Masini...de spalat :D
![]() ![]() ![]() |
Masini...de spalat :D
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu (cred).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pai daca te inseala cu masina de spalat,arati rau de tot
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate stă prost cu rotațiile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Atunci poate nu ...vibrezi suficient? Oi fi prea echilibrat!
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Pentru masina de spalat ori ca sa-si faca el tiuning?!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Trebuie sa fii foarte atent si sa rumegi de doua ori ce scrii pe DC,daca nu...ai belit-o
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Masina de spalat deja e belita. Daca doamna prefera agregatu rotovibratospalator e clar ca onoratul coforumist nu are ce beli.
![]() Me rog, el sa posteze ca noi il consiliem ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yoncv |
![]()
|
Masina de spalat veche deja e istorie, am scapat de ea. Asta noua isi face treaba ei, si eu nu incerc sa concurez cu ea.
![]() Pentru restul, ma descurc si eu cum pot. Deocamdata n-am avut reclamatii. ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
yoncv |
![]()
|
Nu, nu, uneori.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Firma garanteaza orgasme multiple succesive
![]() Pe de alta parte cresti in ochii fumeilor cand vad cat esti de gros la punga. Miele asta e la barbatii casnici ca Lamborghini la smacari. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
yoncv |
![]()
|
Ce au mai inventat cercetatorii britanici:
Inventie incredibila: Masina de spalat care functioneaza fara apa |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
Fără apă, adică decât 20%
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
După ce-a decedat lecedeul Pilips (reparat cu succes în garanție, mai avea o zi
![]() Așa că i-am găsit un Whirlpool la emagi redus la 1200 roni. Plus un fier de călcat Tefal cadou. Plus livrare gratuită și ridicarea gratuită a monstrului decedat. I-am instalat-o azi, aștept impresii ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
acu sunt tardive!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Firma serioasa: au si site in "Limba Român"...
Attached thumbnail(s) whirlpool.jpg ( Size: 48.06k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Markos |
![]()
|
Eh, decât în chineză
![]() This post has been edited by Markos: 28 Jul 2014, 22:06 Attached thumbnail(s) WP.jpg ( Size: 138.26k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Nu se apleaca deloc, ca n-are 1.90
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Jul 2014, 21:51) Rahatul ăla de al 6-lea simț e cam nesimțit uneori și cam dă rateuri la spălat. Cel puțin așa se comportă o mașină cam la fel da' de vreo 5 ani. În plus, prostia aia de servomotor care plimbă puța de apă pentru detergentul curent e de mare efect. ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am un lg directdrive de 7k.
super masina dar are vreo 2 nebunii care ne enerveaza total - referire la cele 10 simturi - la 1 din cc 10 spalari, rufele nu sunt stoarse- cica nu sunt asezare rufele bine in cuva si senzorul de vibratii/miscare opreste masina. - daca o opresti - pauza din diverse motive (sa mai bagi un tricou sau sa cauti prosopul albastru ) si nu te incadrezi in termenul de 60 sec o ia de la inceput. inaite am avut un gorenje ..tank si la propriu (grea frate) si la figurat. dupa 8 ani de folosinta mergea ca in prima zi....fara nici un moft. la 1200 de rot la stoarcere isi dubla volumul ![]() This post has been edited by wolfin: 30 Jul 2014, 13:45 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dupa ce se defecta Whirpoolul dupa 5 ani am ales Arctica. Macar la asta gasesti piese de schimb care nu costa cat juma de masina. Are deja un an juma de lucru aproape zilnic. Ma declar multumit.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Se vede cine spala rufele-n casa.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pai de spalat rufele, le spala masina dar sa stii ca nu-mi cade ranga sa le bag acolo, sa le pun detergent si sa-i dau drumul la treaba.
La mai intind si pe sfori la uscat, e bun de gimnastica. Doar cu calcatul nu ma bag, de cand am facut un tricou M->XXL. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:29 |