[CUMPAR] triunghi oglinzi interior, pentru dacia solenza
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] triunghi oglinzi interior, pentru dacia solenza
sonycu |
![]() ![]()
|
||
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|||
S.S.I |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 28 December 06 ![]() |
am eu acele triunghiuri de solenza prima...au cate o gaura fiecare exact in dreptul in care iesea tija de rejlaj dar gauriel sunt astupate de 2 Twitere..pe mine ma intereseaza oglinzile cu reglaj din interior.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- B - 97 - SOS
2004 / CLIMA
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
pai daca au gaura nu ma intereseaza, eu vreau triunghiurile intacte !!
ca asa puteam si eu sa astup gaura de la ele.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Solenza Prima are reglaj din interior. Ce te intereseaza pe tine se gaseste pe modelul Europa.
P.S. Si eu la Logan tot cu niste tweetere am rezolvat problema. Uite un link pentru ceva low cost. This post has been edited by adiya: 21 Sep 2007, 16:17 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-00-XXX
2007 ABS PLUS dci
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca ar fi sa iti dau plasticele si sa imi dai oglinzile cu reglaj cat ai mai cere? mentionez ca ti`as da si oglinzile mele desi nu stiu la ce ti`ar folosi
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:21 |