensator,si din alea am incercat vre-o 5,printre care si baneasa.Bobina da ,o sa o verific,chiar daca e noua(evident pentru dacia).Totusi ce alte cauze INAFARA de cele enumerate de mine mai pot fi?
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
capsula de vacum stricata
|
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
bobyADR |
![]()
|
![]() ...ADR... Group: Members Posts: 2 Joined: 16 May 07 From: Constanta ![]() |
Cel mai usor reglezi platina cu ajutorul unui "capac" de la un pachet de tigari...(adik grosimea cartonului de la capac sa fie exact distanta dintre platina).
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
'99
- CT-88-ADR
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Voi tot la platina ati ramas
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 07:24 |