[VIDEO] Renault Modus vs Volvo 940
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Renault Modus vs Volvo 940
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut filmul ieri si inainte eram 70% sigur ca Volvo-ul va trece prin Modus destul de usor, insa am ramas absolut socat sa vad rezultatul.
Ma bucur ca am masina de 5 stele si stiu sigur ca si urmatoarea va avea la fel de multe, fie ea Renault sau altceva! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut tot asa pe youtube un accident intre un Mercedes ( model mare si vechi ... nu stiu ce model ) si ... un smart cu 2 usi ....
Cam aceeasi situatie ca aici .... ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
buy renault!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda.....interesant.......
de aia miam luat 5 stele si io......si sincer prefer o stea in plus.....in detrimentul oricarui alt lucru......urmatoarea masina 6 stele daca se poate......... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Haideti ma... Chiar credeti asa ceva ? E marketing... Daca asteptati ca un anumit expert auto pe nume cristibo... pe aici va va explica el cum sta treaba cu cele "5 stelute" de la Renault care sunt niste minciuni... Volvo e Volvo, e cea mai sigura masina, nu se poate asa ceva, sunt efecte speciale... Ce naivi sunteti...
![]() EDIT : Hai ca scriu si serios ca s-ar putea sa ma creada multi ... E misto cum jucaria aia de Modus e atat de rezistenta, dar totusi mi-ar fi placut si un test / ceva teste cu Volvo de aceeasi generatie... Ca la cat de vechi era Volvo ala la ce te puteai astepta de la el ? Eu am inteles ideea, ca unii ar cumpara un Volvo mai vechi ca "e mai sigur, doar e Volvo" (gen cristibo..) si ne-au dovedit ca desi e mica, o masina de 5 stele e o masina sigura, dar nu putem trage concluzii aici de genul Renault vs. Volvo, ca nu e cazul. Sa punem un Renault vechi cu un Volvo nou si va fi aceeasi poveste. This post has been edited by A l e x: 13 Sep 2007, 18:01 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu pot sa faca teste intre 2 masini de 5 stele de generatie noua, in primul rand ca nu ar produce atata audienta, nimic spectaculos, toate emisiunile astea de c@c@t gen top gear, fifth gear etc au un singur scop - audienta, si in al doilea rand pentru ca e scump..dar asta nu cred ca e un impediment, deci ramane treaba cu audienta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
De ce sunt de c... ? Adica uneori abereaza (mai ales Top Gear) dar chestii gen clipul de mai sus sunt foarte informative... Multi inca sunt adeptii rableror din cauza ca au nume nemtesti sau suedeze, si ei au vrut sa arate ca rablele tot rable raman, masinile noi sunt mult mai sigure, chiar daca nu ti le permiti tot cu semnul VW sau Volvo ...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sunt un fel de ...telenovele pentru barbati
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
TOP GEAR este cea mai buna emisiune tv, in opinia mea.
Cate emisiuni (episoade) Top Gear si 5th Gear ai vazut, din cate exista? Eu am vazut TOATE emisiunile Top Gear si cred ca sunt in masura sa emit o asemenea parere, constient totusi de faptul ca gusturile nu se discuta. On-topic, si eu sunt fericit in Megane-ul meu de 5 stele ![]() This post has been edited by padre: 13 Sep 2007, 18:54 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Testele astea nu sunt facute sa slaveasca sfantul romb, ci sa arate ca e mai bine sa iei o masina noua, mica si sigura decat un tanc vechi, mare si ieftin.
La englezi la vanzari este Ford pe primul loc si apoi toti cei care vor siguranta iau Renault cu ochii inchisi, caci ei nu au auzit decat ca Renault=safety. Chiar daca si alte masini au 5 stele, la ei a ramas impamantenita chestia asta... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Renault rulez.
![]() P.S. TopGear suck's. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
rerecroS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 28 April 06 ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 13 Sep 2007, 23:18) P.S. TopGear suck's. Aha,si tu ... ? This post has been edited by rerecroS: 19 Sep 2007, 17:08 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005, 1.5 dci 80CP
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai profesori de engleza pe forum-ul asta.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Créateur d'Automobile ???
cam asa ceva ![]() tin minte povesti cu motoarele de volvo care sunt pe sine si intra sub masina sa nu loveasca pasagerii, si multe multe alte inventii ![]() dar discutia care ar putea degenera de aici, "da domle dar intre un modus si un touareg rezultatul nu ar fi acelasi". bineinteles, dar nici intre un touareg si un cap de tir renault. what is the point??? iar cine intelege ca acest clip il ridica in slavi pe renault si ca volvo azi nu face masini sigure,... aluia chiar nu am ce sa ii zic. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca in loc de modus ar fi un reno de 15 ani si-n locul lui 940 un model din 2004 am avea aceelasi deznodamant
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
Sa nu uitam totusi ca cea mai sigura masina din istoria Euroncap este produsa de Renault . Asa am citit intr-un articol.
PS: cea mai nesigura testata este facuta de Rover . This post has been edited by argon: 19 Sep 2007, 20:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
bai tata ! nu ma astepatam sa il ingenuncheze in halul asta reno-ul
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Sep 2007, 19:51) Hai bai nene, cand se intrece Veyronu cu avionu' , cand se intrece Audi RS cu cataratorii si ajung toti la mustata, cand Stig ba are burta, ba e un tip bine facut, cand se determina cat de "cool" sau "uncool" este o masina, pe criterii bine definite, cand etc., etc., etc., ti se par telenovele? ![]() Eu zic ca sunt niste teste foarte profesionist facute si nu am vazut decat cateva episoade ca sa-mi dau seama de asta... daca le vedeam PE TOATE, iti insiram mai multe. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hai ba vizaviule. Ii argonel asta dus cu teoriile astea, dar si tu? Confunzi spectacole pentru FUN cu TESTE? Come on? Ce ati patit? Audi RS e spectacol profi facut sa te strici de ras, avand ca subiect principal un Audi RS, NIMIC mai mult, testu' asta e un TEST. Facut in conditii controlate, de niste oameni care ASTA FAC, nu de 2-3 prezentatori de emisiuni, cu scopuri foarte clare, si nu sa te distreze. Bine, unii ca argon ar zice ca scopul pentru care sunt facute NU sunt acelea de a face prostimea sa constientizeze, ci sa sa faca prostimea sa cumpere masini...adica masini noi....adica Reno.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar daca Volvo-ul ala avea ceva rugina, Anglia e o tara cam cu multa umezeala si nu se stie cat de afectata era masina. Daca luau un Volvo pastrat perfect mai era ceva.
This post has been edited by 2dor: 20 Sep 2007, 08:06 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pentru ca eu am pus clipul trebuie sa fac si o precizare pentru ca se impune....
Ideea a fost sa arate care a fost evolutia sigurantei in domeniul auto. Si pentru asta au luat o masina de referinta Volvo si o masina ieftina dar cunoscuta pentru calificativele EuroNcap. Nu e o lupta Volvo contra Renault, nu sint ambitii si denigrari, ci doar pur si simplu oamenii zic clar ca n-are rost sa dai 5000 de lire pe un Volvo din 1990, ci e mai convenabil sa dai 6000 pe un Modus de fabricatie mai recenta. Si nu e primul Renault folosit in astfel de teste de producatorii emisiunii... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2dor @ 20 Sep 2007, 09:05) Dar daca Volvo-ul ala avea ceva rugina, Anglia e o tara cam cu multa umezeala si nu se stie cat de afectata era masina. Daca ii mai bagi si niste crestaturi cu panza de bomfaier prin locurile esentiale, nici nu se vad si ai slabit foarte tare structura de rezistenta... ca doar e show, nu? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
da da da, si marmota conducea modusul.
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Alex sincer chiar nu cred asta, Fifth Gear e o emisiune serioasa spun eu si nu cred ca fac manarii. Era doar o idee conspirativa.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(A l e x @ 13 Sep 2007, 17:57) Haideti ma... Chiar credeti asa ceva ? E marketing... Daca asteptati ca un anumit expert auto pe nume cristibo... pe aici va va explica el cum sta treaba cu cele "5 stelute" de la Renault care sunt niste minciuni... Volvo e Volvo, e cea mai sigura masina, nu se poate asa ceva, sunt efecte speciale... Ce naivi sunteti... ![]() EDIT : Hai ca scriu si serios ca s-ar putea sa ma creada multi ... E misto cum jucaria aia de Modus e atat de rezistenta, dar totusi mi-ar fi placut si un test / ceva teste cu Volvo de aceeasi generatie... Ca la cat de vechi era Volvo ala la ce te puteai astepta de la el ? Eu am inteles ideea, ca unii ar cumpara un Volvo mai vechi ca "e mai sigur, doar e Volvo" (gen cristibo..) si ne-au dovedit ca desi e mica, o masina de 5 stele e o masina sigura, dar nu putem trage concluzii aici de genul Renault vs. Volvo, ca nu e cazul. Sa punem un Renault vechi cu un Volvo nou si va fi aceeasi poveste. mai nene tu chiar ai o problema ![]() giiiiiiiiiz, nasol stau unii cu "mansarda" ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
Ma bucur sa citesc raspunsul asta, inseamna ca reusesc sa te enervez, deci misiunea e indeplinita... Sper sa-ti iei warn pentru ce ai scris acolo ca altii isi iau pentru mult mai putin, dar asa, prieteneste iti spun
![]() Cat despre faza cu iesitul prin lume, mda, pe net tot timpul se baga placa asta "iesi in lume" "esti stresat" "ai fost abuzat cand erai mic" cand cineva se enerveaza... As putea foarte bine sa-ti spun si eu aceleasi lucruri, dar lasa asa, ca am timp sa ies si in lume, si sa si pierd timpul pe net facand misto de persoane ca tine.. Avantajele tineretii, cristibo... Hai nu mai fi nervos... Fa-ti o viata ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
nu stiam c-ai fost si abuzat in copilarie. imi pare rau sa aud asta.
si nu ma enervezi. doar ma plictisesti. si daca un warm la adresa mea te excita asa tare, chiar rog pe cineva sa-mi dea un warm. poate ai si tu un moment de fericire. drept compensare ptr neplacerile din copilarie. si alta chestie: incearca sa ma ataci in topicurile prin care mai "umblu" si io. ca sa-ti pot raspunde. ca-i obositor sa caut io pe tot forumul topicurile pe unde emiti tu tot felul de elucubratii la adresa mea. This post has been edited by cristib: 20 Sep 2007, 18:37 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
A l e x |
![]()
|
Ce-am zis eu si ce-ai inteles tu... Sunt convins ca daca port o discutie cu cainele meu intelege mai multe ca tine, si nu ca ar fi el prea destept...
Apropo, e "warn" nu "warm"... Ce altceva sa-ti mai zic, nu te mai enerva la ce spune cineva pe net, asta e, unora (eu de exemplu) le place sa faca misto de cei inferiori in gandire (fara subinteles, nu vorbesc de tine cristibo.. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
CGB |
![]()
|
daca reusesti sa porti o discutie cu cainele tau, imi dau seama ce limbaj complex ai. banuiesc ca latrati unu' la altu'. va si mirositi reciproc?
stai calm ca nu ma stresez absolut deloc. chiar ma amuza toata situatia. si...merci ca mi-ai ascultat rugamintea si mi-ai raspuns tot in topicul asta, scutindu-ma de efortul de-a cauta prin alte topicuri. si inca ceva. te-am intrebat (dar a fost sters) care sint concluziile tale in urma drive-testului cu clio 3 sport si suzuki swift. inca mai astept raspunsul ![]() l.e: continuam maine. vad ca nu mai ai inspiratie in seara asta. sau poate esti ocupat cu patrupedul. il inveti (sau te invata) expresii noi. o seara placuta (la modul cel mai serios). io am iesit la bere. This post has been edited by cristib: 20 Sep 2007, 18:58 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:05 |