Jante pe 14" pe supernova
![]() ![]() ![]() |
Jante pe 14" pe supernova
neamih |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|||
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
jantele astea au fost mai mult o necesitate. trebuia sa schimb cauciucurile vechi, iar sora mea , prea iubita a urcat o bordura pe pana !!! drept urmare 1 cauciuc si 1 janta distruse !!!
asa ca , decat sa dau 2.5 mil pe o janta noua de supernova, am ales varianta 2 . si asa celelalte jante erau indreptate de muuuulte ori , tot mult prea iubita sora. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
George o sa-i mai dai si jentile astea pe mina ?
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai in cazul asta ar fi trebuit sa-ti iei mai multe seturi de jante valbrem sa iti ajunga
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
jantele vechi le vinzi?
|
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
long time gone
![]() din prima zi , nici nu a trebuit sa postez ca s-au dat imediat. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Si la iarna ce faci? Pastrezi jentile cu cauciucurile astea?Nu prea cred ca e o idee buna.
Sau le da js pe astea, pui altele la iarna si la primavara le dai iar jos? Nu era maqi bine sa le pastrezi pe alea originale cu cauciucuri de iarna? |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
GeorgeB |
![]()
|
gumele sunt all season , si daca am trecut 2 ierni cu matadoare cred ca pot sa supravietuiesc cu vredestein
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
Eu nu am zis ca nu o sa supravietuiesti.Ci ca e pacat de jentile astea noi si de cauciucuri.La cata sare si nisip baga astia pt deszapezire.....plus gropile care apar dupa iarna.Nu e pacat sa spargi vreo janta intr-o groapa din asta?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa le stapanesti sanatos, explicati-mi si mie cum e cu azotul.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
si cat zici ca te costa asigurarea la jantele astea meseriase? Ca la mine in cartier nu cred ca ar rezista asa ceva, daca mi-as lua..
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Te rog da-ne macar informatia cu privire la locul unde le-ai pus. Si eu sunt in cautare de acelasi lucru. Sa le stapanesti sanatos...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
jantele le-am montat la o vulcanizare de pe linia lui 16 langa armeneasca .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
acolo unde face dreapta pe Mosilor (vechi), pe linia lui 21... au si multe modele de jante acolo.
chip-ul, toba si restul cat au costat? macar astea le poti spune ... This post has been edited by eminescu0: 17 Feb 2005, 15:20 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Antrax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 8 January 05 ![]() |
Salut! A incercat cineva sa-si puna jenti de 17 pe SN?? Am gasit niste jenti super faine pe 17 dar nustiu daca imi intra pe masina si nu vreau sa le iau si dupaia sa le tin in garaj. Dati si voi cu parerea.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- TN 08 UNB Dacia Super Nova 1,4 MPI. Membru RR
|
|
GeorgeB |
![]()
|
nu intra
![]() google : <-tyre size calculator. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
mie nu-mi plac..dar imi place "nos"-ul de langa ele
nu mi se pare sa schimbe spectaculos aspectul masinii This post has been edited by cosmin_cosmin_1: 7 Mar 2005, 01:17 |
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cauciucurile Vredestein sunt 2,5 mil buc
iar jentile sunt 70 euro cat despre spart jenti si sudat in argon dati un mesaj ca v-a trimit io unde trebuie pt George vezi k io am reusit sa fac un vredestein praf si o janta intr-o linie de tramvai avea doar 2mii km cauciucul si acum mai plang dupa el..... |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
robertt |
![]()
|
![]() bilutze Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 05 From: lat44° 26' lon26° 6' ![]() |
unde gasesti, in buc. azot pt. gume? multam
![]() This post has been edited by robertt: 10 May 2005, 13:27 |
--------------------
Opel
Vectra 1800 16v
2001
- b xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 11:55 |