Logan = S Class de pana in 10.000 ?
![]() ![]() ![]() |
Logan = S Class de pana in 10.000 ?
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nea cameleon bburago, io nu mi-am ascuns "simpatia" pentru tine, dar tu unua declari pe forum si alt pe messenger. Te las cu personalitatile tale multiple.
30 Sep 2007, 11:06: Si te-as ruga sa-mi arati si mie unde te-am facut limbric! Asta ca sa avem acoperire la afirmatii, nu sa aruncam cu noroi aiurea. This post has been edited by Sony: 30 Sep 2007, 10:06 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 Sep 2007, 19:49) Stai mai, vb. dupa perioada de garantie. Conteaza cate stampile sunt pe carnetul ala, sau cum merge masina ? Se falsifica multe chestii mai complicate, de ce nu si o amarata de stampila ... Ce scrie in carnetul ala si pe facturile de la service sunt date care ajung la Dacia S.A. Nu stiu cat de publice sunt datele respective, dar teoretic cred ca se pot cere datele cu istoricul masinii daca esti proprietar (pe baza seriei caroseriei). @Sony incearca sa treci de varsta pubertatii. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai, agricultura, incearca sa vezi barna din ochiul tau!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Foarte tare, identitatea Domnului Lamaie a fost descoperita...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sony |
![]()
|
Care dintre ele?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Sony @ 30 Sep 2007, 17:18) Mai, agricultura, incearca sa vezi barna din ochiul tau! ![]() TIRul ala era incarcat cumva cu cherestea? |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a devenit topicul interesant
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur ca da, acum are si poze cu userii de la pagina 5.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LemonDemon |
![]()
|
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Eu zic sa incercati sa aplanati acest conflict. Nu stiu cum de moderatorii nu iau masuri. Pe alte forumuri nu se permite asa ceva nici macar pe aria de discutii libere.
Va rog mult, terminati si haideti sa ne avem ca fratii ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Moderatorii or fi si ei la mici si bere. Dar cand s-or intoarce ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
E Cafenea, facem ce vrem. Eu unul vreau sa vad mertanul. Ca de la 350L la Primera e cale lunga. Lemon, acuma serios, un om care are un 350L mai are "timp" de stat pe forumuri Dacia/Renault?
Ce ma deruteaza pe mine este comentariul fetei de la poza nr. 1 (aia cu Primera): "hmmm...gata problemele cu gagicile =))". Adica Nissanul e mai "atragator" ca Mercedesul sau cum? Sau cum? This post has been edited by mars: 30 Sep 2007, 20:16 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
QUOTE(mars @ 30 Sep 2007, 20:10) De ce nu? Eu nu intru pe forum la sectiuni tehnice , deoarece nu sunt un bun mecanic , sincer , chiar nu ma pricep la motoare in sensul de tips&tricks. Eu imi fac veacul pe la Cafenea , unde discutiile in general nu sunt despre masini , iar in cazul in care sunt , specificatiile sunt in linii mari. Personal prefer mai mult compania Internetului decat cea a televizorului , unde ma uit ori la documentare , ori pe programe de stiri. Un 350L este o masina , dar nu o consider exclusivista , in sensul ca sunt multe masini mai scumpe decat ea (adica mai scumpe de 80.000 eur) , numai ca ori sunt ale unor pustani care nu mai au timp de stat pe forumuri Dacia& Renault , ci merg la discoteci, ori sunt ale unor oameni care datorita varstei nu mai au dexteritate si rabdarea de a invata a folosii internetul. Eu sunt nici cal , nici magar , nu mai sunt nici cu discotecile , dar nu sunt nici profan in ale internetului. Ca o simpla observatie persoana , de cate ori am amintit de masini in posturile mele? Probabil ca pe unii ii rachie pe retina sa vada la semnatura , insa nu este problema mea. Eu v-am promis ca nu va pun poze cu nimic din propietatile mele , cu atat mai putin cu mine , tot voi cautati si gasiti.Si acum va intreb eu , ce ati gasit? Sunt curios la ce va astepati? La un cetatean mai inchis la culoare? Un personaj aflat la andopauza? Stiu precis ca Sony isi dorea sa gaseasca un pusti plin de acnee care butoneaza dintr-un Internet Cafee.Ei bine uite ca nu este asa , iar "machetele" mele se pare ca sunt in marime naturala. Eu personal nu am nimic cu nimeni , iar daca domnul Sony nu intelege ca cel mai greu sa fii om si respectos , huligan si jigniri pot sa aduca toti oamenii, este problema dansului.Eu chiar nu inteleg ce i se pare asa extraordinar ce am discutat cu el? Trebuia sa il injur de toate cele? Daca ma ghidez dupa ceva , acel ceva este bunul simnt si rabdarea de a cunoste omul in toate ipostazele. PS: Primera este masina mea personala , cu care merg zilnic , ex propietar de Espero.S 350 este masina luata pe firma pentru protocol , nu vede foarte des asfaltul. This post has been edited by LemonDemon: 30 Sep 2007, 20:27 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Da , deoarece in viziunea multora este o masina care trece de 100.000 sau chiar 120.000 eur.
Ca sa fim fair-play fiind cumparata pe firma , pretul ei se situeaza undeva pe la 63.000-65.000 eur. This post has been edited by LemonDemon: 30 Sep 2007, 20:36 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
De fapt e 83.181 euro
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
Nu ma pricep la preturi si nici la modele de Mercedes. Cu sau fara taxe, Shush?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cu
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
xcss |
![]()
|
Aha. Deci tot Porsche imi iau cand cresc mare...
|
--------------------
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(mars @ 30 Sep 2007, 20:10) www.daciaclub.ro fiind un forum de elita a atras oameni de calitate.Acuma LemonDemon daca are un 350L trebuie sa-i fie rusine ca are.Sau trebuie sa mearga non stop cu 350L ca sa nu rugineasca in garaj.Pur si simplu isi face timp pentru toate!Uite eu aveam mutatie definitiva in CONGO barul ala din Ferentari si decand am descoperit www.daciaclub.ro mai stau si pe acasa.Bineinteles ca acum port discutii elevate pe forum si beau mai ieftin ca iau sticlele de la alimentara. |
--------------------
a
b
c
|
|
LemonDemon |
![]()
|
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 30 Sep 2007, 22:23) Si acum va intreb eu , ce ati gasit? Sunt curios la ce va astepati? La un cetatean mai inchis la culoare? Un personaj aflat la andopauza? Stiu precis ca Sony isi dorea sa gaseasca un pusti plin de acnee care butoneaza dintr-un Internet Cafee. In nici un caz nu cred ca cineva se gandea la un pusti cu acnee. Scrii destul de bine ca sa se vada de la o posta ca porti si cravata macar din cand in cand. Banuiam ca ai 30 de ani, personaj oarecum monden pe acolo, prin Pitesti, amator de cluburi. Si masina zice multe, am colegi cu Primera si sunt in genul tau. Nu multi ar da banii pe masina aia (prea futurista, la genul sobru - si mie imi place). Sa revenim la Mercedes. Pai zici ca e pe firma. Daca il treci in semnatura, inseamna ca e firma ta. Daca e pe firma ta e ca si masina ta, deci nu vad la ce iti mai trebuie Primera. E prea mare 350L? Iti mai luai ceva mic, pentru oras, nu tot un avion. Putem trage atunci concluzia ca nu e firma ta, intarita si de afirmatia ta ca masina e luata pentru protocol. Pai daca ai avea firma care sa aiba bani de aruncat pe un Mercedes numai ca sa fie masina de protocol (ca stim si noi cum merg afacerile, pretul creditelor, ce se poate face cu banii) tu ar trebui sa ai cel putin un S600. Adica sunt convins ca daca la Primera ai acces cand vrei sa faci ce vrei cu ea, cu Mercedes-ul mi-e teama ca mai trebuie sa intrebi pe cineva inainte. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
LemonDemon |
![]()
|
QUOTE(mars @ 30 Sep 2007, 21:26) Pai daca ai avea firma care sa aiba bani de aruncat pe un Mercedes numai ca sa fie masina de protocol (ca stim si noi cum merg afacerile, pretul creditelor, ce se poate face cu banii) tu ar trebui sa ai cel putin un S600. Nu este chiar asa , depinde ce conteaza mai mult , firma sau persoana care o conduce. Dupa mine mai importanta este dezvoltarea companiei decat dezvoltarea materiala personala.Bine inteles ca merg mana in mana , insa pentru imaginea firmei o masina reprezentativa este esentiala in obtinerea unor avantaje. Ca observatie , nu folosesc masina in exclusivitate. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(mars @ 30 Sep 2007, 22:26) Adica sunt convins ca daca la Primera ai acces cand vrei sa faci ce vrei cu ea, cu Mercedes-ul mi-e teama ca mai trebuie sa intrebi pe cineva inainte. Cred ca mars a fost un pic prea subtil... |
--------------------
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
xcss |
![]()
|
Mai degraba Bounty, dar... the point is?....
|
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
Hai ca sunt curios! Daca Lemon a dat-o pe asta cu Scooby Snacks la modul la care ma gandesc eu, ne-a facut din tastatura... foarte subtil...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 13:45 |