Diferente semnificative de consum la diesel
![]() ![]() ![]() |
Diferente semnificative de consum la diesel
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
La dus ai mers cu vant din fata sau lateral iar la intors cu vant din spate sau deloc. Vantul poate afecta in foarte mare masura consumul, concluzie trasa pe pielea mea mai ales in zona baraganului pe care mai circul si eu. Si sa nu zici ca nu a batut vant ca intre Braila si Buzau bate tot timpul.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
E cu adevarat ciudat consumul inregistrat de tine, ba chiar si foarte maricel in ambele cazuri. Cu ce viteza ai mers? Eu cu 100 km/h scot intotdeauna sub 5%... nici in oras nu mi-a ajuns niciodata la 6
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca asta e consum ciudat ce ziceti ca mie imi consuma 5.8 in Bucuresti (predominant periferic) si 6.3 afara...
Defapt nu e nimic ciudat. Depinde de cat poarta fiecare la pantof si nu in ultimul rand sa se tina seama ca media consumului nu creste liniar ci exponential in raport cu viteza. Mai ales ca motorul este unul nu prea puternic. On topic. Diferenta de consum presupunand ca soferul a mers in aceleasi conditii este data de conditiile meteo, care la dulapul nostru conteaza mai mult decat ne-am dori noi, si nu in ultimul rand ca la dus ai plecat cu motorul rece. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
discutia asta e valabila pentru orice marca sau tip de masina... si s-a discutat si para-discutat despre factorii care pot influenta consumul... topicul se muta la diverse si avertizez public initiatorul sa foloseasca SEARCH inainte de a deschide un nou fir de discutii!
ontopic: din experienta personala pe ruta B-GL (ambele variante, pe DN2 pana la BZ sau A2 si apoi prin Slobozia) catre GL consuma mai putin decat invers.... hint: la GL altitudinea fara de mare e mai mica decat la Bucuresti... pentru confirmare faceti A2 intr-un sens si in celalalt... daca se mai adauga si ceva efect de la vant, succesul e garantat! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(AL @ 29 Nov 2007, 12:52) Ok, imi asum acest avertisment public ! Search ? OK ! Insa ce scriu in casuta de search ? Dupa ce dau search ? Cu toata capacitatea mea de sinteza, nu credeam ca poate rezulta o diferenta de consum de aproape 1 litru la suta de km pe traseul indicat. Intr-adevar, intre Galati si Bucuresti este o diferenta de altitudine de aproximativ 40-50 m. Nu m-am gandit la acest aspect. Recunosc, am gresit. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:44 |