MP3 Player, Ce e piesa din imagine?
![]() ![]() ![]() |
MP3 Player, Ce e piesa din imagine?
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
in cutiuta aia este un invertor de tensiune care iti aprinde afisajul de la mp3 player
This post has been edited by Giurisici Fabian: 16 Aug 2007, 14:27 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
roland |
![]()
|
Uau... Multumesc. Chiar la asta nu m-as fi gandit. Am avut si eu cd-player-e (nu mp3) cu afisaj similar si nu aveau asa ceva (cutiuta). Probabil era inauntru, in player, nu externa. Apropo, de ce e externa? Nu a mai fost loc inauntru?
Oricum, merci mult. |
--------------------
.
.
.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Cutiuta aceea este afara probabil pentru a nu genera interferente inauntrul player-ului, pentru ca invertoarele astea lucreaza la tensiuni destul de mari fata de restul echipamentului, si probabil de aceea s-a optat pentru amplasarea sa in exterior.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
roland |
![]()
|
Multumesc mult.
Se poate inchide. |
--------------------
.
.
.
|
|
vibratie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 4 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Laureate - 1,6 MPI - 2006
|
|
roland |
![]()
|
Nu sunt chiar sigur, e posibil. Are left si right subwoofer-ul? Ca sunt doua mufe RCA, left si right.
|
--------------------
.
.
.
|
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
@ Giurisici Fabian : Ce invertor de tensiune ? La MP3 player ? Pentru ceeee? Fiti seriosi, cel mai probabil este filtrul de deparazitare care nu a mai incaput in interior. Nu am vazut pana acum nici un CD player sau MP3 player cu inalta tensiune pentru afisaj cu exceptia celor care au ecran LCD. Insa si aici s-a trecut mai nou pe LED-uri ca sursa de iluminare. In nici un caz nu se scoate in exterior sursa.
@ roland : mai bine l-ai demonta si te lamuresti singur ce este. Ar trebui sa aiba o bobina si un condensator inauntru. Poate ne spui si noua ce marca este MP3-ul. This post has been edited by leonardg: 21 Sep 2007, 22:55 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
- SB I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
Leonardg eu sunt foarte serios si nu am facut misto de nimeni aici ca nu sunt la cafenea
daca ai vazut vreodata afisaj de genul celui din poza pe la video sau la casetofoane de masina atunci tin sa te anunt ca acel afisaj se aprinde la o tensiune alternativa de cateva zeci de volti care pe masina nu o sa ii ai decat daca ai un invertor de tensiune. chiar am reparat un casetofon acum cativa ani care avea cutiuta ca cel din poza de la primul post si tantalaul l-a taiat ca a zis ca nu trebuie iar cand l-a montat pe masina nu se aprindea afisajul, i l-am reparat pe bani frumosi . ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 22 Sep 2007, 10:43 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu cumva ii zice afisaj cu tuburi NIXIE?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Nu am zis ca nu esti serios insa nu am vazut surse scoase in afara aparatului. Crede-ma ca am reparat si desfacut multe player-e. Intr-adevar sunt tuburi NIXIE ceea ce ai tu in poza, insa din experienta mea nu am vazut sursa scoasa in afara nu vad de ce s-ar alege aceasta solutie tehnica si la ce ajuta. Chiar si eu am un MP3 Player cu un astfel de afisaj si nu are nici o sursa in exterior. Nu vreau polemica inutila insa sunt 100% convins ca este filtrul de deparazitare si nu sursa.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW
- SB I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
roland |
![]()
|
Despre marca... am zis ca e de la Kaufland din Germania, produs facut special pentru Kaufland si ca nu scrie vreun nume de firma pe el.
Daca Fabian a desfacut o chestie asemanatoare si era invertor... inseamna ca exista. Probabil ca depinde de la firma la firma, cine stie ce chestie ruseasca e si nu a incaput inauntru pur si simplu. Evident poate fi si filtru de deparazitare chit ca si asta putea fi inauntru. |
--------------------
.
.
.
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
roland daca poti deschide cutiuta aia ca are decat un surubel si fa o poza la ce e inauntru ca sa se dumireasca lumea
in rest nu mai scriu ca n-are rost |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
roland |
![]()
|
Mda, numa ca a ajuns la tata pe masina... Si putin probabil sa ii fac o vizita, sa-l dea jos, etc...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:21 |