Lucruri materiale care ne fac viata mai frumoasa, lista
![]() ![]() ![]() |
Lucruri materiale care ne fac viata mai frumoasa, lista
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai o intalnire cu prietenii nu face parte din categoria lucrurilor materiale care ne fac viata mai frumoasa.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Forumul Dacia Club intra in acea categorie ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Bineinteles ca nu. Daca te intalnesti cu prietenii/colegii de forum sau comunici cu altcineva iti satisfaci o nevoie spirituala, care are o utilitate mult mai mare fata de o nevoie materiala.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu ma referam strict la forum
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Up-date lista: 11.bixtonim
![]() |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Sep 2007, 12:52) In prima parte a vietii iti ruinezi sanatatea pentru bani si in a doua parte a vietii iti ruinezi contul pentru a recupera ce ai dat cu mana ta. Eu am bani sa-mi cumpar un TIR nou nout dar nu imi trebuie.Lucrez ca sofer si sunt de 20 de ori mai fericit decat seful meu care are 20 de tiruri. Chiar daca o sa-mi scoata ochii Parintele Sinaxis trebuie sa recunosc ca ma mai trezesc zicand:Da-mi Doamne zile sa traiesc ca nimic nu-mi lipseste. This post has been edited by bulan: 24 Sep 2007, 21:14 |
--------------------
a
b
c
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Sep 2007, 15:08) lasa ca o sa cresti tu mare ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Acum... on topic :
- masina - internetul - ciocolata - KFC`ul - telefonia mobila |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Clar: berea.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
1. calculatorul asta nenorocit(la sotzie i-am luat laptop sa sa am pace
![]() 2. aparatul foto pe care inca nu-l am.... 3. masina, buna de mers ici-colo, in rest cam sta in parcare(la servici ajung mai repede pe jos...) 4.ar mai fi cateva dar nu au asa mare importanta(telefonul..., mai ales ala de serviciu... ![]() QUOTE(router @ 24 Sep 2007, 18:05) ![]() ![]() update: ceasul de la mana, de asta chiar sunt dependent. E un ceas foarte ieftin nepretentios si bun. 8 ani am avut acealasi ceas, anul trecut l-am innoit. Cu exact acelasi model. 15 euro! ![]() This post has been edited by blackout: 24 Sep 2007, 21:56 |
--------------------
...
...
- BN-##-###
...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Funny @ 24 Sep 2007, 11:52) Gresit , domnisoara , nu timp ci sanatate , fara "chestioara" asta poti sa mai ai inca o suta de pozitii(nu din alea la care se gandesc unii mai "carcotasi")pe lista si nu ai de fapt nimic altceva decat un mare vax! Si si...cu sanatatea presupuneam ca stam bine. Ma refeream ca, din pacate, uneori avem cam tot ce ar fi necesar ca sa fim fericiti..nu si timpul sa ne bucuram de ele si sa realizam ca ne-am ajuns. |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
alt update: 12. berea Krombacher-cea mai buna bere din lume
![]() This post has been edited by router: 24 Sep 2007, 23:10 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mucosilor ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Rade-ti pisica si taci.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
a pus cineva "timpul" pe lista asta ? as vrea a 25-a ora din zi .. dar numai pentru mine
This post has been edited by hash: 26 Sep 2007, 12:03 |
--------------------
-
-
-
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Dentistele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
Apa calda. E suficient de "materiala" sa-mi faca viata frumoasa, mai ales ca de vreo 4 zile din cauza unor restantieri nesimititi(nu, nu-s amarati, toti au o situatie materiala de la buna in sus, sunt doar idioti) am ramas pe dusuri reci.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
viza de resedinta + permis de munca in oz. screw romania
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Laptop-ul !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
DiGutza, ai descoperit laptopul... WOW!
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cred ca-i agenda electronica dar nu s-a prins inca
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
Psssstttt, vezi ca s-au mai inventat si alte chestii care creaza dependenta... Chiar devii monoton. Inca o replica legata de alcool si pe cuvant ca nu mai are nici un sarm sa te mai bag in seama!
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
OK, dar daca mai spui o prostie grosolana ca mai sus o sa cred ca esti pe bune si nu doar ca te prefaci .
![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
M-am bucurat de bucuria lui Bucurel care s-a bucurat ca... s-a inventat laptopul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
al meu s-a bulit
![]() |
--------------------
...
...
- BN-##-###
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:30 |