cotiera, laureate plus
![]() ![]() ![]() |
cotiera, laureate plus
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) S2010002.JPG ( Size: 321.95k ) Number of downloads: 589 |
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am raspunsul la intrebarile tale, dar nu ti-l spun pentru ca ai adidasii de culoare maron.
![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
mi-e jena de materialul ala ....o caruță de tuneri și-au pus cotiere de ăstea. Și-a pus cineva pe un prestige, parcă. Ce draq măi nu vedeți cum arată?
Și în plus mai e un topic cu și despre cotieră pe logan un de se dezbate exact aceeași problemă o cotieră de rahat pe o mașină de ....toată jena. Adică aici |
--------------------
.
.
.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
eu vroiam un raspuns nu parerea ta! chiar nu ma intereseza ce crezi tu................de ce te-ai mai ostenit sa imi scrii ceva de toata "jena"
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai adită, da' nu te infierbinta... Vezi ca ti-am indicat atit eu cit si Lostboy locul unde gasesti raspunsurile.
So, go for it! Un moderator prin zona... ceva... This post has been edited by mariuscond: 5 Nov 2007, 16:05 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
adită, daca citeai topicul ala, gaseai un raspuns decent pentru problema ta. Se scot butoanele si se pozitioneaza pe cotiera. Depinde cat de lungi sunt holsuruburile ...
PS. Si intradevar cotiera este de toata jena. Eu pana nu a aparut aia de la Dacia, am evitat sa o cumpar ciudatenia aia. This post has been edited by IRONICK: 5 Nov 2007, 16:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ugly.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Fanny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 From: SUCEAVA ![]() |
Pune-ti o cotiera originala Logan, o sa fie OK si nu-ti acopera nici butoanele pentru geamurile spate.La dealer eu am dat pe ea 245 RON.
|
--------------------
Dacia Logan
LAUREATE PLUS 1.4MPI
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai adita nu iti bate joc de masina cu ciudatenia aia , ce dreaq chiar nu vezi cat e de urata .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru alte discutii despre cotiera, la topicul indicat de mariuscond
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:51 |