DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sigurante bec far, unde gasesc ca am pierdut una?

iuly89ct
post 27 Oct 2007, 18:42
Post #1

Membru cu masina...

Group: Members
From: Constanta

imi cer scuze daca deschid un topic pe a carei tema s-a mai discutat...dar din search-ul meu nu a rezultat nimic.caut sigurante de bec de la far,sigurantele care il tin apasat pe lupa.mai am doar una si mi-e frica sa nu stea inclinat sa deranjeze in trafic sau chiar sa-mi cada la un moment dat.unde ma sfatuiti sa caut ca am intrebat la 5-6 magazine de piese dacia si au zis ca n-au avut niciodata asa ceva?imi mai ramane doar varianta sa caut la reprezentanta Dacia zilele urmatoare.voi ati gasit pe undeva?sau ce alte mijloace ati aplicat?

--------------------
BMW 525d E60 2006
"Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
$$ilvviu
post 27 Oct 2007, 19:42
Post #2

Membru autentic

From: Roman/NT

La dezmembrari sigur o sa gasesti un far spart de la care sa iei sarmulita.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
iuly89ct
post 28 Oct 2007, 15:46
Post #3

Membru cu masina...

ms...am gasit-o pana la urma...sarise in interiorul farului...era in fata de tot.am luat-o cu o surubelnita cu magnet:D am umblat la far pt ca mi-am pus becuri de-ale albastre de 60/55W biggrin.gif

--------------------
BMW 525d E60 2006
+
bogdan_dsn
post 28 Oct 2007, 17:11
Post #4

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

o intrebare iuly89ct: se observa diferenta noaptea cu aceste becuri noi? caci ale mele sunt cele din fabrica si nu lumineaza prea grozav

This post has been edited by bogdan_dsn: 28 Oct 2007, 17:12

--------------------
Kia Ceed SW 1.4 TGDI 2020
+
iuly89ct
post 29 Oct 2007, 18:15
Post #5

Membru cu masina...

QUOTE(bogdan_dsn @ 28 Oct 2007, 17:11)
o intrebare iuly89ct: se observa diferenta noaptea cu aceste becuri noi? caci ale mele sunt cele din fabrica si nu lumineaza prea grozav
*

poate ne injura moderatorii ca suntem offtopic dar eu iti raspund oricum:P sincer sa fiu de 2 zile nu am putut testa calitatea/cantitatea luminii noilor becuri albastre de far pt ca eu sunt din ct si circul noaptea.si in oras fiind lumina peste tot nu prea poti sa faci o comparatie.dar cred ca o sa ma duc in weekend la tara si o sa-ti dau raportul.ceea ce pot sa-ti zic e ca se vede o lumina alb-albastruie si e mult mai frumoasa decat cea galbena.e ca o comparatie dintre becul normal si neon.cel putin masina privita din fata cu becurile astea albastre de far se vede mult mai frumos(cel putin mie asa mi se pare),fata de lumina aceea galbena de care ne-am plictisit cu totii.si o alta chestie,se vede mai bine lumina alb/albastruie pe curul masinilor la semafor:))

--------------------
BMW 525d E60 2006
+
bogdan_dsn
post 29 Oct 2007, 20:03
Post #6

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

ai putea sa imi dai mai multe detalii de aceste becuri? de care sunt, osram, philips, etc. si un pret eventual poate gasesc si eu prin cluj.

@all: se pot pune becuri mai puternice decat 55/60 pe superNova?nu exista riscul de a se intampla ceva cu instalatia electrica? Stiu ca s-a mai discutat dar eu nu am gasit in acea multime de topicuri.

--------------------
Kia Ceed SW 1.4 TGDI 2020
+
iuly89ct
post 29 Oct 2007, 23:13
Post #7

Membru cu masina...

becurile nu sunt nici osram nici philips.prima oara am vrut si eu sa achizitionez asa ceva dar nu am gasit.am intrebat la magazine de piese si de accesorii dar aveau numai tampenii de becuri albastre de 100W cica cu xenon si am renuntat la idee.becuri philips am vazut ca au pe www.aspad-shop.ro dar e in jur de 76 de lei un set+curier.eu mi-am luat un set de becuri albastre Pilot Race de 55/60W din Carrefour cu 36 de lei(erau la promotie-cred ca mai dau o fuga sa mai cumpar cate ceva ca are multe chestii interesante la promotie:D).daca te vei uita atent pe http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=36067&hl=bec+philips o sa gasesti undeva ca nu e bine sa iti pui de 100W becuri...si sincer le dau dreptate.la mine deja se simt un pic cei 55/60W fata de cei 40/45W din fabrica pt ca atunci cand aprind faza scurta scade putin relantiul(auditiv,la turometru nu se simte).Deci iti recomand cu caldura sa'ti pui cei 55/60W.cat despre firma becurilor eu sunt multumit pana acum(de 2 zile:) ).Dar nu cred ca vinde Carrefour panarame,chiar daca sunt la promotie.Vreau sa'mi iau un manometru(cred ca asa se numeste)sa'mi masor presiunea in roti(e 6 lei si e cu furtunas). Moderatori scuzati offtopicul din nou.

--------------------
BMW 525d E60 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 00:36
Forum Renault