Probleme cu lichidul de racire
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu lichidul de racire
Raress |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- bc-25-drs
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Stai relaxat ca e normal asa. Cand e cald motorul e normal asa. Mai nasol e sa nu curga..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Raress |
![]()
|
IEEEE Ms frumos mam linistit k aveam numa ganduri negre ma gandeam ca e dusa garnitura de la chiulasa sau ceva de genul mersi
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- bc-25-drs
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Daca nu pierzi lichid, sau sa iti creasca nivelul lui, cred ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Off: Cam cati bani ai dat pe SLZ Clima 2003? (daca nu sunt indiscret, bineinteles) ![]() |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
Raress |
![]()
|
Pai am dat cam mult 4900 de euro dar are 22 de mii de km reali si totul in ea este impecabil (masina tinuta in garaj cu care nu sa umblat aprox 2 ani)
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- bc-25-drs
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Apartinea cumva unui batranel care mergea cu ea doar la piata o data pe saptamana, si care era deranjat ca trebuia sa plateasca impozit la masina?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Raress |
![]()
|
Era a unui militar care avea tot o solenza ca masina de serviciu si a fost plecat aproape doi ani in afara cu munca si acum sa hotarat sa o vanda si cum am auzit am sarit pe el sa o iau
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- bc-25-drs
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.698 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Buna asa ... deci asta-i noua moda. Militar plecat in afara cu munca. Bine ca nu a fost plecat in legiunea straina
This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2007, 13:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:51 |